• صفحه اصلی
  • ابزار
  • سوپر اپلیکیشن
  • موبایل
  • اخبار
  • گیمینگ
  • کامپیوتر
  • آنباکسینگ
خواندن: بررسی گوشی Pixel 7A گوگل ! مشخصات گوشی google پیکسل 7 ای !
اشتراک گذاری
لوگو سفید سید علی ابراهیمی
سید علی ابراهیمیسید علی ابراهیمی
Aa
  •    
  • پیامرسان
  • تلویزیون
  • ورزشی
  • پیشخوان
جست و جو
  • منو
    • چت بات
    • سوپر اپلیکیشن
    • نشانه گذاری ها
    • ابزار
    • کارت به کارت
    • پلتفرم خارجی
    • خرید
    • بازار مالی
  • دسته بندی ها
    • موبایل
    • اصطلاحات
    • اخبار
    • نرم افزار
    • گیمینگ
    • کامپیوتر
    • آنباکسینگ
    • گجت
    • بررسی موبایل
    • امنیت و شبکه
  • فرم ثبت نام و همکاری
ما را دنبال کنید
سید علی ابراهیمی > بلاگ > آنباکسینگ > بررسی گوشی Pixel 7A گوگل ! مشخصات گوشی google پیکسل 7 ای !
آنباکسینگبررسی موبایل

بررسی گوشی Pixel 7A گوگل ! مشخصات گوشی google پیکسل 7 ای !

موبونیوز
اخرین به روز رسانی: 1402/04/01
موبونیوز
بررسی گوشی Pixel 7A گوگل ! مشخصات گوشی google پیکسل 7 ای !

گوشی های گوگل به خاطر ساخته شدن توسط خود سازنده اندروید یه رابط کاربری جذاب و ساده و در عین حال سبک و به روز رو دارند که هم پشتیبانی نرم افزاری طولانی مدتی دریافت میکنن و هم جز اولین گوشی هایی هستند که امکانات و قابلیت های جدید اندروید رو دریافت میکنن. عملکرد بخش های دیگه مثل سخت افزار قوی و بدنه خوش ساخت و به خصوص دوربین عالی باعث جذاب تر شدن گوشی های پیکسل گوگل شده. البته در ایران به خاطر واردات کم این گوشی ها خیلی طرفدار ندارن و قیمت بسیار بالاتری هم به نسبت گوشی های مشابه برندهای محبوب ایران مثل اپل، شیائومی و سامسونگ دارند. به همین خاطر شاید خبر عرضه جدیدترین گوشی اقتصادی گوگل یعنی Pixel 7a خیلی برای ما ایرانی ها جذاب و خاص نباشه اما اگه طرفدار تکنولوژی و اخبار روز باشید، خوندن بررسی این گوشی 500 دلاری شاید براتون خالی از لطف نباشه. با بررسی مشخصات گوشی Google Pixel 7a همراه SAE22 باشید.

فهرست مطالب
مشخصات گوشی پیکسل 7aاطلاعات پایهطراحینمایشگرتراشهحافظه و رمدوربین پشتدوربین سلفیباتری و شارژصداارتباطات و سنسورهامعایب گوشی پیکسل 7a گوگل چیست؟مزایا گوشی Google Pixel 7a چیست؟بررسی طراحی گوگل پیکسل 7aفریم گوشی پیکسل 7aبررسی مشخصات نمایشگر Google Pixel 7Aبررسی عملکرد باتری گوگل پیکسل 7 ایبررسی عملکرد دوربین Pixel 7Aمشخصات پردازشی و نرم افزاری گوگل Pixel 7Aمشخصات اسپیکر گوشی گوگل پیکسل 7Aآیا گوشی Pixel 7a گوگل ارزش خرید دارد؟

مشخصات گوشی پیکسل 7a

اطلاعات پایه

مدل‌‌ نامبرهای این محصول GWKK3
GHL1X
G0DZQ
G82U8
حدود قیمت در زمان عرضه حدود 500 دلار
تاریخ معرفی 10 می 2023
وضعیت عرضه عرضه شده
تاریخ عرضه 10 می 2023
نوع سیستم‌عامل اندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضه اندروید 13

طراحی

ابعاد 152 در 72.9 در 9 میلی‌متر
وزن 193.5 گرم
جنس پشت پلاستیک
جنس جلو شیشه – گوریلا گلس 3
جنس فریم فلز – آلومینیوم
رنگ سفید
آبی روشن
مرجانی
زغال سنگی

نمایشگر

ابعاد نمایشگر 6.1 اینچ
نوع نمایشگر OLED
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate) 90 هرتز
رزولوشن 1080 در 2400 پیکسل
تراکم پیکسلی ~429 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر 20:9
نسبت نمایشگر به بدنه ~81.8 درصد
استانداردهای HDR HDR
سایر مشخصات نمایشگر نمایشگر همیشه روشن (Always-on Display)

تراشه

مدل تراشه Google Tensor G2
فرآیند ساخت تراشه 5 نانومتر
تعداد هسته پردازنده 8 هسته
مشخصات هسته‌ها 2 هسته 2.85 گیگاهرتز Cortex-X1 و 2 هسته 2.35 گیگاهرتز Cortex-A78 و 4 هسته 1.80 گیگاهرتز Cortex-A55
پردازنده گرافیکی Mali-G710 MP7

حافظه و رم

ترکیب حافظه داخلی و رم 128 گیگابایت / 8 گیگابایت رم
رم 8 گیگابایت رم
حافظه داخلی 128 گیگابایت
نوع حافظه داخلی UFS 3.1
درگاه کارت حافظه ندارد

دوربین پشت

پیکربندی دوربین پشت واید/استاندارد
اولتراواید
دوربین اصلی – واید/استاندارد 64 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/استاندارد لنز واید
26 میلی‌متری
فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز
لرزش‌گیر اپتیکال تصویر
1/1.73 اینچ سایز سنسور
0.8 میکرومتر سایز پیکسل
f/1.9
دوربین اولتراواید 13 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراواید لنز اولتراواید
پوشش 120 درجه‌
1.12 میکرومتر سایز پیکسل
f/2.2
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت 4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو 4K@30/60fps
1080p@30/60/120/240fps
توضیحات فیلم‌برداری لرزش‌گیر اپتیکال تصویر

دوربین سلفی

دوربین سلفی اصلی 13 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلی لنز اولتراواید
20 میلی‌متری
1.12 میکرومتر سایز پیکسل
f/2.2
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ سلفی 4K
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی 4K@30fps
1080p@30fps

باتری و شارژ

ظرفیت باتری 4385 میلی‌آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری 4000 تا 5000 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتری لیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر
پشتیبانی از شارژ سریع دارد
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم دارد
سایر ویژگی‌های شارژ و باتری پشتیبانی از فناوری Power Delivery 3
درگاه اتصال USB Type-C 3.2

صدا

نوع اسپیکر استریو (دوگانه)
جک 3.5 میلی‌متری ندارد

ارتباطات و سنسورها

حسگرها حسگر اثرانگشت
شتاب‌سنج
ژیروسکوپ
حسگر مجاورت
قطب‌نما
فشارسنج هوا
نوع حسگر اثر انگشت زیر نمایشگر (اپتیکال)
Wi-Fi Wi-Fi 6E (802.11ax) a/b/g/n/ac/ax
توضیحات Wi-Fi سه بانده (Tri-Band)
بلوتوث 5.3
توضیحات بلوتوث پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
فناوری‌ ارتباطی GSM / HSPA / LTE / 5G
پشتیبانی از 5G دارد
سیم‌کارت تک سیم‌‌‌کارت (نانو سیم یا eSIM)
مسیریابی و GPS GPS/A-GPS/GLONASS/GALILEO/BDS/QZSS/NavIC

معایب گوشی پیکسل 7a گوگل چیست؟

از معایب گوشی پیکسل 7a گوگل می توان به قیمت نسبتا بالای آن اشاره کرد؛ در این محدوده قیمتی گوشی های سامسونگ و شیائومی دارای مشخصات بسیار بهتری هستند؛ انتظار می رفت که صفحه نمایش به کار گرفته شده در این گوشی گوگل از نوع سوپر امولد با نرخ نوسازی 120 هرتز باشد، اما این طور نیست. ناگفته نماند که سرعت شارژ گوشی پیکسل 7a گوگل نسبت به سایر رقبا ضعیفتر است؛ این موضوعات باعث شده تا ارزش خرید گوشی نسبتا پائین بیاید و انتخاب آن سخت باشد.

گوگل از ما چی میدونه ؟

مزایا گوشی Google Pixel 7a چیست؟

مزایا گوشی Google Pixel 7a شامل طراحی و ساخت جذاب آن می شود که گوگل سرمایه گذاری شدیدی روی آن کرده است؛ در جلوی دستگاه از محافظ صفحه نمایش یعنی گوریلا گلس 3 استفاده شده است. بلندگوهای استریو این محصول نیز کیفیت فوق العاده ای دارند و تجربه لذتبخشی را فراهم می کنند. تراشه هم نیازی به تعریف ندارد و قدرت پردازشی فوق العاده بالایی دارد. از دیگر نقاط قوت این محصول می توان به دوربین های بی نقص آن اشاره کرد که تصاویر بسیار با کیفیتی را ثبت نموده اند. تجربه نرم افزاری آن نیز بی نظیر است چرا که از شاهد اندروید خالص هستیم.

چرا نباید بزاریم باطری گوشی 100% بشه ؟

بررسی طراحی گوگل پیکسل 7a

از لحاظ ظاهری پیکسل 7a به گوشی پیکسل 7 شباهت بیشتری پیدا کرده و تا موقعی که دو گوشی رو دستتون نگیرید شاید خیلی متوجه تفاوت این دو نشید. طراحی مینیمال و ساده به این گوشی هم به ارث رسیده ولی یه مقداری توی متریال استفاده شده تفاوت هایی وجود داره. فریم از آلومینیوم ساخته شده ولی جنس قاب پشتی از پلاستیکه که از لحاظ ظاهری شبیه به شیشه به کار رفته در سری پیکسل 7 ساخته شده و فقط با دست گرفتن متوجه این تفاوت میشیم. قاب پشتی به صورت مات ساخته شده و خیلی کثیفی و لکه رو نشون نمیده. یه تفاوتی که شاید خیلی مهم نباشه نوع ترکیب محافظ آلومینیومی استفاده شده برای دوربین با فریم میانی گوشیه که توی این گوشی مثل پیکسل 7 یکپارچه نیست و تقریبا دو بخش جدا از همه دیگه هستن که یه مقداری ارزون بودن این گوشی رو بیشتر نشون میده.

با اینکه گوشی سایز 6.1 اینچی داره ولی خیلی گوشی کامپکت و ریزی به حساب نمیاد و یه بدنه نسبتا قطور داره ولی به خاطر ساختار خمیده لبه های قسمت پشتی و فریم خوب توی دست قرار میگیره و گوشی خوش دستی به حساب میاد. گوگل از یه طراحی جذاب برای بخش جزیره دوربین گوشی های خودش استفاده میکنه و با استفاده از طرحی شبیه به ربات معروف اندروید، دو تا سنسور دوربین در یک بخش فلزی افقی قرار گرفتن و مثل این می مونه که سنسورهای این گوشی یه عینک محافظ زدن و علاوه بر محافظت از لنز ها یه ظاهر خاصی به این گوشی داده. البته به خاطر کوچیک شدن اندازه سنسورها برآمدگی کمتری نسبت به نسخه های گرون قیمت تر سری 7 پیکسل داره و خیلی برآمدگی این بخش اذیت کننده نیست. در کنار این دو سنسور فلش LED در سمت راست این بخش قرار گرفته. وسط قاب پشتی هم لوگو Google دیده میشه.

فریم گوشی پیکسل 7a

گوگل مثل بعضی از برندها از فریم پلاستیکی استفاده نکرده و استفاده از آلومینیوم برای این بخش با طراحی خمیده باعث میشه کیفیت ساخت گوشی بهتر بشه و خیلی حس میان رده بودن نده. روی لبه راست دکمه های پاور و کم و زیاد کردن صدا دیده میشه که چینش اونا مثل گوشی ها دیگه نیست و اول دکمه های صدا قرار داره و بالای اون دکمه پاور که به خاطر اندازه مناسب دستگاه دسترسی راحت و یه حس کلیکی باحال و خوبی دارند. بالای گوشی فقط یه میکروفون و سمت چپ درگاه سیم کارت قرار داره که فقط از دو سیم به صورت همزمان پشتیبانی میکنه. پایین گوشی هم اسپیکر دو تکه و پورت تایپ سی قرار گرفته.

صفحه نمایش با اینکه طراحی خیلی قدیمی نداره اما حاشیه زیادی داره، به خصوص از بخش پایین نمایشگر و با توجه به قیمت و برند گوشی خیلی حس خوبی موقع استفاده از گوشی یا تماشای ویدیو نمیده و گوشی های گوگل، به خصوص در نسخه های میان رده هنوز به خوبی نتونستن این نقطه ضعف رو برطرف کنن. دوربین سلفی توی یه پانچ هول وسط نمایشگر قرار گرفته. از گوریلا گلس 3 برای محافظت حدودی صفحه در مقابل خط و خش استفاده شده.

البته گوگل با استفاده از گواهی IP67 یه مقداری به کیفیت ساخت این میان رده اهمیت داده و به نسبت گوشی های میان رده دیگه خیلی در این بخش ضعف خاصی نداره. به گفته گوگل این گوشی تا عمق 1 متری و تا 30 دقیقه میتونه در مقابل نفوذ آب مقاوم باشه، البته با توجه به قیمت دلار و گوشی ها بهتر خیلی این مورد رو تست نکنید ولی اگه زمانی به گوشی آب خورد نیازی به نگرانی نیست.

گوشی Pixel 7a در زمینه طراحی گوشی جذاب و خاصی به حساب میاد و به نسبت میان رده بودن کیفیت ساخت خوبی داره و به خاطر اندازه مناسب و نوع طراحی بدنه گوشی خوش دستی به حساب میاد. یه مقداری حاشیه صفحه نمایش به نسبت زیاده اما در کل اگه خاص بودن و بالا بودن کیفیت ساخت براتون مهمه گوشی پیکسل 7a میتونه کار رو براتون در بیاره.

بررسی مشخصات نمایشگر Google Pixel 7A

صفحه نمایش 6.1 اینچی OLED با رزولوشن 1080 برای گوشی پیکسل 7a استفاده شده. با اینکه نمایشگر اندازه کوچیک و حاشیه زیادی داره اما جزئیات و ترکیب رنگ خوبی داره (در بیشتر مواقع!) و صفحه شارپ و روشنه و توی نور زیاد و با روشنایی خودکار میشه به راحتی از گوشی استفاده کرد. امکان تنظیم کنتراست تصویر هم با توجه به شدت و اندازه نور رو داره.

گوشی های پیکسل مثل گوشی های معمولی اپل یعنی آیفون 14 و آیفون 14 پلاس هنوز به رفرش ریت های بالا مجهز نشدن و گوگل فقط به یه نرخ 90 هرتزی رضایت داده که اکثر گوشی های میان رده و حتی اقتصادی تر در حدود 250 دلاری هم دیگه از نرخ 120 هرتزی استفاده میکنن و این گوشی خیلی نمیتونه در این بخش جذاب و روون به نظر برسه. البته این 90 هرتز مثل بعضی گوشی ها جنبه تبلیغاتی نداره که فقط توی بعضی جاها روی عدد بالا قرار بگیره و در اکثر مواقع روی عدد 90 ثابت میمونه و یه تجربه در کل روون و خوبی رو میتونه به شما بده.

قابلیت +HDR10 استفاده شده که به خاطر مهارت گوگل و درک بهتر اون از این قابلیت، محتواهایی با کیفیت رنگ و روشنایی واقعی تر و زیباتری به شما نشون میده. حسگر اثر انگشت روی صفحه نمایش قرار گرفته و از یه سنسور اپتیکال با دقت و سرعت مناسبی استفاده شده که مشکل و کندی خاصی در باز کردن گوشی نداره.

بررسی گوشی Pixel 7A گوگل ! مشخصات گوشی google پیکسل 7 ای !

بررسی عملکرد باتری گوگل پیکسل 7 ای

عملکرد باتری در گوشی های کامپکت و کوچیک خیلی مناسب نیست و گوشی 7a هم خیلی وضعیت خوبی نسبت به گزینه های دیگه نداره، شارژدهی افتضاح نیست ولی خوب و قابل توجه هم نیست اما میتونه در استفاده معمولی و عادی یک روز شما رو همراهی کنه. البته اگه از گوشی استفاده سنگین داشته باشید یا خیلی روی حالت 90 هرتز از گوشی استفاده کنید و ویدیو تماشا کنید، آخر روز نیاز به شارژ پیدا میکنید و باتری 4385 میلی آمپر ساعتی تقریبا عملکرد متوسط رو به خوبی داره.

در بخش شارژ شدن اصلا وضعیت مناسب نیست و حتی به نسبت گوشی های میان رده سامسونگ با قیمت بسیار پایین تر نمیتونه عملکرد خوبی از خودش نشون بده. توی جعبه آداپتوری وجود نداره ولی از آداپتور شارژ 18 واتی ساپورت میکنه که با استفاده از این آداپتور شارژ کامل گوشی یه دو ساعتی زمان میبره که در کنار شارژدهی معمولی واقعا زمان زیادیه و باید صبر زیادی داشته باشید. البته در این نسل شارژ بسیم 7.5 واتی اضافه شده که میتونه تا حدودی دست شما رو توی نحوه شارژ باز بذاره اما این بخش سرعت شارژ بسیار کمتری نسبت به شارژ با سیم داره ولی راحتی بیشتری به شما میده.

بررسی عملکرد دوربین Pixel 7A

گوشی پیکسل 7a از دوتا سنسور 64 مگاپیکسلی اصلی و 13 مگاپیکسلی اولترا واید استفاده میکنه که اتوفوکوس نداره و خبری از حالت ماکرو برای این گوشی نیست. برای دوربین سلفی از یه سنسور 13 مگاپیکسلی استفاده شده.

دوربین اصلی حتی در شرایط نوری نامناسب میتونه عکس هایی با جزئیات خوب، رنگ های طبیعی و دینامیک رنج عالی بگیره و هوش مصنوعی به کار رفته به خوبی عکس های رو جذاب و زیبا میکنه.

عکس های اولترا واید افت کیفیت نسبتا کمی نسبت به لنز اصلی داره و کیفیت قابل قبولی به شما میده. اگه عکس های پیکسل 7a رو با نسخه معمولی مقایسه کنیم تقریبا تفاوت خاصی توی عکس ها دیده نمیشه و حتی با زوم کردن به خاطر بیشتر بودن مگاپیکسل دوربین این گوشی جزئیات کمتری از دست میره و میشه گفت این گوشی تقریبا عملکرد یکسانی با بردار گرون قیمت تر خودش داره.

دوربین اصلی میتونه با کیفیت 1080 و 4k و 60 فریم فیلمبرداری کنه که کیفیت خیلی خارق العاده ای نداره و به کیفیت بخش عکاسی نمیرسه. لرزشگیر دیجیتالی به کاهش لرزش ها موقع گرفتن ویدیوها در حال حرکت کمک میکنه. دوربین سلفی در حالت 1080 و 4k فقط میتونه با 30 فریم فیلمبرداری کنه.

 

مشخصات پردازشی و نرم افزاری گوگل Pixel 7A

گوگل برای این گوشی مثل نسخه های معمولی سری 7 از پردازنده انحصاری جدید خودش یعنی گوگل تنسور G2 استفاده کرده. این گوشی فقط در یه نسخه با 8 گیگ رم و 128 گیگ حافظه ذخیره سازی عرضه میشه که برای یه گوشی توی سال 2023 حداقل از لحاظ فضای ذخیره سازی خیلی کمه و چون امکان اضافه کردن فضای ذخیره سازی از طریق کارت حافظه جانبی رو نداره، یه نقطه ضعف بزرگ به خصوص برای کسانی که فایل و عکس های زیادی توی گوشیشون نگه میدارن به حساب بیاد.

تراشه G2 از لحاظ قدرت خالص خیلی خفن و پر قدرت نیست اما به گفته گوگل به لطف قابلیت های هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی که برای اون استفاده شده میتونه در بخش هایی مثل دوربین عملکرد بهتری داشته باشه. البته خیلی نمیشه به گفته های گوگل اتکا کرد و این گوشی یه مشکل بزرگی داره که باعث عملکرد ضعیف تر از معمول میشه و اون عدم پشتیبانی خوب سازنده های برنامه ها و بازی هاست، بلایی که سر گوشی هایی که از چیپست های اختصاصی اگزینوس سامسونگ هم استفاده میکنن میاد و باعث میشه در بعضی برنامه ها و بازی ها حتی از گوشی هایی با پردازنده ضعیف تر از این گوشی عملکرد پایین تری ببینم.

به خاطر اندازه کوچیک گوشی و بهینه نبودن پردازنده دما به خوبی خارج نمیشه و همین مورد باعث میشه گوشی خیلی سریع داغ کنه و حتی در استفاده 10 تا 20 دقیقه ای سنگین گوشی شروع به کاهش قدرت کنه که باعث افت عملکرد و ایجاد لگ و باگ میشه. یه موردی که خیلی میتونه اذیت کنه موقعی که دارید بازی می کنید یا عکس میگیرید اگه گوشی داغ کنه، برای مدیریت دما روشنایی صفحه رو کم میکنه و تقریبا دیگه چیزی دیده نمیشه و باید گوشی رو کنار بذارید تا خنک بشه و بعد از گوشی استفاده کنید.

یه بخشی از این مورد به بهینه نبودن مصرف انرژی این پردازنده گوگل بر می گرده که به خاطر جدید بودن اون خیلی نمیشه به گوگل ایراد گرفت و احتمالا در نسل های بعدی بتونه عملکردش در این بخش رو بهتر کنه ولی در حال حاضر برای استفاده سنگین و یا بازی اصلا مناسب نیست و حتی در استفاده معمولی در بعضی برنامه ها میتونه اذیت کننده باشه.

گوشی های پیکسل یه تجربه شبیه به گوشی های آیفون عرضه میکنن که هماهنگی خیلی خوبی بین سخت افزار و نرم افزار وجود داره ولی فقط به جای iOS از اندروید استفاده میشه و خیلی رابط کاربری ساده و بی شیله پیله شده! پشتیبانی طولانی مدت 5 ساله گوگل این بخش رو جذاب میکنه و گوشی های پیکسل جزو اولین گوشی هایی هستند که آپدیت ها و قابلیت های جدید اندروید رو ماه به ماه دریافت میکنن که میتونه برای خوره های تکنولوژی جذاب باشه. اندروید 13 استفاده شده بدون هیچ پوسته خاصیه و یه تجربه سبک و به روز و راحت رو به شما میده و یه طراحی مینیمال و خیلی ساده داره و گوگل سعی کرده طراحی مینیمال خودش رو در این بخش هم رعایت کنه و قابلیت و امکانی رو به زور به خورد شما نده. تعداد برنامه های اضافه و از پیش نصب شده خیلی کمه و محدود به برنامه های خود گوگل میشه. البته این طراحی مینیمال و ساده برای همه شاید جذاب نباشه و اگه به قابلیت ها و امکانات شخصی سازی و یا ساده سازی اندروید روی گوشی های دیگه عادت کرده باشید، کار با این گوشی شاید براتون عذاب آور و اذیت کننده باشه و گوگل هنوز نتونسته یه تعادل خوب بین تجربه سبک و مینیمال و قابلیت های ساده سازی و روون شدن رابط کاربری پیدا کنه و شرکت هایی مثل موتورولا و یا Nothing در کنار یه رابط کاربری ساده و سبک امکانات شخصی سازی و قابلیت های دسترسی مناسبی در اختیار مخاطبین خودشون میزارن.

 

مشخصات اسپیکر گوشی گوگل پیکسل 7A

پیکسل 7a به یه اسپیکر استریو مجهز شده و صدا به طور همزمان از اسپیکر زیر گوشی و اسپیکر مکالمه پخش میشه. صدا بلندی بسیار خوبی داره اما کیفیت صدا به خصوص در صداهای بلند اصلا خوب نیست و بیس کم و ضعیفی داره. صدای های میانه به خصوص صحبت و مکالمه ها وضوح خوبی داره و این باعث میشه بیشتر برای تماشای ویدیوهای یوتیوب یا پادکست مناسب باشه و خیلی توی بازی و یا برای تماشای فیلم خوب نباشه. پخش صدا به صورت بالانس هم یه نکته مثبت برای این بخش حساب میشه و در کل باعث میشه عملکرد این بخش متوسط رو به خوب باشه.

آیا گوشی Pixel 7a گوگل ارزش خرید دارد؟

گوشی گوگل Pixel 7a یه طراحی کوچیک و نسبتا کامپکت با کیفیت ساخت بسیار خوب و صفحه نمایش مناسب داره که عملکرد پردازشی قابل قبول اما با بعضی مشکلات و یه رابط کاربری تمیز و سبک به شما میده و به لطف شارژدهی خوبی که برای یه گوشی با اندازه کوچیک داره در استفاده طولانی خیلی اذیت کننده نیست و دوربین با عملکرد بسیار خوبی داره که عملا تفاوتی با نسخه گرونتر یعنی پیکسل 7 نداره و با توجه به اختلاف های خیلی کمی که در اندازه و کیفیت ساخت دارند خرید گوشی پیکسل 7a که 100 دلار ارزونتره، منطقی تره. البته گوشی پیکسل 7a در مقایسه با میان رده های برندهایی مثل سامسونگ و شیائومی حتی با قیمت پایین تر هم خیلی ارزش خرید بالایی به جز داشتن لوگو گوگل و یه دوربین با عملکرد خیلی خوب و با امکانات مناسب نداره. نرخ به روز رسانی 90 هرتزی و حاشیه زیاد صفحه، سرعت شارژ بسیار کم و پردازنده ناپایدار نقاط ضعف خیلی بزرگی به حساب میان و چون در لیست قیمت گوشی بازار ایران موجودی کم و قیمت بالایی پیدا میکنه فقط در صورتی میتونید به خرید Pixel 7a گوگل فکر کنید که طرفدار سری گوشی های پیکسل گوگل هستید و قصد تجربه کردن کار با گوشی های این سری رو دارید وگرنه عملا خرید این گوشی در ایران اصلا منطقی نیست و در بازار جهانی هم این گوشی رقبا قوی و قدری داره و خیلی با ریسک میشه سمت این گوشی جذاب اما مشکل دار رفت و گوگل هنوز اون شناخته شدن و محبوبیت برند اپل رو نداره که بشه با چشم بستن روی مشکلات، سمت گوشی های این برند رفت.

برچسب: آنباکسینگ, بررسی موبایل, موبونیوز
موبونیوز 2 تیر 1402
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Facebook توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل چاپ
آیا از این مقاله راضی بودید ؟
عشق0
خوشحال0
چشمک0
خواب آلود0
گریه کردن0
عصبانی0
مقاله قبلی بلک اسکرین چیست ؟ علت صفحه مرگ سیاه ویندوز چیست ؟ معرفی Black screen بلک اسکرین چیست ؟ علت صفحه مرگ سیاه ویندوز چیست ؟ معرفی Black screen
مقاله بعدی بلو اسکرین چیست ؟ علت صفحه آبی مرگ یا صفحه مرگ ویندوز چیست ؟ رفع بلو اسکرین بلو اسکرین چیست ؟ علت صفحه آبی مرگ یا صفحه مرگ ویندوز چیست ؟ رفع بلو اسکرین
نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپر اپلیکیشن سید علی ابراهیمی

سوپر اپلیکیشن « سید علی ابراهیمی » - آخرین اخبار و ویدیو آموزشی حوزه تکنولوژی | ابزار کاربردی

تبلیغات

محتوای توصیه شده از سراسر وب

آخرین مقالات

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟ سید علی ابراهیمی

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 1 مهر 1402
آموزش ساخت custom URL یوتیوب | کاستوم یو آر ال یوتیوب
چگونه در ویندوز Dark Mode فعال کنیم ؟ آموزش فعالسازی حالت تاریک windows

پربازدید ترین ها

ردمی نوت 11 : نقد و بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11 شیائومی

ردمی نوت 11 : نقد و بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11 شیائومی | آنباکسینگ

محدثه ترابی محدثه ترابی 12 شهریور 1402
گام به گام رایگان در گوشی ! جواب تمرین تمام دروس | حل المسایل رایگان
آنباکسینگ پوکو ایکس 3 جی تی | بررسی Poco X3 GT | بهترین گوشی گیمینگ

موبایل

اندروید خام چیست ؟ مزایا اندروید خالص ! بررسی اندروید خام گوگل سید علی ابراهیمی

اندروید خام چیست ؟ مزایا اندروید خالص ! بررسی اندروید خام گوگل

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 16 تیر 1402
استعلام اعتبار ایرانسل : چگونه باقیمانده شارژ ایرانسل را استعلام کنیم؟
رفع لگ و افزایش RAM شیاعومی ؛ رم مجازی گوشی | memory extinction

گیمینگ

افزایش FPS بازی گوشی ! آموزش رفع لگ بازی | چگونه FPS بازی را افزایش بدیم ؟

افزایش FPS بازی گوشی ! آموزش رفع لگ بازی | چگونه FPS بازی را افزایش بدیم ؟

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 25 خرداد 1402
آموزش کاهش پینگ بازی | بهترین راه کاهش پینگ ! چگونه پینگ بازی را کاهش بدیم ؟
رفع مشکل پریدن کرک برنامه | قرار دادن فایل کرک در فایروال

کامپیوتر

مقایسه گوشی Poco F3 و A52s | بررسی samsung a52s و xiaomi poco f3 سید علی ابراهیمی

مقایسه گوشی Poco F3 و A52s | بررسی samsung a52s و xiaomi poco f3

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 15 اردیبهشت 1402
بهترین ابزار هوش مصنوعی ! هوش مصنوعی چیست ؟ سایت هوش مصنوعی
رفع مشکل پریدن کرک برنامه | قرار دادن فایل کرک در فایروال

اخبار

آپارات آپارات چیست ؟ قابلیت های Aparat | مزایا آپارات چیست ؟ معایب آپارات آپارات موزیک آپارات موزیک

آپارات موزیک چیست ؟ مزایا آپارات موزیک چیست ؟ جایگزین ایرانی یوتیوب موزیک

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 13 تیر 1402
اولتیماتوم مرکز ملی فضای مجازی به متا : 10روز مهلت دارید در ایران نماینده معرفی کنید
اینترنت طبقاتی چیست ؟ بررسی طرح اینترنت طبقاتی ! معرفی طرح صیانت جدید

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟ سید علی ابراهیمی
اخباربررسی موبایلموبایل

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟

زمان مطالعه : 15 دقیقه
بهترین تلویزیون ایرانی چیست ؟ مقایسه تلویزیون جی پلاس و اسنوا و سام | برند ایرانی
آنباکسینگاخباراصطلاحاتگجت

اسنوا چیست ؟ معرفی برند ایرانی Snowa ! محصولات اسنوا چیست ؟ برند اسنوا

زمان مطالعه : 27 دقیقه
آنباکسینگ رینگ لایت ۳۰ تومنی ! بهترین رینگ لایت اقتصادی برای سلفی موبایل
آنباکسینگ

آنباکسینگ رینگ لایت موبایل ! بهترین رینگ لایت اقتصادی برای سلفی موبایل

زمان مطالعه : 8 دقیقه
معیار های خرید میکروفون : راهنمای خرید میکروفون | چه میکروفونی بخرم ؟
آنباکسینگاصطلاحات

معیار های خرید میکروفون : راهنمای خرید میکروفون | انواع میکروفون چیست ؟

زمان مطالعه : 25 دقیقه
لوگو سفید سید علی ابراهیمی لوگو سفید سید علی ابراهیمی
نماد ستاد ساماندهی وزارت ارشاد
نماد اعتماد ای نماد
فوتر جشنواره وب
تعرفه نیم بها

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • نشانه گذاری شده ها
  • بلاگ
  • سوپر اپلیکیشن

دسته بندی

  • موبایل
  • آنباکسینگ
  • اخبار
  • گیمینگ

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی سروش
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی