• صفحه اصلی
  • ابزار
  • سوپر اپلیکیشن
  • موبایل
  • اخبار
  • گیمینگ
  • کامپیوتر
  • آنباکسینگ
خواندن: پیامرسان گپ چیست ؟ معرفی Gap ! مالک گپ کیست ؟ دانلود گپ
اشتراک گذاری
لوگو سفید سید علی ابراهیمی
سید علی ابراهیمیسید علی ابراهیمی
Aa
  •    
  • پیامرسان
  • تلویزیون
  • ورزشی
  • پیشخوان
جست و جو
  • منو
    • چت بات
    • سوپر اپلیکیشن
    • نشانه گذاری ها
    • ابزار
    • کارت به کارت
    • پلتفرم خارجی
    • خرید
    • بازار مالی
  • دسته بندی ها
    • موبایل
    • اصطلاحات
    • اخبار
    • نرم افزار
    • گیمینگ
    • کامپیوتر
    • آنباکسینگ
    • گجت
    • بررسی موبایل
    • امنیت و شبکه
  • فرم ثبت نام و همکاری
ما را دنبال کنید
سید علی ابراهیمی > بلاگ > اصطلاحات > پیامرسان گپ چیست ؟ معرفی Gap ! مالک گپ کیست ؟ دانلود گپ
اصطلاحاتموبایلنرم افزار

پیامرسان گپ چیست ؟ معرفی Gap ! مالک گپ کیست ؟ دانلود گپ

سید علی ابراهیمی
اخرین به روز رسانی: 1402/04/16
سید علی ابراهیمی
پیامرسان گپ چیست ؟ معرفی Gap ! مالک گپ کیست ؟ دانلود گپ

پیامرسان گپ چیست ؟ معرفی Gap !

گپ یک پیام‌رسانی ایرانی مخصوص تلفن‌های هوشمند و رایانه‌های شخصی است. گپ به کاربران خود این امکان را می‌دهد تا با یکدیگر به تبادل پیام‌های متنی، عکس، ویدئو و موسیقی، خواندن مطالب کانال‌های مختلف، استفاده از ربات‌ها بپردازند. برقراری تماس صوتی، تصویری و پخش زنده در گپ یکی از ویژگی‌های Gap به‌شمار می‌آید. تعداد کاربران این پیامرسان با استناد به کانال اصلی آن، تا مرداد ۱۴۰۰ حدود ۶٫۳ میلیون نفر است. این پیام‌رسان تنها ۰٫۳ درصد سهم در بین بقیه پیام‌رسان‌ها در ایران دارد .

فهرست مطالب
پیامرسان گپ چیست ؟ معرفی Gap !مالک پیامرسان گپ کیست ؟زیر ساخت های پیامرسان گپ چیست ؟چه تکنولوژی‌هایی در پیامرسان گپ استفاده می‌شود؟دنیای گپ، دریچه ای به دنیای سرگرمی، اطلاعات و خدماتنقاط قوت پیامرسان گپ ؛نقاط ضعف پیامرسان گپ ؛رابط کاربری زیبا و یک دنیا تفاوت در پیام رسان گپامنیت گپ، هر چیزی که به حریم شخصی شما وابسته استخدمات مالی گپ، چیزی فراتر از یک پیام رسان سادهآیا برای استفاده از گپ؛ به داشتن سیم کارت احتیاج است؟آیا شماره تلفن من برای دیگران قابل مشاهده است؟چگونه گپ را روی موبایل و تبلت نصب کنیم؟چگونه گپ را روی کامپیوتر شخصی داشته باشم؟در صفحه اول پیام رسان گپ چه بخش هایی وجود دارد؟آموزش حذف اکانت گپامنیت بالا در پیامرسان گپسرعت بالای ارسال فایل در پیامرسان گپخدمات مالی پیام رسان گپ جذاب و نسبتا کامل استمدیر عامل پیامرسان گپ و پلتفرم ویراستی کیست ؟دانلود پیامرسان گپ

Gap همانند سایر پیام‌رسان‌ها امکانات ارتباطی بر بستر اینترنت از جمله چت، گروه و کانال، لایو، نظر سنجی و کنفرانس در گروه و کانال را در اختیار مخاطب خود قرار می‌دهد . با سید علی ابراهیمی همراه باشید .

مالک پیامرسان گپ کیست ؟

پیام‌رسان Gap یکی از محصولات شرکت فناوری اطلاعات توسعهٔ سامان است.

 

گپ : بهترین پیامرسان ایرانی ! مزایا گپ چیست ؟ معایب Gap | بررسی پیامرسان گپ سید علی ابراهیمیزیر ساخت های پیامرسان گپ چیست ؟

در این راستا شرکت فناوری اطلاعات توسعهٔ سامان از ابتدای سال ۱۳۹۳ تولید Messaging Platform نسل جدید خود را بر پایهٔ پروتکل AMQP آغاز کرد. در هسته این پلتفرم یک SDP پیشرفته تعبیه شده‌است تا امکان ارائهٔ خدمات ارزش افزوده بر بستر این Messaging Platform مهیا باشد. از نیمهٔ دوم سال ۱۳۹۳ تولید پیام‌رسان گپ به‌عنوان کلاینت Messaging Platform آغاز شد. پیام‌رسان گپ به‌صورت Cross Platform برای سیستم‌عامل‌های Android و IOS و Windows و Mac و web به‌صورت native تولید شده‌است.

در نسخهٔ دوم Gap ، این پیام‌رسان به یک Development platform تبدیل شده‌است و با ارائه یک SDK امکان تولید نرم‌افزارهای جانبی بر بستر Gap فراهم شده‌است. نسخهٔ جدید Gap دارای مارکت داخلی برای فروش و ارائهٔ نرم‌افزارهایی است که سایر توسعه‌دهندگان بر بستر Gap تولید خواهند کرد. از قابلیت‌های Gap API این زیرساخت است. توسط این API سایر برنامه‌ها یا پروژه‌های تحت وب می‌توانند پیام‌های خود را از طریق زیرساخت Gap به مخاطبشان برسانند.

چه تکنولوژی‌هایی در پیامرسان گپ استفاده می‌شود؟

پیامرسان گپ از مجموعه‌ای از تکنولوژی‌ها و ابزارهای مختلف برای ارائه خدمات به کاربران استفاده می‌کند. برخی از این تکنولوژی‌ها عبارت‌اند از:

  1.  تکنولوژی رمزنگاری نهان‌سازی پیام‌ها: گپ از یک سیستم پیشرفته رمزنگاری استفاده می‌کند تا اطلاعات ارسالی کاربران را محافظت کند.
  2. سرورهای قدرتمند: پیامرسان گپ از سرورهایی با ظرفیت بالا و منابع قدرتمند استفاده می‌کند تا بتواند ترافیک بالای کاربران را پشتیبانی کند.
  3. سیستم‌های هوش مصنوعی: برای بهبود تجربه کاربری و ارائه خدمات بهتر، گپ از سیستم‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند که با استفاده از الگوریتم‌های پیشرفته، توانایی پاسخگویی به سوالات کاربران را دارند.
  4. تحلیل داده‌ها: گپ از روش‌های تحلیل داده‌ها برای جمع‌آوری و تحلیل اطلاعات کاربران استفاده می‌کند تا بتواند خدمات بهتری به کاربران ارائه دهد.
  5. تکنولوژی وب سوکت (WebSocket): برای ارائه ارتباط برقرار و زنده با کاربران، گپ از تکنولوژی وب سوکت استفاده می‌کند که این تکنولوژی به کاربران اجازه می‌دهد تا به صورت زنده و بدون نیاز به بروزرسانی صفحه، پیام‌ها را دریافت کنند.

دنیای گپ، دریچه ای به دنیای سرگرمی، اطلاعات و خدمات

شاید متمایزترین ویژگی پیام رسان گپ، بخش «دنیای گپ» باشد. کاربران می‌توانند از بخش دنیای گپ، در پیام‌رسان گپ (Gap) به خدمات، محتوای ارزشمند، بازی و سرگرمی‌های متنوع دسترسی داشته باشند. بازی‌ها، خدمات و سرویس‌های ارائه شده توسط این برنامه در گروه‌های مختلفی از جمله آموزشی، ورزشی، هنری و غیره دسته‌بندی شده‌اند. بنابراین کاربر می‌تواند به راحتی به لیستی از سرویس‌ها بر اساس دسته بندی مورد نظر خود دسترسی داشته باشد و نسبت به فعال سازی سرویس مورد علاقه خود اقدام نماید.

نقاط قوت پیامرسان گپ ؛
  1. امکان تغییر پوسته و رابط کاربری برنامه
  2. دسته بندی گفتگوها
  3. امکان ایجاد کانال و گروه
  4. ارائه نسخه تحت وب
  5. ارائه مجموع متنوعی از استیکرها
  6. امکان تعیین رمز عبور برای ورود به برنامه
  7. امکان دسترسی به خدمات و سرگرمی های متنوع از طریق «دنیای گپ»
  8. امکان درخواست و ارسال پول
  9. امکان خرید شارژ و پرداخت قبوض
نقاط ضعف پیامرسان گپ ؛
  1. این برنامه نقطه ضعفی ندارد

رابط کاربری زیبا و یک دنیا تفاوت در پیام رسان گپ

یکی از تجربه‌های شخصی ما در تکراتو در مورد گپ، هیجان‌زدگی و تنوعی است که به هنگام مشاهده صفحه اول گپ مشاهده کردیم. اگر شما نیز می‌توانید بدون پیش زمینه فکری نرم افزارها را مشاهده کنید و شایعات و صحبتها و نقدهایی که در دیگر سایتها مشاهده کردید را چند لحظه کنار بگذارید و بی‌طرفانه یک نرم افزار را مشاهده کنید، دعوتتان می‌کنیم که اپلیکیشن گپ را نصب کنید و صرفا صفحات این پیامر سان را مشاهده کنید. قطعا شما نیز با ما هم‌نظر خواهید بود که گپ به نسبت سروش، بله، آی گپ (که تماما کپی تلگرام است) و دیگر پیام رسان‌های ایرانی، بسیار متفاوت و اتفاقا جذاب است.

امنیت گپ، هر چیزی که به حریم شخصی شما وابسته است

یکی از مهم‌ترین بخش‌هایی که در بررسی دیگر پیام رسان‌های ایرانی نیز به آن اشاره کردیم، بحث امنیت است که با توجه به اخبار و شایعات و گفته‌های مربوط به این موضوع مهم پیرامون پیام رسان‌های ایرانی، به یکی از موانع بزرگ برای گسترش فعالیت‌های این اپلیکیشن‌ها تبدیل شده است.

امنیت در پیام رسان گپ با توجه به نوع طراحی صورت گرفته، کامل است و پیام‌های رد و بدل شده نیز تحت پروتکل ssl صورت می‌گیرد که طبیعتا از امنیت بسیار بالایی برخوردار است. مسئولین گپ، به خوبی فهمیده‌اند که کاربران ایرانی به هر چیزی که به حریم شخصی آنها مرتبط باشد، حساس هستند و بخش‌های خوبی در این اپلیکیشن بدین منظور، تعبیه شده است.

خدمات مالی گپ، چیزی فراتر از یک پیام رسان ساده

یکی از خدمات و امکاناتی که پیام رسان ایرانی گپ در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد، خدمات الکترونیکی است که در آن کاربران می‌توانند خدمات متنوع و مختلفی را دریافت کنند که تنها پیام رسان ایرانی که مشابه این خدمات را ارائه می‌دهد، پیام رسان بله است و از این حیث با فاصله زیادی می‌توان گپ و بله را بهتر و بالاتر از پیام رسان سروش و آی‌گپ و بیسفون و … قرار داد.

آیا برای استفاده از گپ؛ به داشتن سیم کارت احتیاج است؟

بله؛ برای عضویت در پیام رسان گپ می بایست از طریق شماره تلفن همراه اقدام فرمایید.

آیا شماره تلفن من برای دیگران قابل مشاهده است؟

شماره تلفن همراه شما برای هیچ کس قابل مشاهده و دسترسی نیست؛ مگر اینکه از قبل شماره تلفن همراه شما را ذخیره داشته باشند.

چگونه گپ را روی موبایل و تبلت نصب کنیم؟

با توجه به نوع سیستم عامل گوشی خود؛ می توانید پیام رسان گپ را از صفحه دانلود پیام رسان گپ دریافت نمایید. پس از نصب پیام رسان گپ؛ جهت فعالسازی بایستی شماره موبایل خود را وارد نموده تا کد تأیید شماره موبایل برای شما پیامک شود. درصورت عدم دریافت پیامک کد بصورت پیام صوتی برای شما ارسال می شود.

چگونه گپ را روی کامپیوتر شخصی داشته باشم؟

برای دسترسی به گپ روی کامپیوتر شخصی و لپ تاپ شما می توانید از نسخه وب پیام رسان گپ استفاده نمایید. برای ورود به نسخه وب گپ می توانید از ادرس web.gap.im استفاده نمایید.

در صفحه اول پیام رسان گپ چه بخش هایی وجود دارد؟

پس از ورود به گپ؛ در قسمت بالای اپلیکیشن شما پنج بخش را مشاهده می کنید.

  1.  منوی کاربری
  2. جستجو
  3. بخش مکالمات
  4. مخاطبین گپ
  5. دنیای گپ (اطلاعات، خدمات و سرگرمی)

آموزش حذف اکانت گپ

اگر در پیام رسان گپ یک اکانت ساخته اید و به هر دلیلی قصد دیلیت اکانت گپ (آموزش حذف اکانت گپ) را دارید، در این بخش از آموزش گپ با ما همراه باشید:

  1. ابتدا پیام رسان گپ را باز و اجرا کنید.
  2. به بخش تنظیمات بروید.
  3. روی گزینه خصوصی سازی و امنیت بزنید.
  4. گزینه لیست دستگاه‌های فعال را انتخاب نمایید.

اگر حدود ۹ ماه به اکانت گپ تان سر نزنید، حساب کاربری تان با تمام فایل‌ها و اطلاعاتی که در سرورهای ابری دارد، حذف خواهد شد.

امنیت بالا در پیامرسان گپ

اگر نگران امنیت و حریم خصوصی تان در پیام رسان‌های داخلی هستید، باید گفت که طراحی پیام رسان گپ به نحوی صورت گرفته، که امنیت کاربران را در ارجحیت قرار داده است. پیام‌هایی که در گپ رد و بدل می‌شوند، تحت پروتکل امنیتی SSL قرار دارند که مسلما امنیت بالایی دارد.

در این پیام رسان به راحتی می‌توانید افرادی که تمایل به صحبت کردن با آنها را ندارید، را در لیست سیاه قرار دهید. و در صورت پشیمان شدن، آنها را از این لیست خارج کنید.

همچنین خودتان می‌توانید تعیین کنید که سایر کاربران، چه اطلاعاتی از شما را می‌توانند ببینند.

در پیام رسان گپ می‌توانید اطلاعات نشست‌های مختلفی که در دستگاه تان ثبت شده اند، را مشاهده کنید و در صورتی که یک یوزر برای شما ناشناس بود، آن را حذف کنید و مانع از دسترسی او به حساب تان شوید

سرعت بالای ارسال فایل در پیامرسان گپ

خیلی از کاربران سروش و ایتا (تبلیغات در ایتا) از پایین بودن سرعت ارسال پیام و فایل گلایه می‌کنند و عملکرد این پیام رسان‌ها را ضعیف می‌دانند. این در حالیست که سرعت سرورهای گپ در مقایسه با دیگر پیام رسان‌های داخلی نسبتا بالاست.

برای این که این موضوع به شما ثابت شود، فقط کافیست بعد از نصب گپ، گفتگوی شخصی یا گروهی کوتاهی داشته باشید، تا خودتان متوجه سرعت مناسب این پیام رسان شوید.

خدمات مالی پیام رسان گپ جذاب و نسبتا کامل است

دیگر دلیلی که برای استفاده کردن از این پیام رسان می‌توانیم بیان کنیم، پیشخوان خدمات مالی و کیف پول آن است که به جز پیام رسان بانکی بله تقریبا در هیچ پیام رسان داخلی و خارجی مشابه آن وجود نداشته و گپ توانسته به خوبی یک امکان بی نظیر را در اپلیکشین خود بگنجاند.

به طور مثال شما در پیام رسان گپ می‌توانید قبوض مصرفی خود را پرداخت کنید، برای سیم کارت شارژ تهیه کنید، برای دوستانتان در گپ پول انتقال دهید و بسیار امکانات دیگر مالی که طبیعتا این مسنجر را کامل‌تر از قبل می‌نماید.

مدیر عامل پیامرسان گپ و پلتفرم ویراستی کیست ؟

مهدی انجیدنی مدیرعامل پیام رسان بین المللی گپ در گفتگو در برنامه روی خط ایرانسل ضمن معرفی این شرکت گفت: یکی از جالبترین فعالیتهای گپ آماده‌سازی پروتکل صحبت کردن ماشین با ماشین است، دیگر تنها صحبت انسان با انسان مهم نیست بلکه ماشینها با هم و انسانها با ماشین هم حرف اول را در دنیا می زند.

وی با اشاره به فعالیتهای این شرکت در بخش کسب و کارها و کمک به کارآفرینان کشور گفت: گپ توانسته سیستم کیف پول خود را به تمام شبکه‌های بانکی کشور، درگاه‌های بین المللی مانند مستر کارت و ویزا کارت و همچنین درگاه رمز ارزی متصل کند و دامنه خدمات و مشترکان خود را گسترش دهد.


دانلود پیامرسان گپ

برای دانلود پیامرسان Gap در (اینجا) کلیک کنید .


آیا این مقاله برای شما مفید بود ؟ درمورد مالک پلتفرم های ایرانی بیشتر بدانید .

برچسب: اندروید, سید علی ابراهیمی, نرم افزار
سید علی ابراهیمی 23 تیر 1402
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Facebook توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل چاپ
آیا از این مقاله راضی بودید ؟
عشق0
خوشحال0
چشمک0
خواب آلود0
گریه کردن0
عصبانی0
توسط سید علی ابراهیمی
دنبال کردن:
سید علی ابراهیمی ( Seyed Ali Ebrahimi ) ملقب به SAE22 بلاگر حوزه تکنولوژی و نرم افزار متولد ۲۸ دی ۱۳۸۲ از شهر ساری . دانشجو رشته نرم افزار کامپیوتر از دانشگاه امام محمد باقر ساری 
مقاله قبلی چگونه لگ بازی را رفع کنیم ؟ آموزش افزایش FPS بازی | رفع لگ بازی کامپیوتر سید علی ابراهیمی چگونه لگ بازی را رفع کنیم ؟ آموزش افزایش FPS بازی | رفع لگ بازی کامپیوتر
مقاله بعدی استارلینک در ایران ! اپیزود فعالیت قانونی Starlink در ایران ! سید علی ابراهیمی استارلینک در ایران ! اپیزود فعالیت قانونی Starlink در ایران !
نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپر اپلیکیشن سید علی ابراهیمی

سوپر اپلیکیشن « سید علی ابراهیمی » - آخرین اخبار و ویدیو آموزشی حوزه تکنولوژی | ابزار کاربردی

تبلیغات

محتوای توصیه شده از سراسر وب

آخرین مقالات

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟ سید علی ابراهیمی

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 1 مهر 1402
آموزش ساخت custom URL یوتیوب | کاستوم یو آر ال یوتیوب
چگونه در ویندوز Dark Mode فعال کنیم ؟ آموزش فعالسازی حالت تاریک windows

پربازدید ترین ها

ردمی نوت 11 : نقد و بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11 شیائومی

ردمی نوت 11 : نقد و بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11 شیائومی | آنباکسینگ

محدثه ترابی محدثه ترابی 12 شهریور 1402
گام به گام رایگان در گوشی ! جواب تمرین تمام دروس | حل المسایل رایگان
آنباکسینگ پوکو ایکس 3 جی تی | بررسی Poco X3 GT | بهترین گوشی گیمینگ

موبایل

اینترنت بدون فیلتر در ایران | خرید سیمکارت بدون فیلتر با اینترنت آزاد سید علی ابراهیمی

اینترنت بدون فیلتر در ایران | خرید سیمکارت بدون فیلتر با اینترنت آزاد

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 3 شهریور 1402
ثبت فروشگاه در روبیکا ! آموزش ساخت فروشگاه در روبینو ! آموزش روبیکا
چرا پوکو ایکس ۳ پرو نخریم ؟ معایب Poco X3 Pro چیست ؟

گیمینگ

بررسی مانیتور جی پلاس GGM-K327QN | آنباکسینگ بهترین مانیتور گیمینگ Gplus سید علی ابراهیمی

بررسی مانیتور جی پلاس GGM-K327QN | آنباکسینگ بهترین مانیتور گیمینگ Gplus

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 18 خرداد 1402
افزایش سرعت اینترنت | چگونه سرعت اینترنت را افزایش دهیم ؟ بهبود سرعت اینترنت
مشاهده FPS و دما کامپیوتر با msi afterburner ! آموزش msi afterburner !

کامپیوتر

مرورگر ایرانی ذره بین سید علی ابراهیمی

ذره بین مرورگر ایرانی ! مزایا مرورگر ذره بین چیست ؟ مقایسه کروم با ذره بین

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 17 خرداد 1402
دی ان اس شکن برای گوشی ! استفاده از دی ان اس تحریم شکن ایرانی در موبایل
مقایسه گوشی Poco F3 و A52s | بررسی samsung a52s و xiaomi poco f3

اخبار

اینترنت ایران صیانت اینترنت طبقاتی اینترنت طبقاتی چیست ؟ بررسی طرح اینترنت طبقاتی ! معرفی طرح صیانت جدید پروتکل شبکه چیست ؟ انواع پروتکل اینترنت | کاربرد پروتکل ها چیست ؟

آیین‌نامه حمایت از فریلنسرها؛ از اینترنت پرسرعت تا بیمه تأمین اجتماعی کسب و کار ها

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 7 آذر 1401
رادار گیم چیست ؟ معرفی سرویس گیمینگ رادار بازی ! دی ان اس رادار گیم
جی پلاس ایکس 20 | معرفی Gplus X20 | بررسی گوشی جی پلاس | گوشی ایرانی

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟ سید علی ابراهیمی
اخباربررسی موبایلموبایل

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟

زمان مطالعه : 15 دقیقه
آموزش ساخت custom URL یوتیوب | چگونه یوتیوبر شویم ؟ آموزش یوتیوب سید علی ابراهیمی
اصطلاحاتکامپیوترموبایلنرم افزار

آموزش ساخت custom URL یوتیوب | کاستوم یو آر ال یوتیوب

زمان مطالعه : 6 دقیقه
چگونه در ویندوز Dark Mode فعال کنیم ؟ آموزش فعالسازی حالت تاریک windows سید علی ابراهیمی
اصطلاحاتکامپیوتر

چگونه در ویندوز Dark Mode فعال کنیم ؟ آموزش فعالسازی حالت تاریک windows

زمان مطالعه : 10 دقیقه
رفع نویز صدا میکروفون در OBS استودیو | بهترین تنظیمات میکروفون در OBS سید علی ابراهیمی
کامپیوتر

رفع نویز میکروفون در OBS استودیو | بهترین تنظیمات میکروفون در OBS

زمان مطالعه : 7 دقیقه
لوگو سفید سید علی ابراهیمی لوگو سفید سید علی ابراهیمی
نماد ستاد ساماندهی وزارت ارشاد
نماد اعتماد ای نماد
فوتر جشنواره وب
تعرفه نیم بها

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • نشانه گذاری شده ها
  • بلاگ
  • سوپر اپلیکیشن

دسته بندی

  • موبایل
  • آنباکسینگ
  • اخبار
  • گیمینگ

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی سروش
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی