کاهش پینگ بازی ! رفع مشکل وایفای
در این مقاله به مشکلات معمولی که در مورد مودم های وایفای رایج بوده همچنین روشهای عیب یابی مودم ADSL پرداخته میشود. در ابتدا سعی خواهد شد که سرویس DSL به صورت مفصل برای شما توضیح داده شود و پس از آن سعی خواهد شد. به صورت مشکلات ایجاد شده را به صورت موشکافانه آنالیز و روش حل کردن آن را برای شما دوستان عزیز ارائه دهیم. با سید علی ابراهیمی همراه باشید !
سرویس ADSL چیست ؟
سرویس ADSL یکی از راه های اتصال و استفاده از اینترنت با استفاده از بستر کابلهای تلفن است. یعنی برای توسعه و گسترش آن نیازی به کابل کشی مجدید از سرویس دهنده اینترنت یا ISP به محل کاربر نهایی، نیست. این سرویس از سرعت دانلودی تا ۲۴ مگابیت پشتیبانی میکند که البته بستگی مستقیمی به فاصله کاربر تا سوییچ مرکز مخابرات دارد. در عمل سرعت هایی تا حد ۲ مگابیت قابل ارائه هستند. بیشترین فاصله مجاز کاربر تا مرکز مخابرات حدود ۶ کیلومتر است.
نحوه عملکرد سرویس ADSL
در بالا مقدمه ای در مورد سرویس ADSL برای شما دوستان عزیز ارائه گردید. ISP در هر منطقه مخابراتی، دستگاههایی به نام DSL Access Multiplexer (DSLAM) نصب میکند. هنگامی که شما درخواست اینترنت ADSL میدهید، خط شما نیاز به رانژه شدن دارد. رانژه شدن خط به معنی آن است که خط شما از سوئیچ مخابرات جدا شده و به DSLAM متصل شود. با این همه برای اینکه خط شما همچنان امکان شمارهگیری نیز داشته باشد، DSLAM دارای یک Splitter میباشد. که خروجی این Splitter، مجددا به سوئیچ مخابرات متصل می شود تا شما همزمان بتوانید Voice و Data را بر روی خط تلفن خود داشته باشید.
عیب یابی مودم وایفای! افزایش سرعت اینترنت
نحوه عیب یابی مودم وایفای
بیشتر مشکلات کاربران و البته مهم ترین آن عدم اتصال به اینترنت، حتی با تنظیم دقیق و جز به جز مودم طبق آموزش های این سایت می باشد. برای حل و پیدا کردن مشکل مراحل زیر را با دقت بررسی و چک کنید و اطمینان حاصل کنید که هر مرحله واقعا به درستی انجام گرفته است. برخی از این موارد ممکن است به نظر شما بسیار پیش پا افتاده، ساده و یا حتی خنده دار باشد. اما مطمئن باشد این موارد اتفاق افتاده است و راه حل بسیاری از مشکلات همیشه دور از ذهن ترین آنها نیست بلکه ساده ترین آنهاست.
رفع خرابی سیم کشی تلفن
سیم برق (یا آداپتور برق متناوب (AC از دیوار خارج می شود و به خروجی مودم با برچسب POWER می رود. یک کابل تلفن معمولی از پریز تلفن به طور مستقیم به خروجی مودم با برچسب DSL یا LINE می رود، و در بیشتر مودم ها این خروجی دارای رنگ سبز است. هر وقت که سرویس اینترنتی خود را عیب یابی می کنید بهتر است کامپیوتر را به طور مستقیم به مودم وصل کنید.
علت روشن نشدن چراغ اینترنت مودم وایفای
روشن نشدن چراغ اینترنت مودم ممکن است به علت راه اندازی های اشتباه باشد. به طور مثال نیازی نیست که شما از فیلترهای DSL یا اسپلیتر مایسن پریز تلفن و مودم استفاده کنید چون مودم هایی که اخیرا ساخته می شوند دارای این فیلتر هستند بنابراین مهم نیست که از فیلتر در اتصال مودم به پریز تلفن استفاده نکرده باشید. قرار دادن فیلتر در این خط باعث افت سیگنال و جلوگیری از دسترسی داده سیگنال به مودم و در نتیجه جلوگیری از اتصال اینترنت می شود.
خاموش و روشن کردن مجدد مودم
ممکن است مشکل به دلیل هنگ کردن مودم در استفاده طولانی مدت از آن باشد، آن را با خاموش و روشن کردن دستگاه میتوانید برطرف کنید.
توجه داشته باشید که عوامل مختلفی مثل اختلالات آب و هوایی، تغییر دما و شدت جریان برق نیز میتوانند روی عملکرد مودم تاثیر بگذارند.
اگر ریستارت کردن مودم مشکل را برطرف نکرد، پنل مدیریتی را بررسی کنید که ایرادی نداشته باشد.
بررسی فرمویر
اگر با انجام مراحل قبل مشکل خرابی مودم وای فای شما برطرف نشد ممکن است ایراد از سختافزار و امنیت کم آن باشد. در این مواقع معمولا تولیدکننده مودم نسخه آپدیت فرمور (Firmware) را در سایت خود قرار میدهد و میتوانید آن را دریافت کنید.
تغییر مکان مودم
یکی از کارهایی که میتوانید برای حل مشکل سیگنال وای فای انجام دهید تغییر مکان مودم است، زیرا ممکن است بعضی از ابزارها مثل سازههای فلزی باعث ایجاد نویز شوند.
همچنین حتما آنتن مودم را در حالت عمودی قرار دهید تا ناحیه بیشتری را پوشش دهد.
در ساختمانهای چند طبقه با وجود تعداد زیاد مودم در آنها ممکن است مشکلاتی مربوط به امواج و فرکانسها به وجود آید، بهتر است یک کانال بهینه که تراکم کمتری نسبت به بقیه آنها داشته باشد پیدا کنید.
وضعیت کارت شبکه ی وایرلس را بررسی کنید
برای عیب یابی مودم به تنظیمات مرتبط با کارت شبکه وارد شده و مطمئن شوید که بخش تنظیمات IP را روی حالت اتوماتیک قرار گرفته است.
کانال وایرلس را تغییر دهید
اگر شما در منطقه ای زندگی می کنید که تعداد زیادی روتر وایرلس در نزدیکی شما وجود دارد. به احتمال زیاد روتر شما در معرض تداخل با سایر روترهای بی سیمی قرار بگیرد که سیگنال هایی با همان فرکانس بی سیم ارسال می کنند. تعیین کانال بهینه وایرلس برای منطقه شما و تغییر وضعیت روتر برای عمل کردن در آن کانال وایرلس با تراکم فرکانسی کمتر میتواند تداخل را کاهش داده و سیگنال وایرلس شما را بهبود بخشد.
روتر خود را ریست فکتوری کنید
اگر به نظر برسد که مشکلی جدی در پیکربندی آن وجود دارد ممکن است مجبور شوید روتر خود را ریست کرده و به تنظیمات کارخانه بازگردانید. این کار در اکثر اوقات ضروری نیست اما به عنوان آخرین گزینه ارزش امتحان را دارد. این امکان وجود دارد که شما تغییرات خاصی در تنظیمات روتر خود که نباید انجام میدادید را انجام داده باشید.
آیا این مقاله برای شما مفید بود ؟ درمورد افزایش سرعت اینترنت بیشتر بدانید ! آیا میدانید وایفای مک چیست ؟