گوگل بارد (Google Bard) یک ابزار چتبات مبتنی بر هوش مصنوعی است که توسط گوگل (Google) ساخته شده است و میتواند با استفاده از یادگیری ماشین (ML) و پردازش زبان طبیعی (NLP)، مکالمات انسانی را شبیهسازی کند. بارد علاوه بر اینکه مکملی برای جستجوی گوگل است، میتواند با وبسایتها، پلتفرمهای پیامرسانی و اپلیکیشنها هم ادغام شود و به سوالات کاربر پاسخهای واقعی و طبیعی دهد. بعد از انتشار موفقیتآمیز و پرسر و Sدسترسی به بارد را برای تعدادی از کاربران فراهم کرد. با سید علی ابراهیمی برای بررسی بارد همراه باشید !
بهترین جایگزین های ChatGPT ! بهترین سایت های هوش مصنوعی
گوگل بارد چیست؟
بارد (Bard) یک سرویس مکالمهای هوش مصنوعی (AI) آزمایشی بر اساس مدل زبان برای مکالمه (LaMDA) است. لامدا یک مدل زبان هوش مصنوعی است که در سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰) توسط گوگل با هدف بسترسازی برای مکالمات روان و چندنوبتی ایجاد شد. مکالمه چندنوبتی (Multi-Turn Dialogue)، گفتگویی است که پاسخها به زمینه بحث مرتبط باشد. بارد با استفاده از پردازش زبان طبیعی و یادگیری ماشین، مکالمات انسانی را شبیهسازی میکند.
مدلهای زبانی لامدا و بارد هر دو مبتنی بر مدلهای ترنسفورمر (Transformer) هستند و برای درک محتوا، معنا و تشخیص الگوهای زبان انسانی، هزاران میلیارد کلمه را اسکن میکنند. ترنسفورمر، مدل زبان و معماری شبکه عصبی گوگل است که در سال ۲۰۱۷ (۱۳۹۵) به صورت متن باز ساخته شد. این شبکه عصبی با الهام از مغز انسان و بر اساس یک سیستم محاسباتی مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته شده است.
لازم به یادآوری است که مدل زبانی GPT-3 چتجیپیتی نیز روی مدل ترنسفورمر ساخته شده است. این مدلها از طریق ردیابی روابط در دادههای متوالی (توالی داده، زمانی اتفاق میافتد که نقاط مجموعه داده به سایر نقاط مجموعه وابسته باشند) میتوانند محتوای اصیل و پاسخهای مرتبط تولید کنند.
علیرغم اینکه گوگل قبل از راهاندازی بارد برای اطمینان از کیفیت، ایمنی و دقت آن، از هزاران تستکننده استفاده کرده است، بارد هنوز یک نسخه آزمایشی است. پیشرفت و ارتقاء Bard مستلزم دریافت بازخوردهای مستمر از سوی افراد عام، ناشران و تولیدکنندگان محتوا است؛ زیرا ممکن است در حال حاضر برخی پاسخهای بارد نادرست یا اظهارات توهینآمیز باشد.
چت بات مبتنی بر هوش مصنوعی بارد به عنوان یک همکار خلاق برای تکمیل جستجوی گوگل ایجاد شد تا از طریق دکمه “Google It” به نوشتن ایمیل، مقالات، جلسات توفان فکری و استخراج اطلاعات از وب کمک کند.
با ادغام بارد در وبسایتها، اپلیکیشنها و پلتفرمهای پیامرسانی، کاربر میتواند برای سوالات خود پاسخهای طبیعی و واقعی دریافت کند.
گوگل بارد چطور کار میکند؟
- بارد از همان اصول لامدا پیروی میکند و یک ابزار همهکاره است که به تقویت تخیل و خلاقیت کاربر برای خلق ایده و ساخت پروژهها کمک میکند.
- گوگل بارد افزونه جدیدی برای سرویسهای چت مبتنی بر هوش مصنوعی است که از کارهای سادهای مانند؛ برنامهریزی برای رویدادها و تهیه پیشنویس دعوتنامهها گرفته تا پاسخگویی به سوالات پیچیده را انجام میدهد و ارتباطات دیجیتال را متحول میکند.
- بارد در اولین نسخه خود از مدل پایینتر لامدا که برای پاسخ به کاربران همزمان به توان محاسباتی کمتری نیاز دارد، استفاده میکند. همچنین برای پاسخ به سوالات کاربر تمام دادهها را از وب استخراج میکند. بارد یک چت مبتنی بر متن است که کارهای مختلفی از تولید انواع محتوا، خلاصهسازی متن و ترجمه زبانهای مختلف، همه را در یک رابط مینیمال انجام میدهد. این چتبات بهگونهای آموزش دیده است که پاسخهای طبیعی مرتبط با گفتگو را تولید کند. یکی از ویژگیهای جذاب بارد، پرسش سوالات تکمیلی (Follow-Up Question) برای کسب اطلاعات بیشتر است. کاربران میتوانند با کلیک روی دکمههای لایک و دیسلایک، نظر خودشان را ابراز کنند.
- نحوه استفاده از چت باتهای مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار آسان است و کاربر میتواند با کلیک روی گزینه “Reset Chat” مکالمه فعلی را پایان دهد و گفتگوی جدیدی را شروع کند.
استفاده از گوگل بارد رایگان است و ظاهرا مانند سایر سرویسهای گوگل قرار نیست در آینده هزینهای از کاربر دریافت شود. همچنین ادغام بارد با جستجوی گوگل، دلیل دیگری است که از رایگان ماندن آن در آینده حکایت دارد.
بر خلاف چت جی پی تی، بارد تا الان قابلیت کدنویسی ندارد و فعلا پاسخهای بارد در حوزه کد نویسی به طور رسمی پشتیبانی نمیشوند. به هر حال این سرویس در حال آموزش برای کدنویسی است؛ قابلیتی که در صورت پشتیبانی، فرصتهای زیادی را برای توسعهدهندگان و برنامهنویسان فراهم میکند.
گوگل بارد چه زمانی منتشر شد؟
ساندی پیچای (Sunday Pichai) مدیرعامل آلفابت (Alphabet)، شرکت مادر گوگل و پشتیبان سرویس چت AI، در تاریخ ۶ فوریه ۲۰۲۳ (۱۷ بهمن ۱۴۰۱) اعلام کرد که این شرکت، بارد را در برنامه Trusted Testers قرارمیدهد تا در مرحله بعد در دسترس عموم قرار بگیرد.
بسیاری معتقدند که سرویس چت هوش مصنوعی گوگل هنوز برای عرضه عمومی آماده نبود، اما فشارهای ناشی از موفقیت ChatGPT و فشارهای مثبت جامعه منجر به راهاندازی زودهنگام و غیر منتظره گوگل بارد شدند. گوگل، عملا در ۲۱ مارس ۲۰۲۳ (۱ فروردین ۱۴۰۲) دسترسی به بارد را فراهم کرد و از کاربران ایالات متحده و بریتانیا برای پیوستن به لیست انتظار دعوت کرد.
به هر حال انتشار زودهنگام بارد و تلاش این سرویس برای پاسخدادن به سوالات کاربران در دوره آزمایشی، موجب شد تا آلفابت سهم بازاری به ارزش ۱۰۰ میلیارد دلار را از دست دهد. اشتباهی که روی اعتبار چت هوش مصنوعی اثر گذاشت و محدودیتهای گوگل بارد را آشکار کرد.
یکی دیگر از بحثهای جنجالی بر سر گوگل بارد، زمانی بهراه افتاد که کیت کرافورد (Kate Crawford)، محقق مایکروسافت، اسکرین شات مکالمه خود با این چت بات هوش مصنوعی را به صورت عمومی به اشتراک گذاشت. این اسکرین شات نشان میدهد که بارد در پاسخ به سوالی درباره مجموعه دادههای مورد استفاده خود، به فهرستی از منابع عمومی موجود مانند؛ ویکیپدیا، گیتهاب و حتی جیمیل و شرکتهای شخص ثالث اشاره میکند.
این محقق مایکروسافت ادعا میکند که چت بات هوش مصنوعی گوگل به دلیل استفاده از یک ابزار خصوصی مانند جیمیل، از مرزهای قانونی تخطی کرده است. به هر حال اکانت تویتتری گوگل ورک اسپیس (Google Workspace) در پاسخ به این ادعا، اینطور عنوان کرد که “بارد یک آزمایش اولیه بر اساس مدلهای زبانی بزرگ (LLM) است و مرتکب اشتباهاتی میشود. ضمنا بارد بر اساس دادههای جیمیل آموزش ندیده است.” به این ترتیب، موضوع مطرحشده فیصله یافت.
ساخت ویدیو با هوش مصنوعی ! تبدیل عکس به ویدیو با هوش مصنوعی
چه کسانی میتوانند به گوگل بارد دسترسی داشته باشند؟
گوگل بارد در ابتدا فقط برای کاربران برنامه Trusted Tester در دسترس بود. سپس در مارس ۲۰۲۳ (فروردین ۱۴۰۲) یک لیست انتظار را برای عموم مردم باز کرد.
کاربران برای استفاده از بارد، علاوه بر شرط دارا بودن ۱۸ سال تمام، به اکانت شخصی گوگل نیاز دارند. این سرویس هنوز در خارج از ایالات متحده و بریتانیا در دسترس نیست؛ اما در آینده کشورهای بیشتری اضافه خواهند شد. افرادی که میخواهند از بارد استفاده کنند، باید ابتدا به لیست انتظار گوگل بارد بپیوندند. گوگل با استفاده از بازخوردهای کاربران اولیه، چت بات هوش مصنوعی بارد را بهبود و ارتقا میدهد. مرورگرهای کروم (Chrome)، سافاری (Safari)، فایرفاکس (Firefox)، اپرا (Opera) و اجیوم (Edgium) مرورگرهای پشتیبانیشده در این سرویس هستند.
اگرچه در حال حاضر زبان انگلیسی ایالات متحده، تنها زبان پشتیبانیشده در سرویس گوگل بارد است؛ اما قرار است در آینده بارد به بسیاری از زبانها صحبت کند.
هوش مصنوعی Firefly در فتوشاپ ! |آموزش کار با هوش مصنوعی فتوشاپ
آیا استفاده از گوگل بارد ایمن است؟
چتباتهای هوش مصنوعی هنوز در ابتدای راه هستند و نگرانیهای موجهی در مورد امنیت آنها وجود دارد. به هر حال سابقه گوگل در توجه به امنیت و قرارگرفتن شاخص ایمنی در خط مقدم توسعه محصولات گوگل، نکته حائز اهمیت و دلگرمکنندهای است.
تعلل گوگل در انتشار بارد برای عموم، نشانه تمرکز این شرکت روی امنیت و بهرهوری سرویس گوگل بارد است. همچنین اجرای آزمایشهای مکرر از طریق کاربران برنامه Trusted Tester حاکی از آن است که این شرکت برای جلوگیری از هک و سایر حملات سایبری تمام تلاش خود را انجام میدهد.
صحبت در مورد امنیت گوگل بارد هنوز خیلی زود است. اما به هر حال، تلاشهای مستمر گوگل برای جمعآوری بازخورد کاربران و نتایج تستها، این باور را به جامعه فناوری القا میکند که چتبات هوش مصنوعی گوگل در آینده ایمنتر میشود.
علی دایی بهم تو instagram پیام داد ! آموزش ساخت چت جعلی اینستاگرام
مقایسه چت بات ChatGPT و Google Bard
گوگل بارد و چت جی پی تی که جدیدترین سرویسهای چتبات هوش مصنوعی هستند، سوالات بسیاری را در زمینههای مختلف ازجمله؛ امنیت، حریم خصوصی و کارآیی در ذهن مخاطبان برانگیختند. به هر حال اولین سوالی که در ذهن همه ما شکل میگیرد این است که گوگل بارد بهتر است یا چت جی پی تی؟
در پاسخ به سوال مقایسه بارد و Chatgpt باید گفت که هر دو، چتباتهای مبتنی بر AI هستند که از طریق مدلهای زبان طبیعی و یادگیری ماشینی، متن مکالمهای تولید میکنند و با افراد تعامل دارند. در واقع تنها شباهت Bard و ChatGPT همین است؛ اما این دو سرویس تفاوتهایی دارند که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
از آنجایی که بارد از نسخه پایینتری از مدل لامدا استفاده میکند، به قدرت محاسباتی کمتری نیاز دارد و میتواند تعداد بیشتری از کاربران را به طور همزمان مدیریت کند. این قابلیتِ بارد نسبت به ChatGPT یک مزیت است و میتواند در زمانهایی که تقاضای کاربران زیاد است، کارآیی بیشتری داشته باشد.
چت جی پی تی بر اساس هوش مصنوعی مولد (Generative AI) محتوا را تولید میکند. جنریتیو اِی آی نوعی سیستم هوش مصنوعی است که میتواند در پاسخ به فرمانها یا پرامپتها (Prompt) متن، عکس یا سایر انواع محتوا را تولید کند. چنین سیستمی به دلیل استفاده منظم از تصاویر یا ویدیوهای دیجیتال برای تولید محتوا، آسیبپذیری بیشتری در برابر حملات سایبری یا دیپ فیک (Deep Fake) دارد. در مقابل، بارد برای جستجو آموزش داده شده است و به جای ارائه مجموعهای از پاسخهای ممکن که به راحتی قابل جعل هستند، ورودیهای مکالمهای طبیعیتر و مرتبطتر با موضوع را جمعآوری میکند.
چت جی پی تی قصد دارد با اصلاح جستجو، مانند گوگل بارد نتایج جستجوی مکالمهای طبیعیتری را به کاربر ارائه دهد. شرکت OpenAi در ماه ژانویه (بهمن) قراردادی به ارزش ۱۰ میلیارد دلار را با مایکروسافت امضا کرد تا به موجب آن، چت بات ChatGPT با موتور جستجوی بینگ (Bing) یکپارچه شود و نتایج جستجوی محاورهای بیشتری را ارائه دهد.
مهمترین تفاوت ChatGPT و Google Bard این است که مجموعه دادههای چت جیپیتی فقط تا سال ۲۰۲۱ (۱۴۰۰) را پوشش میدهند، اما بارد مبتنی بر اطلاعات بهروزتری است. در حال حاضر این ویژگی، برای بارد یک امتیاز نسبت به چت جی پی تی است؛ زیرا پاسخهای بارد متکی بر نتایج آپدیتشده گوگل است. بههرحال باید منتظر ماند و دید آیا چت جی پی تی در آیندهای نزدیک تغییر خواهد کرد یا خیر.
یکی از دغدغههای اصلی چتباتهای مبتنی بر هوش مصنوعی، سرقت ادبی و مالکیت معنوی است. شرکت اوپن اِی آی ابزاری را برای تشخیص سرقت ادبی ارائه میدهد که به معلمان کمک میکند تکالیفی را که با استفاده از هوش مصنوعی انجام شدهاست شناسایی کنند. در مقابل، بارد هنوز هیچ خبری را مبنی بر ارائه ابزارهای تشخیص سرقت ادبی منتشر نکرده است.
برنامههای هوش مصنوعی جایگزین گوگل بارد چیست؟
اگرچه فناوریهای چت بات به دلیل توانایی فزاینده خود در ارائه مکالمات زبان طبیعی به شدت مورد استقبال قرار گرفتند؛ اما سابقه وجود آنها به مدتها قبل باز میگردد. به غیر از ربات مکالمه ChatGPT شرکت OpenAI، تعداد زیادی از استارتآپهای فناوری روی توسعه سرویس چت هوش مصنوعی خود کار کردهاند. در ادامه به لیستی از رقبای Bard اشاره میکنیم:
هوش مصنوعی مایکروسافت بینگ (Microsoft Bing)
شرکت مایکروسافت برای توسعه جستجوهای مبتنی بر هوش مصنوعی خود با OpenAI همکاری میکند. مدل زبان GPT-3.5 موتور جستجوی جدید Bing را تقویت میکند و دارای یک دستیار چتبات است که میتواند مانند بارد، پاسخهای زبان طبیعی ارائه دهد. بینگ درحال حاضر در فاز بتا قراردارد؛ اما پس از انتشار کامل میتواند نتایج جستجوی استاندارد بینگ و پاسخهای تولیدشده توسط چت جی پی تی را ارائه دهد.
هوش مصنوعی چت سونیک (ChatSonic)
چت سونیک (ChatSonic) یکی دیگر از سرویسهای چت مبتنی بر AI است که توسط جستجوی گوگل پشتیبانی میشود. این چتبات هوش مصنوعی از طریق یک تولیدکننده متن مبتنی بر هوش مصنوعی به نام رایت سونیک (WriteSonic) میتواند به جدیدترین محتوای واقعی دسترسی داشته باشد. به لطف این قابلیت، کاربران میتوانند در زمان واقعی درباره موضوع گفتگو کنند. کاربران علاوه بر دریافت پاسخ پرسشهای خود میتوانند آثار هنری، متن و تصاویر مبتنی بر هوش مصنوعی را بهسادگی ایجاد کنند. استفاده از نسخه آزمایشی ChatSonic رایگان است؛ اما دسترسی به سرویس کامل از ماهانه ۱۲ دلار شروع میشود.
هوش مصنوعی یوچت (YouChat)
یوچت (YouChat) یکی دیگر از چتباتهای هوش مصنوعی است که توسط موتور جستجوی You.com مستقر در آلمان ساخته شده است. ویژگی بارز یوچت این است که چندین پاسخ را پیشنهاد میدهد. همچنین منابع راهحلهای خود را در اختیار کاربر قرارمیدهد تا کاربر بتواند اعتبار پاسخهای سرویس را بررسی و راستیآزمایی کند.
گوگل بارد بهتر است یا Chatgpt؟
گوگل بارد به قدرت محاسباتی کمتری نیاز دارد و میتواند در زمان شلوغی تعداد بیشتری کاربر را راهنمایی کند. همچنین گوگل بارد برخلاف چت جی پی تی 3.5 به اینترنت دسترسی دارد و برخلاف نسخه آنلاین Chatgpt رایگان است.
آیا هوش مصنوعی Google Bard بهتر از ChatGPT است؟
گوگل بارد اکنون در مرحله آزمایش است. بنابراین نمی توان گفت که آیا می تواند به سوالات بیشتری نسبت به ChatGPT پاسخ دهد یا خیر. همچنین گوگل میزان دانشی که بارد دارد را روشن نکرده است.
به عنوان مثال، با ChatGPT، ما می دانیم که دانش آن تا سال 2021 محدود به رویدادها است. هوش مصنوعی Google Bard همچنین بر اساس فناوری Transformer ساخته شده است که ستون فقرات ChatGPT و سایر ربات های هوش مصنوعی است. فناوری Transformer توسط گوگل معرفی شد و در سال 2017 اوپن سورس شد.
فناوری Transformer یک معماری شبکه عصبی است که قادر به پیشبینی بر اساس ورودیها است و عمدتاً در پردازش زبان طبیعی و فناوری computer vision استفاده میشود.
با این حال، گوگل همچنین چندین قابلیت LaMDA را در سال گذشته به نمایش گذاشته است، از جمله پروژه جدیدی به نام Wordcraft که برای کمک به نوشتن داستان های تخیلی استفاده می شود. سپتامبر گذشته، گوگل فاش کرد که با نویسندگان حرفهای که از ویرایشگر Wordcraft برای ساختن مجموعه ای از داستانهای کوتاه استفاده کردهاند، همکاری کرده است. این داستان ها به صورت آنلاین برای خواندن در دسترس هستند. اما گوگل همچنین هشدار داده بود که LaMDA به تنهایی در نوشتن داستانهای تخیلی خوب نیست و در حال حاضر بیشتر به نویسندگان انسان کمک میکند.
چرا گوگل در حال حاضر Bard را معرفی کرده است؟
زمان اعلام این خبر بسیار مهم است. این در حالی است که مایکروسافت در حال آماده شدن برای اعلام ادغام ChatGPT در موتور جستجوی Bing خود است. مایکروسافت تاکنون ۱۰ میلیارد دلار در سال جاری در OpenAI سرمایهگذاری کرده است و ادغام ChatGPT در Bing باعث ایجاد دردسر جدیدی برای گوگل و تجارت اصلی آن در جستجو خواهد شد.
ممکن است گوگل فناوری Transformer را اختراع کرده باشد، اما اکنون به عنوان یکی از عناصر انقلاب هوش مصنوعی شناخته میشود. ChatGPT از بسیاری جهات پایان جستجوی گوگل نامیده میشود، زیرا هوش مصنوعی مکالمهای میتواند پاسخهای طولانی، به سبک مقاله و گاهی اوقات پاسخ های ظریف به پرسش های کاربر بدهد. البته همه پاسخ ها درست نیست، اما هوش مصنوعی قادر است خود را اصلاح کند و از اشتباهات درس بگیرد.
بسیاری ChatGPT را در حال حاضر برتر میدانند و اکنون این وظیفه بر عهده گوگل است تا ثابت کند که LaMDA و Bard واقعا جلوتر هستند و میتوانند بهتر عمل کنند.
گوگل همچنین اعلام کرده است که قصد دارد ویژگی های هوش مصنوعی را به نتایج جستجو بیاورد. در پست وبلاگ گوگل آمده است: به زودی ویژگیهای مبتنی بر هوش مصنوعی را در «جستجو» خواهید دید که اطلاعات پیچیده و دیدگاههای متعدد را به قالبهای قابل هضم تبدیل میکند، بنابراین میتوانید مفاهیم پیچیده و بزرگ را درک کنید و از وب بیشتر بیاموزید.
اضافه شدن کد نویسی و رفع باگ به هوش مصنوعی گوگل بارد
گوگل با اضافه کردن قابلیت کدنویسی و رفع باگ به چتبات هوش مصنوعی Bard، این امکان را فراهم کرده است که کاربران در زمینه برنامهنویسی از این ابزار بهرهمند شوند. برای رفع یکی از درخواستهای اصلی کاربران، این امکان به هوش مصنوعی Bard اضافه شده است که به آن اجازه میدهد تا کد را تولید کند و مشکلات و اشکالات آن را رفع کند و همچنین توضیحاتی درمورد کدها ارائه دهد.
بارد در حال حاضر قادر به کدنویسی به زبانهای برنامهنویسی مختلفی مانند ++C، جاوا، جاوا اسکریپت و پایتون است و با سایر محصولات گوگل یکپارچه شده است. به علاوه، کاربران میتوانند با استفاده از این چتبات، کدهای خود را به پلتفرم Colab صادر کنند و همچنین Bard قادر به کمک به کاربران در نوشتن فرمولها و توابع موردنیاز در Sheets نیز میباشد.
بارد از اطلاعات وب نمونه برداری میکند
مشکل مدلهای زبانی بزرگ این است که جوابها را تقلید میکنند و این امر میتواند در حقیقتیابی آنها خطا و اختلال ایجاد کند. با این حال، اینطور عنوان شده است که روشهایی مانند بزرگتر کردن اندازه مدلها میتوانند برای رسیدن به اطلاعات حقیقی بیشتر، مفید باشند. تا به اینجا درک خوبی از اینکه گوگل بارد چیست به دست آوردهایم اما بیایید کمی نیز به مشکلات آن بپردازیم.
باید به این نکته اشاره کنیم که این روش درباره اطلاعاتی که به طور مکرر و در طول زمان تغییر میکنند، کارآمد نیست. این مشکل با نام «Temporal Generalization Problem» به معنی مشکل تعمیم زمانی شناخته میشود. به زبانی دیگر، تازه شدن دائمی اطلاعات لحظهای را نمیشود به یک مدل زبانی ایستا آموزش داد.
راهحلی که برای این مشکل ارائه شد، پرس و جو در سیستمهای بازیابی اطلاعات بود. یک سیستم بازیابی اطلاعات، به زبانی یک موتور جستوجو است، پس LaMDA در واقع نتایج جستوجو را چک میکرد. این طور به نظر میرسد که این قابلیت LaMDA جزو ویژگیهای بارد است. در همین مورد، در بیانیه رونمایی از بارد نیز صحبتهایی شد.
ثبت نام برای استفاده از هوش مصنوعی گوگل بارد
همانطور که گفتیم، حالا دیگر محدودیت و صف انتظاری برای استفاده از بارد وجود ندارد و تنها باید ثبت نام کنید تا بتوانید از این هوش مصنوعی بهره ببرید. در حال حاضر این چت بات به زبانهای انگلیسی، چینی و کرهای کار میکند. برای ثبت نام، باید مراحل زیر را طی کنید. به علاوه خوب است بدانید نحوه استفاده از چت جی پی تی ChatGPT در ایران با بارد بسیار تفاوت دارد و باید مراحل بیشتری را برای آن طی کنید.
ابتدا وارد سایت گوگل بارد (+) شوید. در این صفحه دکمه «Try Bard» را بزنید. توجه کنید که برای استفاده از بارد باید یک حساب کاربری گوگل تایید شده برای کاربر بالای ۱۸ سال داشته باشید.
حالا باید «شرایط استفاده از خدمات» (Terms of service) گوگل بارد را مطالعه و تایید کنید. برای این کار ابتدا دکمه «More» و سپس «I Agree» را بزنید. به همین سادگی، کار تمام میشود و کافی است دکمه «Continue» را انتخاب کنید تا وارد صفحه استفاده از گوگل بارد شوید. در ادامه میبینیم چطور میشود در این صفحه با چت بات گوگل کار کرد.
نحوه استفاده از هوش مصنوعی گوگل بارد
برای انجام این کار ابتدا به سایت گوگل بارد بروید، پس از ثبت نام به کمک مراحل بالا، باید بلافاصله به صفحه استفاده از این ابزار منتقل شوید. اگر این اتفاق نیفتاد، بررسی کنید که آیا دسترسی شما تایید شده شده است یا خیر، ممکن است بنا به دلایل مختلف، امکان دسترسی به این ابزار را نداشته باشید.
پس از انتقال به صفحه چت بات، نوبت وارد کردن درخواست یا سوال میرسد. درخواست خود را در کادر متنی موردنظر بنویسید و دکمه «Enter» را روی کیبورد فشار دهید. به عنوان مثال در تصویر زیر از بارد خواستهایم چند توصیه درباره هماهنگی بین زمان شخصی و کار هنگام دورکاری در خانه، ارائه دهد.حالا باید منتظر باشید تا هوش مصنوعی گوگل بارد پاسخ را تولید کرده و به شما نشان دهد. پس از آن میتوانید سوال دیگری بپرسید و مکالمه را ادامه دهید یا با زدن دکمه Google it، وارد صفحه جستوجوی گوگل شوید و پاسخ خود را به روش سنتی از بین سایتهای مختلف پیدا کنید.
در این قسمت همچنین امکان رای دادن به پاسخ ارائه شده با انتخاب یکی از دکمههای «Bad Response» یا «Good Response» وجود دارد.
در حال حاضر، گوگل بارد به شدت وابسته به متن است اما در آینده نزدیک به لطف قابلیتهای چند حالته PaLM 2، این مورد تغییر خواهد کرد. یعنی به زودی میتوانید تصاویر مختلف را به این چت بات بدهید تا بررسی و آزمایش کند. به علاوه بارد نیز میتواند تصاویر مختلف را تولید کرده و از عکس و ویدیو در پاسخهای خود کمک بگیرد.
چه کارهایی را میشود با گوگل بارد انجام داد؟
شاید در حال حاضر به طور دقیق ندانیم که گوگل بارد قادر به انجام چه کارهایی است. اما بر اساس پاسخ خود این هوش مصنوعی میدانیم که توانایی تولید متن، ترجمه چند زبان، تولید انواع مختلف محتوای خلاقانه و پاسخ به سوالات کاربر را به روشی آموزنده، دارد. به علاوه میتواند به چندین زبان مختلف برنامهنویسی، کد بنویسید و عیبیابی کند.