• صفحه اصلی
  • ابزار
  • سوپر اپلیکیشن
  • موبایل
  • اخبار
  • گیمینگ
  • کامپیوتر
  • آنباکسینگ
لوگو سید علی ابراهیمیلوگو سید علی ابراهیمی
سید علی ابراهیمیسید علی ابراهیمی
  •    
  • پیامرسان
  • تلویزیون
  • ورزشی
  • پیشخوان
جست و جو
  • منو
    • چت بات
    • سوپر اپلیکیشن
    • نشانه گذاری ها
    • ابزار
    • کارت به کارت
    • پلتفرم خارجی
    • خرید
    • بازار مالی
  • دسته بندی ها
    • موبایل
    • اصطلاحات
    • اخبار
    • نرم افزار
    • گیمینگ
    • کامپیوتر
    • آنباکسینگ
    • گجت
    • بررسی موبایل
    • امنیت و شبکه
  • فرم ثبت نام و همکاری
سید علی ابراهیمی > بلاگ > آنباکسینگ > بهترین گوشی جی پلاس ! بهترین گوشی ایرانی چیست ؟ بهترین گوشی Gplus
آنباکسینگبررسی موبایلگجتموبایل

بهترین گوشی جی پلاس ! بهترین گوشی ایرانی چیست ؟ بهترین گوشی Gplus

سید علی ابراهیمی
اخرین به روز رسانی: 1402/01/29
سید علی ابراهیمی
آیفون 13 ایرانی ! بررسی گوشی اقتصادی Gplus Q20 | بهترین گوشی جی پلاس سید علی ابراهیمی مقایسه گوشی جی پلاس Q20 و شیاعومی Poco X3 Pro

در این مقاله به بررسی بهترین گوشی ایرانی از بین گوشی جی پلاس می پردازیم . Gplus همانند GLX یک برند ایرانی تولید کننده موبایل ایرانی است . در ادامه با سید علی ابراهیمی برای معرفی بهترین گوشی جی پلاس همراه باشید !

فهرست مطالب
نقد و بررسی گوشی جی پلاس پی 10 پلاسمشخصات فنی Gplus p10 plusنمایشگرصدااطلاعات پایهطراحیتراشهحافظه و رمدوربین پشتدوربین سلفیباتری و شارژارتباطات و سنسورهاطراحی مناسب و کاربر پسندصفحه‌نمایش و دوربین قابل قبولکنتراست جی پلاس پی 10 پلاسطراحی و کیفیت ساخت P10 Plusفریم میانی جی پلاس پی 10 پلاسپنل جلویی جی پلاس پی 10 پلاسنمایشگر P10 Plusباتری و شارژدهی P10 Plusامنیت P10 Plusدوربین P10 Plusسنسور اصلی جی پلاس پی 10 پلاسسنسور اولترا واید جی پلاس پی 10 پلاستشخیص عمق میدان gplus p10 plusفیلم برداری با جی پلاس پی 10 پلاسدوربین سلفی جی پلاس پی 10 پلاسسخت افزار و پردازنده P10 Plusنرم افزار و رابط کاربری P10 Plusاسپیکر P10 Plusآنباکسینگ جی پلاس پی 10 پلاسمقایسه Gplus p10 plus با رقباجمع بندی خرید جی پلاس پی 10 پلاسمزایا جی پلاس پی 10 پلاس چیست ؟معایب Gplus p10 plus چیست ؟چرا گوشی جی پلاس P10 Plus رو بخریم؟ مزایا آن چیست؟معایب گوشی جی پلاس پی 10 پلاس چیست و چرا این گوشی رو نخریم؟گوشی جی پلاس P10 Plus از دو سیم کارت بصورت همزمان پشتیبانی می کند؟آیا P10 Plus به درد کلاس آنلاین میخوره؟پردازنده جی پلاس پی 10 پلاس پایداری عملکرد داره؟تا چند سال آپدیت نرم افزاری میگیره؟گوشی جی پلاس ایکس 20گوشی ایرانی جی پلاس چیست ؟ مشخصات کلی gplus x20مشخصات فنی گوشی جی پلاس ایکس 20نمایشگرصدااطلاعات پایهطراحیتراشهحافظه و رمدوربین پشتدوربین سلفیباتری و شارژارتباطات و سنسورهانقد و بررسی تخصصی جی پلاس ایکس 20گوشی جی پلاس ایکس 20؛ سرآغاز یک جهش با gplus x20پایداری انرژی برای تمام روز با جی پلاس ایکس 20ثبت خاطرات با کیفیتی فراتر با gplus x20عملکرد و کارایی در کنار هم با جی پلاس ایکس 20 | پردازنده گوشی gplus x20پشتوانه مطمئن همراه شما با گوشی ایرانی جی پلاس ایکس 20گوشی جی پلاس پی 10نقد و بررسی گوشی پی 10 جی پلاسطراحی مناسب و کاربر پسند Gplus p10صفحه‌نمایش و دوربین قابل قبول جی پلاس p10صفحه نمایش جی پلاس p10 در نور شبپردازنده و باتری جی پلاس پی 10مشخصات گوشی ایرانی جی پلاس پی 10نمایشگرصدااطلاعات پایهطراحیتراشهحافظه و رمدوربین پشتدوربین سلفیباتری و شارژارتباطات و سنسورهاطراحی و کیفیت ساخت جی پلاس P10فریم میانی گوشی جی پلاس پی 10پنل جلویی گوشی ایرانی جی پلاس پی 10بررسی نمایشگر جی پلاس P10مشخصات باتری و شارژدهی P10امنیت GPlus P10مقایسه گوشی جی پلاس پی 10 با رقبامشخصات دوربین جی پلاس P10سنسور واید جی پلاس پی 10سنسور اولترا واید جی پلاس پی 10سنسور تشخیص عمق جی پلاس پی 10فیلم برداری جی پلاس پی 10دوربین سلفی جی پلاس پی 10سخت افزار و پردازنده P10مشخصات نرم افزار و رابط کاربری P10بررسی اسپیکر جی پلاس P10جمع بندی بررسی گوشی جی پلاس پی 10مزایا گوشی جی پلاس پی 10 چیست ؟معایب گوشی جی پلاس پی 10 چیست ؟مزایای Gplus P10 چیست؟ چرا این گوشی رو بخریم؟معایب جی پلاس پی 10 چیست؟ چرا این گوشی رو نخریم؟آیا Gplus P10 از رم میکرو پشتیبانی میکنه؟مقایسه جی پلاس و جی ال ایکسجی پلاس چیست ؟جی ال ایکس چیست ؟معرفی برند ایرانی Gplusمعرفی برند ایرانی GLXجی پلاس در مقابل جی ال ایکسطبقه بندیگوشی های میان ردهجی ال ایکسجی پلاسمقایسه گوشی جی پلاس و جی ال ایکسجی پلاس بهتره یا جی ال ایکس ؟ گوشی جی ال ایکس بخریم یا جی پلاس ؟مقایسه امتیاز های گوشی ایرانی GLX و Gplusگوشی جی پلاس بخریم یا گوشی جی ال ایکس ؟جمع بندی کلی درمورد مقایسه جی پلاس و جی ال ایکس | مقایسه GLX و Gplus

نقد و بررسی گوشی جی پلاس پی 10 پلاس

برند جی پلاس یکی از برند های تازه وارد توی دنیای تولید گوشی های هوشمنده! برندی کاملا ایرانی که گوشی های اقتصادی با کیفیتی رو تولید میکنه. جدیدترین گوشی جی پلاس یعنی P10 Plus توی این مطلب مورد بررسی قرار میگیره. قبل تر هم در مورد برند جی پلاس و گوشی های هوشمند این برند صحبت کردیم و میتونید بررسی گوشی P10 جی پلاس رو هم مطالعه کنید تا با این برند و محصولاتش بیشتر آشنا بشید. اگر قصد خرید گوشی هوشمند با قیمت اقتصادی رو دارید حتما تا انتهای این مطلب همراه سید علی ابراهیمی باشید!

مشخصات فنی Gplus p10 plus

نمایشگر

ابعاد نمایشگر 6.09 اینچ
نوع نمایشگر LCD
رزولوشن 720 در 1560 پیکسل
تراکم پیکسلی ~282 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر 19.5:9

صدا

نوع اسپیکر مونو
جک 3.5 میلی‌متری دارد

اطلاعات پایه

وضعیت عرضه عرضه شده
نوع سیستم‌عامل اندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضه اندروید 11

طراحی

ابعاد 157.9 در 74 در 8.9 میلی‌متر
وزن 120 گرم
جنس پشت پلاستیک
جنس فریم پلاستیک
رنگ سرمه‌ای
سبز

تراشه

مدل تراشه Unisoc SC9863A
فرآیند ساخت تراشه 28 نانومتر
تعداد هسته پردازنده 8 هسته
مشخصات هسته‌ها 1.6 گیگاهرتز Cortex-A55
پردازنده گرافیکی PowerVR GE8322

حافظه و رم

ترکیب حافظه داخلی و رم 64 گیگابایت / 3 گیگابایت رم
رم 3 گیگابایت رم
حافظه داخلی 64 گیگابایت
درگاه کارت حافظه ندارد

دوربین پشت

پیکربندی دوربین پشت واید/استاندارد
اولتراواید
تشخیص عمق
دوربین اصلی – واید/استاندارد 13 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/استاندارد فوکوس خودکار
دوربین اولتراواید 5 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراواید لنز اولتراواید
دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسل

دوربین سلفی

دوربین سلفی اصلی 5 مگاپیکسل

باتری و شارژ

ظرفیت باتری 3500 میلی‌آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری 3000 تا 4000 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتری لیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر
پشتیبانی از شارژ سریع ندارد
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم ندارد
درگاه اتصال USB Type C
پشتیبانی از OTG ندارد

ارتباطات و سنسورها

حسگرها شتاب‌سنج
حسگر اثرانگشت
نوع حسگر اثر انگشت پشت گوشی
Wi-Fi Wi-Fi 4 (802.11n) a/b/g/n
توضیحات Wi-Fi وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)
هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
فناوری‌ ارتباطی GSM / CDMA / HSPA / LTE
پشتیبانی از 5G ندارد
سیم‌کارت دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)

طراحی مناسب و کاربر پسند

برند Gplus به عنوان یکی از برند‌های جدید در عرصه گوشی‌های هوشمند توانسته است محصولات مناسبی را روانه بازار کند که در کنار بهره بردن از مشخصات فنی قابل قبول، قیمت مقرون به‌صرفه‌ای هم داشته باشند. یکی از جدید‌ترین گوشی‌های هوشمند میان‌رده این شرکت، Gplus P10+ است که می‌توان گفت از نظر طراحی در نظر گرفته شده، یکی از زیبا‌ترین گوشی‌های هوشمند این برند تازه وارد است. Gplus سعی داشته تا طراحی آشنا و کاربر پسندی را برای این گوشی هوشمند در نظر بگیرد. در نمای رو‌به‌رویی از طراحی ناچ واتردراپ یا همان قطره‌ای استفاده شده است که بریدگی قطره‌ای شکل ناچ در قسمت بالایی و مرکزی صفحه‌نمایش سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است.

برای طراحی نمای روبه‌رویی شاید بهتر بود حاشیه‌های کمتری در نظر گرفته می‌شد (مخصوصا حاشیه قسمت پایینی صفحه‌نمایش که شاید بهتر بود کمتر از این میزان بود). بدون شک دلیل اصلی ظاهر زیبای این گوشی، طراحی قسمت پشتی آن است. در این قسمت شاهد قرار گیری سه سنسور دوربین هستیم که با چیدمان ستونی شکل در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد حسگر اثر انگشت هم در قسمت پشتی دیده می‌شود که عملکرد خوب و قابل قبولی در قفل‌گشایی صفحه‌نمایش دارد. متریال پلاستیکی هم وزن سبک 120 گرمی را برای این گوشی هوشمند میان‌رده به‌همراه داشته است که به هیچ عنوان در استفاده‌های طولانی مدت، خستگی برای دست نخواهد داشت.

صفحه‌نمایش و دوربین قابل قبول

برای قضاوت درست درباره هر گوشی هوشمند، باید با توجه به قیمت در نظر گرفته شده توقع ارائه عملکرد داشته باشیم. Gplus P10+ هم به نسبت بسیاری از گوشی‌های هوشمند میان‌رده بازار قیمت ارزان‌تری دارد و با توجه به این قیمت باید گفت که به صفحه‌نمایش و سنسور‌های دوربین مناسب و قابل قبولی مجهز شده است.Gplus P10+ به صفحه‌نمایش 6.9 اینچ با رزولوشن 720×1560 پیکسل از نوع LCD مجهز شده است.

تراکم ویکسلی 282ppi در هر اینچ هم نشان از آن دارد که صفحه‌نمایش در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند با توجه به قیمت مناسب، توانایی ارائه کیفیت قابل قبولی را دارد. یک سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 13 مگاپیکسل از نوع عریض، سنسور 5 مگاپیکسل از نوع فوق عریض و سنسور 2 مگاپیکسل سنجش عمق، سنسور‌های سه‌گانه این گوشی هوشمند میان‌رده را تشکیل می‌دهند. سنسور دوربین اصلی در نور روز توانایی ثبت تصاویر با‌کیفیت و قابل قبولی را دارد.

کنتراست جی پلاس پی 10 پلاس

کنتراست مناسب، دیتیل خوب و داینامیک رنج تقریبا قابل قبول، از جمله ویژگی‌های تصاویر خروجی ثبت شده توسط سنسور دوربین اصلی این گوشی هوشمند میان‌رده است. در نور شب اما کمی نویز‌ها نور‌های مصنوعی مثل نور چراغ، کیفیت تصاویر خروجی را تحت تاثیر قرار داده است و نباید توقع حذف نویز‌های موجود در شب را به‌صورت کامل داشته باشید. در میان کاربران گوشی‌های هوشمند، سنسور دوربین فوق عریض یا همان ultra wide طرفداران بسیاری دارد و خوشبختانه این گوشی هوشمند هم به سنسور دوربین 5 مگاپیکسل از نوع فوق عریض مجهز شده است. نباید توقع ارائه جزئیات بالایی را در تصاویر خروجی ثبت شده توسط سنسور دوربین فوق عریض داشته باشد، اما این سنسور بسیار مناسب برای عکاسی در طبیعت و عکس‌های گروهی است.

سنسور حسگر سنجش عمق هم برای ثبت هرچه بهتر تصاویر پرتره توسط سنسور دوربین اصلی در نظر گرفته شده که با توجه به خروجی تصاویر در این حالت، باید بگوییم که پس‌زمینه به‌خوبی بوکه (محو) شده است و پرتره چهره چندان تداخلی با پس‌زمینه بوکه شده ندارد. عکاسی پانوراما و HDR از جمله قابلیت‌های دیگر Gplus P10+ است. دوربین اصلی هم توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 1080×1920 را دارد و برای دوربین سلفی هم سنسور 5 مگاپیکسلی سنجش عمق در نظر گرفته شده است.

جی پلاس پی 10 پلاس ! بررسی Gplus p10 plus ! آنباکسینگ گوشی ایرانی جی پلاس

طراحی و کیفیت ساخت P10 Plus

توی این بازه قیمتی نباید توقع شیشه و فلز داشته باشید! همونطور که توی برند های معروف مثل سامسونگ و شیائومی هم توی این بازه قیمتی و حتی خیلی بالاتر از این بازه قیمتی خبری از شیشه و فلز نیست. این گوشی کاملا پلاستیکی طراحی شده و همین باعث شده فقط 120 گرم وزن داشته باشه! که همین وزن پایین میتونه یکی از نقاط قوت توی بخش طراحی محسوب بشه.قاب پشتی همونطور که گفتیم از پلاستیک براق طراحی شده و کیفیت ساخت به شدت مطلوب و خوبی داره. حسگر اثر انگشت وسط قاب پشتی دیده میشه و بالا سمت فریم دوربین ها به صورت بیضی کشیده طراحی شده که بیرون زدگی مناسبی داره. دوربین ها 3 تا سنسور دوربین و فلش دوربین رو توی خودش جا داده.لوگو جی پلاس هم نسبتا بزرگ، پایین قاب پشتی دیده میشه!

فریم میانی جی پلاس پی 10 پلاس

فریم میانی هم دقیقا شبیه قاب پشتی از پلاستیک براق طراحی شده. زیر گوشی درگاه شارژ Type-C، اسپیکر و میکروفون مکالمه دیده میشه و بالای گوشی هم جک هندزفری قرار داره. لبه سمت راست فریم میانی دکمه پاور و دکمه های کنترل کننده صدا قرار گرفته و لبه سمت چپ فریم میانی هم جای خشاب سیم کارته که قابلیت پشتیبانی از دوسیم کارت به صورت همزمان یا یک سیم کارت و یک حافظه خارجی رو داره!

پنل جلویی جی پلاس پی 10 پلاس

پنل جلویی از نمایشگر تخت ساخته شده و اولین چیزی که شاید به چشم کاربر بیاد، حاشیه های خیلی زیاد نمایشگره. این حاشیه های زیاد باعث شده تقریبا 75 درصد از پنل جلویی به نمایشگر اختصاص پیدا کنه. دوربین سلفی توی ناچ قطره ای بالای پنل جلویی دیده میشه که حاشیه های زیادی داره و همچنین اسپیکر مکالمه نسبتا بزرگی بالای دوربین سلفی قرار داره!

در مجموع میتونیم بگیم توی این بازه قیمتی کیفیت ساخت به شدت خوبی رو توی P10 Plus شاهد هستیم! در صورتیکه که گوشی های هم قیمت خودش کیفیت ساخت زیاد مطلوبی ندارن. بیرون زدگی دوربین یکی از نقاط قوت طراحی محسوب میشه اما حاشیه های زیاد نمایشگر میتونه برای کاربر اذیت کننده باشه! در نهایت توی بخش طراحی نمره قابل قبولی رو میتونیم به جی پلاس پی 10 پلاس بدیم!

نمایشگر P10 Plus

جی پلاس از پنل نمایشگر IPS LCD برای این گوشی استفاده کرده که کاملا طبیعیه! نمایشگری با بزرگی تقریبا 6 اینچ و رزولوشن 720 در 1560 پیکسل که باعث میشه تصاویری با ابعاد 19:9 به کاربر نمایش بده! کیفیت نمایشگر توی این بازه قیمتی قابل قبوله اما از اونجایی که این نمایشگر رزولوشن 720 داره اگر با دقت به نمایشگر نگاه کنید، تصاویر پیکسل پیکسل میشن. از نظر کنتراست و کیفیت رنگ ها هم، همون مشکل یا نقطه ضعف نمایشگر های IPS نسبت به نمایشگرهای امولد توی این نمایشگر هم دیده میشه. روشنایی نمایشگر مطلوبه اما زیر نور مستقیم میتونه شما رو اذیت کنه. در نهایت میتونیم بگیم این نمایشگر کار شما راه میندازه و نباید توقع زیادی ازش داشته باشید!

باتری و شارژدهی P10 Plus

جی پلاس پی 10 پلاس از باتری لیتیوم پلیمیری با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت استفاده میکنه که نسبت به رقبای خودش ظرفیت پایین تری داره. همچنین P10 Plus از شارژ سریع پشتیبانی نمیکنه و آداپتوری که داخل جعبه این گوشی قرار داره 7.5 وات قدرت داره. همین ظرفیت پایین و سرعت کم شارژ شدن باعث میشه این گوشی نسبت به رقبای خودش ضعف داشته باشه. عملکرد شارژ دهی با توجه به ظرفیت پایین باتری اصلا قابل قبول نیست و نیم ساعت کالاف دیوتی موبایل 20 درصد از شارژ این گوشی رو کم میکنه. سرعت شارژ هم با آداپتور 7.5 واتی خیلی کمه و احتمالا باید در روز سه چهار ساعت برای شارژ کردن گوشی زمان بزارید!

امنیت P10 Plus

جی پلاس همونطور که توی بخش طراحی اشاره کردیم برای امنیت از حسگر اثر انگشت استفاده کرده. حسگر اثر انگشت خازنی که توی قاب پشتی قرار گرفته. این حسگر اثر انگشت سرعت زیادی نداره اما آزاردهنده هم نیست. چند ثانیه باید انگشتتون رو روی سنسور نگه دارید و بعد از شناختن اثر انگشت دو ثانیه طول میکشه تا گوشی آماده به کار بشه. البته تمام گوشی های توی این بازه قیمتی همین سرعت رو دارن جی پلاس پی 10 پلاس چیزی از رقبای هم قیمت خودش کم نداره!

دوربین P10 Plus

جی پلاس از سه تا سنسور برای دوربین های P10 Plus استفاده کرده. سنسور واید 13 مگاپیکسلی، سنسور اولترا واید 5 مگاپیکسلی و سنسور تشخیص عمق میدان 2 مگاپیکسلی که توی بخش دوربین هم از نظر تعداد سنسور چیزی از رقبای هم قیمتش کم نداره!

سنسور اصلی جی پلاس پی 10 پلاس

عکس های ثبت شده با سنسور اصلی 13 مگاپیکسلی کیفیت زیاد خوبی ندارن! شارپنس، روشنایی و کنتراست عکس ها زیاد تعریفی نیست اما اگر شرایط نوری مناسبی رو فراهم کنی میتونید عکس های معمولی رو با این سنسور ثبت کنید!

سنسور اولترا واید جی پلاس پی 10 پلاس

سنسور 5 مگاپیکسلی اولترا واید میتونه یکی از نقاط ضعف بخش دوربین محسوب بشه! تمام مشخصات فنی عکس ها افت شدید پیدا میکنه و شما با سنسور اولترا واید فقط میتونید عکس هایی با زاویه دید بیشتر ثبت کنید و نباید توقع کیفیت و جزئیات یا شارپنس رو توی عکس های اولترا واید داشته باشید!

تشخیص عمق میدان gplus p10 plus

سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق به این گوشی قابلیت ثبت عکس های پرتره رو میده که عکس های پرتره نسبتا خوبی رو ثبت میکنه. اگر شرایط نوری مناسب باشه میتونه سوژه رو از بکگراند تصویر جدا کنه اما بعضی اوقات دچار باگ میشه و این کار به خوبی انجام نمیشه و بکگراند تصویر هم نسبتا مصنوعی تار میشه!

فیلم برداری با جی پلاس پی 10 پلاس

این گوشی قابلیت فیلمبرداری 1080p@60fps رو پشتیبانی میکنه که کیفیت ویدئو ها تقریبا قابل قبوله. سرعت تغییر فوکوس اصلا خوب نیست و عملکرد لرزشگیر هم تعریفی نداره و توی این بازه قیمتی نباید هیچ توقعی از لرزشگیر داشته باشید!

دوربین سلفی جی پلاس پی 10 پلاس

سنسور 5 مگاپیکسلی سلفی هم تمام تلاش خودش رو میکنه تا عکس های خوبی رو ثبت کنه اما کیفیت تصاویر کاملا به شرایط نوری وابسته هستن! اگر شرایط نوری یه کم نا مناسب باشه عکس های سلفی به نویز زیادی همراه میشن اما میتونه کار راه انداز باشه برای کلاس های آنلاین و تماس تصویری!

در نهایت میتونیم بگیم توی بخش دوربین عملکرد نسبتا ضعیفی را شاهد هستیم و P10 Plus نسبت به رقبای هم قیمت خودش عملکرد ضعیف تری داره! بخش دوربین میتونه بعد از بخش باتری، دومی نقطه ضعف اصلی جی پلاس پی 10 پلاس باشه!

سخت افزار و پردازنده P10 Plus

جی پلاس از پردازنده نا آشنا به اسم UNISOC SC9863A برای P10 Plus استفاده کرده که از این پردازنده اطلاعات فنی زیادی در دسترس نیست اما این پردازنده تو محیط کاربری عملکرد روون و قابل قبولی رو از خودش نشون میده! البته این پردازنده برای بازی کردن ساخته نشده و اگر اهل بازی های سنگین باشید، این پردازنده شما رو اذیت میکنه. همچنین این گوشی حافظه داخلی 32 گیگابایتی به همراه 3 گیگابایت حافظه رم رو همراه خودش داره که همین حافظه رم پایین میتونه تاثیر مستقیم توی عملکرد پردازشی این گوشی داشته باشه! توی این بخش هم جی پلاس پی 10 پلاس زیاد از رقبای خودش عقب نیفتاده و طبیعیه که توی این بازه قیمتی نباید توقع پردازنده های خیلی قویه یا میان رده رو داشته باشیم!

نرم افزار و رابط کاربری P10 Plus

یکی از نقاط قوت P10 Plus بخش نرم افزاری و رابط کاربری محسوب میشه! این گوشی از اندروید 11 به عنوان سیستم عامل استفاده میکنه و همین به روز بودن باعث میشه حداقل تا 2 سال آینده شما بتونید نرم افزار های جدید رو روی این گوشی نصب کنید و ازش استفاده کنید. همچنین جی پلاس از اندروید خام برای رابط کاربری استفاده کرده و همین موضوع باعث شده سرعت و عملکرد رابط کاربری روون و کاملا قابل قبول باشه. همین سبک بودن رابط کاربری حس به شدت خوبی رو موقع کار کردن با این گوشی به کاربر منتقل میکنه!

اسپیکر P10 Plus

توی بخش طراحی اشاره کردیم که تنها اسپیکر P10 Plus زیر گوشی قرار داره و توی این بازه قیمتی خبری از اسپیکر استریو نیست! صدای اسپیکر این گوشی کیفیت زیاد جالبی نداره و صدای خروجی تیز و تریبل هستش و بلندی صدا هم زیاد مطلوب نیست! البته توی این بازه قیمتی اسپیکر های خفنی وجود ندارن و این گوشی هم عملکرد کاملا معمولی داره!

آنباکسینگ جی پلاس پی 10 پلاس

مقایسه Gplus p10 plus با رقبا

گوشی Gplus P10 plus Galaxy A03s
تاریخ معرفی – 27 مرداد 1400
ابعاد 157.9 در 74 در 8.9 میلی متر 164.2 در 75.9 در 9.1 میلی‌متر
وزن 120 گرم 196 گرم
سیم‌کارت دو سیم‌کارت دو سیم‌کارت
صفحه نمایش 6 اینچ – IPS LCD 6.5 اینچ– PLS LCD
سیستم‌عامل اندروید 11 اندروید 11 و رابط کاربری One UI 3.1
تراشه UNISOC SC9863A مدیاتک Helio P35
کارت حافظه بله بله
حافظه داخلی 64 گیگابایت 32 و 64 گیگابایت
رم 3 گیگابایت 2، 3 و 4 گیگابایت
دوربین پشت 13مگاپیکسل 5مگاپیکسل 2مگاپیکسل 13 مگاپیکسل 2 مگاپیکسل 2 مگاپیکسل
دوربین جلو 5 مگاپیکسل 5 مگاپیکسل
باتری 3500 میلی‌آمپر ساعت 5000 میلی‌آمپر ساعت
شارژ سریع ندارد 15 وات
رنگ سبز . مشکی . آبی . سرمه ای آبی . مشکی . سفید

جمع بندی خرید جی پلاس پی 10 پلاس

جی پلاس پی 10 پلاس تازه وارد باز شده و تقریبا 2 میلیون و 500 هزار تومن قیمت داره و جز گوشی های کاملا اقتصادی دسته بندی میشه. اگر بخوایم در مورد نقاط قوت این گوشی صحبت کنیم باید به طراحی و کیفیت ساخت مناسب، نمایشگر قابل قبول و آپدیت های نرم افزاری اشاره کنیم. البته بخش دوربین و باتری بزرگترین نقاط ضعف این گوشی محسوب میشه که نسبت به رقبای خودش عملکرد ضعیف تری داره! اگر قصد خرید گوشی هوشمند اقتصادی دارید و برای شرکت توی کلاس آنلاین میخواید استفاده کنید این گوشی میتونه یکی از انتخاب های شما باشه! امیدواریم موقع خرید گوشی اقتصادی این مطلب به درد شما بخوره. ممنون که تا انتهای این مطلب همراه سید علی ابراهیمی بودید.

مزایا جی پلاس پی 10 پلاس چیست ؟

  •  طراحی و کیفیت ساخت
  •  نمایشگر قابل قبول
  •  آپدیت بودن نرم افزار

معایب Gplus p10 plus چیست ؟

  •  عملکرد ضعیف باتری
  •  دوربین ضعیف
چرا گوشی جی پلاس P10 Plus رو بخریم؟ مزایا آن چیست؟

گوشی جی پلاس پی 10 پلاس جز گوشی های کاملا اقتصادی دسته بندی میشه و طراحی و کیفیت ساخت مناسب، نمایشگر قابل قبول و آپدیت های نرم افزاری از نقاط قوت گوشی P10 Plus محسوب میشه.

معایب گوشی جی پلاس پی 10 پلاس چیست و چرا این گوشی رو نخریم؟

بخش دوربین و باتری بزرگترین نقاط ضعف گوشی جی پلاس P10 Plus محسوب میشه و اگر قصد خرید گوشی هوشمند اقتصادی دارین و برای شرکت توی کلاس آنلاین میخواید استفاده کنید این گوشی میتونه یکی از انتخاب های شما باشه.

گوشی جی پلاس P10 Plus از دو سیم کارت بصورت همزمان پشتیبانی می کند؟

خشاب سیم کارت گوشی جی پلاس پی 10 پلاس قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت به صورت همزمان یا یک سیم کارت و یک حافظه خارجی رو داره!

آیا P10 Plus به درد کلاس آنلاین میخوره؟

بله این گوشی باتوجه به قیمت مناسبی که داره میتونه بهترین گزینه برای حضور در کلاس های آنلاین باشه و کیفیت دوربین سلفی به شما این اجازه رو میده کمه به راحتی تماس تصویری برقرار کنید و همچنین آپدیت بودن سیستم عامل این امکان رو فراهم میکنه که آپدیت های نرم افزاری رو دریافت کنید و از شبکه های اجتماعی و پیامرسان ها به راحتی استفاده کنید!

پردازنده جی پلاس پی 10 پلاس پایداری عملکرد داره؟

در مورد پردازنده های گوشی های جی پلاس هنوز چیزی زیادی در دسترس نیست و با توجه به اینکه این برند تازه وارده باید مدت زمان بیشتری سپری بشه تا پایداری عملکرد پردازنده ها مشخص بشه اما اگر قصد بازی کردن با گوشی رو دارید این گوشی نمیتونه زیاد شما رو راضی کنه چون پردازنده اون برای بازی و کارهای سنگین گرافیکی ساخته نشده!

تا چند سال آپدیت نرم افزاری میگیره؟

نکته جذاب و شاید نقطه قوت این گوشی به روز بودن سیستم عاملشه! تو این بازه قیمتی اکثر گوشی ها با اندروید 10 عرضه میشن اما این گوشی با اندروید 11 روونه بازار شده و همین باعث میشه حداقل تا دو سال آینده تمام نرم افزار و آپدیت های اون ها رو پشتیبانی کنه!

گوشی جی پلاس ایکس 20

در بین گوشی‌های هوشمند میان‌رده برند جی‌پلاس شاهد رونمایی برخی از محصولاتی بودیم که به نسبت قیمت در نظر گرفته شده از مشخصات فنی مناسب و بسیار قابل قبولی بهره برده بودند. جی‌پلاس X20 هم یکی از این گوشی‌ های هوشمند است. صفحه‌نمایش 6.5 اینچی این گوشی جی پلاس ایکس 20 با رزولوشن 720×1600 پیکسل از نوع IPS در شرایط نوری متنوع وضوح تصویر مناسب و قابل قبولی را ارائه می‌کند.

در قسمت پشتی هم یک سنسور 50 مگاپیکسل از نوع عریض در کنار دو سنسور 2 مگاپیکسل از نوع سنجش عمق و ماکرو، سنسور‌های دوربین سه‌گانه این گوشی را تشکیل می‌دهند که در جایگاه یک گوشی میان‌رده در نور روز و نور شب عملکرد کاملا قابل قبولی دارد. برای دوربین سلفی هم سنسور با رزولوشن 8 مگاپیکسل در نظر گرفته شده که در نور روز عملکرد خوبی دارد. در بخش مشخصات سخت‌افزاری هم حضور پردازنده هلیو G37 شرکت مدیاتک سبب شده تا جی‌پلاس X20 عملکرد بسیار خوبی در اجرای بازی‌های محبوب و نرم‌افزار‌های کاربردی دارد.

باتری با میزان ظرفیت 5000 میلی‌آمپر‌ساعت هم به ازای هر بار شارژ صد درصدی، توانایی ارائه طول عمر مفید (زمان آماده به‌کار) دو روز را در شرایط استفاده معمولی دارد. در مجموع اگر به دنبال خرید گوشی میان‌رده با قیمت مقرون به‌صرفه‌ای هستید که مشخصات مناسب از جمله سنسور دوربین عریض قدرتمندی داشته باشد، جی‌پلاس X20 می‌تواند یکی از گزینه‌های بسیار خوب برای شما باشد. با سید علی ابراهیمی همراه باشید !

گوشی ایرانی جی پلاس چیست ؟ 

امروزه نیاز بازار به سمت گوشی های هوشمند است. اما به علت تحریم های اعمال شده توانایی خرید گوشی برندهای دیگر کاهش پیدا کرده است. به همین دلیل با تفکری هوشمندانه که شرکت گلدیران کرده، مشکل خرید گوشی نیز بر طرف شده است. چون از گوشی های Gplus نیز استقبال بسیار خوبی شده است.

در شعار گوشی های جی پلاس نوشته شده است: «واقعیت، می‌ارزد» که با توجه به امکانات و قیمت آن شعار مناسبی گفته شده است. به علت استقبال خوبی که شده احتمالا در میان دیگر برندها بدرخشد و یکی از مشکلات اقتصادی را در میان مردم کم کند.

مشخصات کلی gplus x20

  • تعداد سیم کارت: دو سیم کارت
  • حافظه داخلی: 128 گیگابایت
  • حافظه رم: 4 گیگابایت
  • تراشه: MediaTek Helio G37
  • فناوری صفحه نمایش: IPS LCD
  • شبکه های ارتباطی: 2G, 3G, 4G
  • کیفیت دوربین: سه‌گانه 2 + 2 + 50 مگاپیکسل
  • ویژگی‌های خاص: باتری لیتیوم یونی 5000 میلی‌آمپر ساعت، صفحه‌نمایش 6.5 اینچی، مجهز به سیستم عامل اندروید 12

جی پلاس ایکس 20 | معرفی Gplus X20 | بررسی گوشی جی پلاس | گوشی ایرانی

مشخصات فنی گوشی جی پلاس ایکس 20

نمایشگر

ابعاد نمایشگر 6.5 اینچ
نوع نمایشگر IPS LCD
حداکثر نرخ نوسازی (Refresh Rate) 90 هرتز
رزولوشن 720 در 1600 پیکسل
تراکم پیکسلی ~270 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر 20:9
نسبت نمایشگر به بدنه ~81.5 درصد

صدا

نوع اسپیکر مونو
جک 3.5 میلی‌متری دارد

اطلاعات پایه

تاریخ معرفی 2023
وضعیت عرضه عرضه شده
تاریخ عرضه 2023
نوع سیستم‌عامل اندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضه اندروید 12

طراحی

ابعاد 164.75 در 76.3 در 8.9 میلی‌متر
جنس پشت شیشه‌
جنس جلو شیشه
جنس فریم پلاستیک
رنگ مشکی
آبی

تراشه

مدل تراشه MediaTek MT6765V/CB Helio G37
فرآیند ساخت تراشه 12 نانومتر
تعداد هسته پردازنده 8 هسته
مشخصات هسته‌ها 4 هسته 2.3 گیگاهرتز Cortex-A53 و 4 هسته 1.8 گیگاهرتز Cortex-A53
پردازنده گرافیکی PowerVR GE8320

حافظه و رم

ترکیب حافظه داخلی و رم 128 گیگابایت / 4 گیگابایت رم
رم 4 گیگابایت رم
حافظه داخلی 128 گیگابایت
نوع حافظه داخلی eMMC 5.1
درگاه کارت حافظه دارد
نوع درگاه کارت حافظه microSD (جایگاه اختصاصی)

دوربین پشت

پیکربندی دوربین پشت واید/استاندارد
ماکرو
تشخیص عمق
دوربین اصلی – واید/استاندارد 50 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/استاندارد لنز واید
فوکوس خودکار
دوربین ماکرو 2 مگاپیکسل
مشخصات دوربین ماکرو لنز ماکرو
دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسل
مشخصات دوربین تشخیص عمق سنسور تشخیص عمق تصویر
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت 1080p
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو 1080p@30fps

دوربین سلفی

دوربین سلفی اصلی 8 مگاپیکسل
مشخصات دوربین سلفی اصلی نوع نامشخص
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ سلفی 1080p
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو سلفی 1080p@30fps

باتری و شارژ

ظرفیت باتری 5000 میلی‌آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری 5000 میلی‌آمپر ساعت و بیشتر
نوع باتری لیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر
حداکثر توان شارژ پشتیبانی شده 15 وات
پشتیبانی از شارژ سریع دارد
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم ندارد
درگاه اتصال USB Type-C 2.0
پشتیبانی از OTG دارد

ارتباطات و سنسورها

حسگرها حسگر اثرانگشت
شتاب‌سنج
ژیروسکوپ
حسگر مجاورت
قطب‌نما
نوع حسگر اثر انگشت کنار گوشی
Wi-Fi Wi-Fi 5 (802.11ac) a/b/g/n/ac
توضیحات Wi-Fi دو بانده (Dual Band)
وای‌فای دایرکت (Wi-Fi Direct)
هات اسپات (Wi-Fi Hotspot)
بلوتوث 5.0
توضیحات بلوتوث پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
فناوری‌ ارتباطی GSM / HSPA / LTE
پشتیبانی از 5G ندارد
سیم‌کارت دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)
مسیریابی و GPS GPS/A-GPS

نقد و بررسی تخصصی جی پلاس ایکس 20

گوشی جی پلاس ایکس 20؛ سرآغاز یک جهش با gplus x20

تلفیق تجربه با دانش روز، مسیر آینده را مشـخص می‌کند. آینده ‌ای که متعلق به تو خواهد بود. گوشـی‌ های جی ‌پلاس نیز همواره با تجربه و تمرکز بر تکنولوژی روز برای ایجاد ارتباطی معنادار در بخش‌های مختلف زندگی شما مسیر تکامل را طی می‌کنند.

اکنون گوشی هوشمند  X20با مشخصات سخت ‌افزاری قابل توجه و عملکردی رضایت ‌بخش به عنوان نسل جدید گوشی ‌های جی ‌پلاس پیش روی شماست. این یعنی فرصت بیشتری برای خلاقیت دارید.رنگ های زنده و شفاف با نمایشی روان جی پلاس ایکس 20

جی‌پلاس  X20از یک نمایشگر 6.5 اینچی با پنل IPS بهره‌مند است. این نمایشگر دارای رزولوشن Full HD+ و نرخ بروزرسانی 90 هرتزی است تا علاوه بر نمایش تصاویر با روشنایی، شفافیت، کنتراست و غلظت رنگ مناسب، تجربه کاربری بهتر و نمایشی روانتر را برای پیمایش در صفحات وب یا بطور کلی در تمامی برنامه‌ها ارائه دهد.

پایداری انرژی برای تمام روز با جی پلاس ایکس 20

اگر اهل تماشای فیلم هستید یا بازی با موبایل جزو علایقتان است، می‌توانید به باتری گوشی خود اعتماد کنید. جی ‌پلاس  X20به یک باتری با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت و البته با قابلیت شارژ سریع (Fast Charge) مجهز شده است تا زمان مورد نیاز برای تداوم کارهایتان را در اختیار داشته باشید.

ثبت خاطرات با کیفیتی فراتر با gplus x20

حسگر اصلی با رزولوشن  50 مگاپیکسلی، حسگر دوم از نوع سنسور ماکرو با رزولوشن  2مگاپیکسلی و حسگر سوم از نوع سنسور عمق سنج با رزولوشن 2 مگاپیکسلی در اختیارتان است تا خاطرات خود را با کیفیت بالاتر ثبت کنید. همچنین دوربین سلفی 8 مگاپیکسلی نیز آماده همراهی شما در تماس ویدیویی، جلسات کاری یا عکاسی در لحظات خوش زندگیتان است.

عملکرد و کارایی در کنار هم با جی پلاس ایکس 20 | پردازنده گوشی gplus x20

جی پلاس  X20از تراشه  MediaTek Helio G37با پردازنده  64بیتی  8هسته ای استفاده می کند تا در کنار 4 گیگابایت رم بتواند عملکرد سریع و روانتر را برای اجرای برنامه ها و بازی ها در اختیار شما قرار دهد. این گوشی با  128گیگابایت حافظه داخلی در دسترس شماست تا هرآنچه را که نیاز دارید ثبت و ذخیره کنید. همچنین امکان ارتقا حافظه از طریق کارت حافظه ی جانبی نیز در دسترس است.

پشتوانه مطمئن همراه شما با گوشی ایرانی جی پلاس ایکس 20

از نسخه اندروید 12 بر روی گوشی خود لذت ببرید. تنظیمات سفارشی و امکان به روزرسانی به نسخه های جدید انـدروید نیز در دستـرس شما خواهد بود. مجهز شدن به سـنسور اثر انگشت در لبـه گوشـی، پورت USB Type-C، جک 3.5 میلیمتری هدفون و ارائه اقلام شارژر و کابل، هندزفری، محافظه صفحه نمایش و قاب ژله ای از مواردی است که جی پلاس برای گوشی جدید خود در نظر گرفته است.

جی پلاس ایکس 20 | معرفی Gplus X20 | بررسی گوشی جی پلاس | گوشی ایرانی سید علی ابراهیمی

همچنین جی پلاس در جهت حمایت و ارائه پشتوانه ای مطمئن و شایسته به خریداران گوشی هوشمند X20  این دستگاه را با 18 ماه گارانتی خدمات و 10 روز گارانتی تعویض عرضه خواهد کرد.

گوشی جی پلاس پی 10

این نسخه از گوشی موبایل جی پلاس P10 با رم 2 گیگابایتی و حافظه داخلی 32 گیگابایت روانه بازار شده است. این محصول دارای صفحه‌نمایش LCD است و ظاهر خوبی دارد. این محصول سامسونگ با نسخه 10 از سیستم‌عامل اندروید روانه بازار شده است تا از هر نظر گوشی مدرن به‌حساب بیاید. صفحه‌نمایش استفاده‌شده در این گوشی 6.09 اینچ با رزولوشن HD است که با استفاده از فناوری LCD تصاویر خوبی را به نمایش می‌گذارد. این صفحه‌نمایش در هر اینچ نزدیک 282 پیکسل را نشان می‌دهد که این یعنی جزئیات و وضوح تصویر …

نقد و بررسی گوشی پی 10 جی پلاس

برند جی پلاس یکی از تازه نفس های تولید گوشی ها هوشمنده! برندی که گوشی های اقتصادی با ارزش خرید بالایی رو تولید میکنه. جدید ترین محصول این برند یعنی Gplus P10 اومده تا بازار گوشی های اقتصادی رو برای خودش کنه! شاید باورتون نشه اما این گوشی حدود 2 میلیون تومن قیمت داره. به نظر شما خرید گوشی های اقتصادی منطقیه؟ اصلا گوشی زیر 2.5 میلیون تومن ارزش خرید داره؟ یا اینکه گوشی های اقتصادی اصلا به چه دردی میخورن؟ اگر این سوال ها برای شما هم پیش اومده حتما تا انتهای مطلب بررسی مشخصات گوشی پی 10 جی پلاس همراه سید علی ابراهیمی باشید تا جواب تمام این سوال رو پیدا کنید!

طراحی مناسب و کاربر پسند Gplus p10

برند Gplus به عنوان یکی از برند‌های جدید در عرصه گوشی‌های هوشمند توانسته است محصولات مناسبی را روانه بازار کند که در کنار بهره بردن از مشخصات فنی قابل قبول، قیمت مقرون به‌صرفه‌ای هم داشته باشند. یکی از جدید‌ترین گوشی‌های هوشمند میان‌رده این شرکت، Gplus P10 است که می‌توان گفت از نظر طراحی در نظر گرفته شده، یکی از زیبا‌ترین گوشی‌های هوشمند این برند تازه وارد است. Gplus سعی داشته تا طراحی آشنا و کاربر پسندی را برای این گوشی هوشمند در نظر بگیرد.

در نمای رو‌به‌رویی از طراحی ناچ واتردراپ یا همان قطره‌ای استفاده شده است که بریدگی قطره‌ای شکل ناچ در قسمت بالایی و مرکزی صفحه‌نمایش سنسور دوربین سلفی را در خود جای داده است. برای طراحی نمای روبه‌رویی شاید بهتر بود حاشیه‌های کمتری در نظر گرفته می‌شد (مخصوصا حاشیه قسمت پایینی صفحه‌نمایش که شاید بهتر بود کمتر از این میزان بود). بدون شک دلیل اصلی ظاهر زیبای این گوشی، طراحی قسمت پشتی آن است.

در این قسمت شاهد قرار گیری سه سنسور دوربین هستیم که با چیدمان ستونی شکل در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. قابلیت امنیتی و بسیار پرکاربرد حسگر اثر انگشت هم در قسمت پشتی دیده می‌شود که عملکرد خوب و قابل قبولی در قفل‌گشایی صفحه‌نمایش دارد. متریال پلاستیکی هم وزن سبک 120 گرمی را برای این گوشی هوشمند میان‌رده به‌همراه داشته است که به هیچ عنوان در استفاده‌های طولانی مدت، خستگی برای دست نخواهد داشت.

صفحه‌نمایش و دوربین قابل قبول جی پلاس p10

برای قضاوت درست درباره هر گوشی هوشمند، باید با توجه به قیمت در نظر گرفته شده توقع ارائه عملکرد داشته باشیم. Gplus P10 هم به نسبت بسیاری از گوشی‌های هوشمند میان‌رده بازار قیمت ارزان‌تری دارد و با توجه به این قیمت باید گفت که به صفحه‌نمایش و سنسور‌های دوربین مناسب و قابل قبولی مجهز شده است.Gplus P10 به صفحه‌نمایش 6.9 اینچ با رزولوشن 720×1560 پیکسل از نوع LCD مجهز شده است. تراکم ویکسلی 282ppi در هر اینچ هم نشان از آن دارد که صفحه‌نمایش در نظر گرفته شده برای این گوشی هوشمند با توجه به قیمت مناسب، توانایی ارائه کیفیت قابل قبولی را دارد.

یک سنسور دوربین اصلی با رزولوشن 13 مگاپیکسل از نوع عریض، سنسور 5 مگاپیکسل از نوع فوق عریض و سنسور 2 مگاپیکسل سنجش عمق، سنسور‌های سه‌گانه این گوشی هوشمند میان‌رده را تشکیل می‌دهند. سنسور دوربین اصلی در نور روز توانایی ثبت تصاویر با‌کیفیت و قابل قبولی را دارد. کنتراست مناسب، دیتیل خوب و داینامیک رنج تقریبا قابل قبول، از جمله ویژگی‌های تصاویر خروجی ثبت شده توسط سنسور دوربین اصلی این گوشی هوشمند میان‌رده است.

صفحه نمایش جی پلاس p10 در نور شب

در نور شب اما کمی نویز‌ها نور‌های مصنوعی مثل نور چراغ، کیفیت تصاویر خروجی را تحت تاثیر قرار داده است و نباید توقع حذف نویز‌های موجود در شب را به‌صورت کامل داشته باشید. در میان کاربران گوشی‌های هوشمند، سنسور دوربین فوق عریض یا همان ultra wide طرفداران بسیاری دارد و خوشبختانه این گوشی هوشمند هم به سنسور دوربین 5 مگاپیکسل از نوع فوق عریض مجهز شده است. نباید توقع ارائه جزئیات بالایی را در تصاویر خروجی ثبت شده توسط سنسور دوربین فوق عریض داشته باشد، اما این سنسور بسیار مناسب برای عکاسی در طبیعت و عکس‌های گروهی است.

سنسور حسگر سنجش عمق هم برای ثبت هرچه بهتر تصاویر پرتره توسط سنسور دوربین اصلی در نظر گرفته شده که با توجه به خروجی تصاویر در این حالت، باید بگوییم که پس‌زمینه به‌خوبی بوکه (محو) شده است و پرتره چهره چندان تداخلی با پس‌زمینه بوکه شده ندارد. عکاسی پانوراما و HDR از جمله قابلیت‌های دیگر Gplus P10 است. دوربین اصلی هم توانایی ضبط ویدیو با حداکثر کیفیت 1080×1920 را دارد و برای دوربین سلفی هم سنسور 5 مگاپیکسلی سنجش عمق در نظر گرفته شده است.

پردازنده و باتری جی پلاس پی 10

در بخش مشخصات سخت‌افزاری هم این گوشی هوشمند به پردازنده UNISOC SC9863A مجهز شده است. پردازنده‌ای نه چندان جدید که هسته‌های در نظر گرفته شده برایش توانایی ارائه حداکثر فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز را دارند. با توجه به میزان فرکانس هسته و پردازنده گرافیکی PowerVR GE8322، باید گفت که Gplus P10 توانایی اجرای کار‌های روزمره و بازی‌های نه‌چندان سنگین را دارد. این گوشی به باتری با میزان ظرفیت 3500 میلی‌آمپر‌ساعت مجهز شده است که می‌تواند در حالت استفاده معمولی و خاموش بودن دیتا گوشی، طول عمر مفید (زمان آماده به‌کار) تقریبا 1.5 روز را ارائه کند. در مجموع باید بگوییم که برای آن دسته از کاربرانی که به دنبال خرید گوشی هوشمند میان‌رده با قیمت ارزان‌تری به نسبت بسیاری از گوشی‌های میان‌رده بازار هستند، Gplus P10 انتخاب بسیار مناسبی است.

مشخصات گوشی ایرانی جی پلاس پی 10

نمایشگر

ابعاد نمایشگر 6.1 اینچ
نوع نمایشگر LCD
رزولوشن 720 در 1560 پیکسل
تراکم پیکسلی ~282 پیکسل در اینچ
نسبت تصویر 20:9

صدا

نوع اسپیکر مونو
جک 3.5 میلی‌متری دارد

اطلاعات پایه

تاریخ معرفی مارس 2021
وضعیت عرضه عرضه شده
نوع سیستم‌عامل اندروید
سیستم‌عامل در زمان عرضه اندروید 10

طراحی

ابعاد 157.9 در 74 در 8.9 میلی‌متر
وزن 150 گرم
رنگ آبی
مشکی

تراشه

مدل تراشه Unisoc SC9863A
فرآیند ساخت تراشه 28 نانومتر
تعداد هسته پردازنده 8 هسته
مشخصات هسته‌ها 1.6 گیگاهرتز Cortex-A55
پردازنده گرافیکی PowerVR GE8322

حافظه و رم

ترکیب حافظه داخلی و رم 32 گیگابایت / 2 گیگابایت رم
رم 2 گیگابایت رم
حافظه داخلی 32 گیگابایت
درگاه کارت حافظه دارد
نوع درگاه کارت حافظه استفاده از درگاه دوم سیم‌کارت

دوربین پشت

پیکربندی دوربین پشت واید/استاندارد
اولتراواید
تشخیص عمق
دوربین اصلی – واید/استاندارد 13 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اصلی – واید/استاندارد لنز واید
دوربین اولتراواید 5 مگاپیکسل
مشخصات دوربین اولتراواید لنز اولتراواید
دوربین تشخیص عمق 2 مگاپیکسل
حداکثر رزولوشن فیلم‌برداری دوربین‌ پشت 1080p
رزولوشن و نرخ فریم ویدئو 1080p@30fps

دوربین سلفی

دوربین سلفی اصلی 5 مگاپیکسل

باتری و شارژ

ظرفیت باتری 3500 میلی‌آمپر ساعت
کلاس ظرفیت باتری 3000 تا 4000 میلی‌آمپر ساعت
نوع باتری لیتیوم پلیمری
تعویض‌پذیری باتری غیر قابل تعویض توسط کاربر
پشتیبانی از شارژ سریع نامشخص
پشتیبانی از شارژ بی‌سیم نامشخص
درگاه اتصال USB Type C
پشتیبانی از OTG ندارد

ارتباطات و سنسورها

حسگرها شتاب‌سنج
حسگر اثرانگشت
نوع حسگر اثر انگشت پشت گوشی
Wi-Fi Wi-Fi 4 (802.11n) b/g/n
بلوتوث 4.2
توضیحات بلوتوث پشتیبانی از A2DP
از نوع کم مصرف یا LE
فناوری‌ ارتباطی GSM / HSPA / LTE
پشتیبانی از 5G ندارد
سیم‌کارت دو سیم‌کارت dual stand-by (نانو سیم)
مسیریابی و GPS GPS/A-GPS/GLONASS/BDS

طراحی و کیفیت ساخت جی پلاس P10

وقتی حرف از گوشی اقتصادی میزنیم، نباید توقع شیشه یا فلز رو توی طراحی این گوشی داشته باشیم. جی پلاس این گوشی رو کاملا پلاستیکی طراحی کرده. وزن 150 گرمی و لبه های نسبتا خمیده باعث میشه این گوشی به شدت خوش دست باشه!

جی پلاس سعی کرده بهترین متریال رو برای ساخت این گوشی استفاده کنه و باید بگیم که به هدفش رسیده و کیفیت ساخت جی پلاس پی 10 واقعا توی این بازه قیمتی عالیه!قاب پشتی از پلاستیکی براق ساخته شده که حس به شدت خوبی رو به کاربر منتقل میکنه. فریم دوربین ها به صورت بیضی اون بالا سمت چپ دیده میشه که بیرون زدگی به شدت کمی داره و تونسته 3 تا دوربین این گوشی رو داخل خودش جا بده. حسگر اثر انگشت این گوشی هم توی قاب پشتی و وسط نیمه بالایی قاب پشتی قرار داره. پایین قاب پشتی هم لوگو جی پلاس به چشم میخوره.

فریم میانی گوشی جی پلاس پی 10

فریم میانی هم از پلاستیک براق ساخته شده و این فریم میانی به صورت خمیده طراحی شده. زیر گوشی درگاه شارژ Type-C، اسپیکر و میکروفون مکالمه دیده میشه. بالای گوشی جک هندزفری به همراه میکروفون دوم قرار داره. لبه سمت راست فریم میانی دکمه پاور و دکمه های کنترل کننده صدا دیده میشه و لبه سمت چپ فریم میانی Gplus P10 محل قرار گرفتن خشاب سیم کارته که قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت و حافظه خارجی به صورت همزمان رو داره.

پنل جلویی گوشی ایرانی جی پلاس پی 10

پنل جلویی به صورت کاملا تخت طراحی شده. حاشیه های نمایشگر به خصوص حاشیه پایینی نمایشگر خیلی زیاده و همین باعث میشه تقریبا 80 درصد از پنل جلویی به نمایشگر اختصاص پیدا کنه. دوربین سلفی توی ناچ قطره ای نسبتا بزرگ اون بالا دیده میشه و اسپیکر مکالمه خیلی جمع و جور بالای دوربین سلفی قرار داره.

در مجموع میتونیم بگیم جی پلاس تونسته بهترین طراحی رو برای این گوشی در نظر بگیره و توی گوشی های اقتصادی این گوشی میتونه بهترین طراحی و کیفیت ساخت رو داشته باشه. تنها ایراد بخش طراحی این گوشی میتونه حاشیه های زیاد نمایشگر به خصوص حاشیه پایینی نمایشگر باشه و به جز این مورد نقطه ضعفی توی بخش طراحی نداره! در ضمن متریال به شدت با کیفیتی برای ساخت این گوشی استفاده شده. در نهایت باید بگیم جی پلاس به هدف خودش توی بخش طراحی رسیده!

بررسی نمایشگر جی پلاس P10

با توجه به اقتصادی بودن این گوشی جی پلاس تصمیم گرفته از پنل LCD برای این گوشی استفاده کنه. نمایشگر با رزولوشن 720 در 1560 پیکسل که برای این بازه قیمتی نمایشگر قابل قبولی محسوب میشه! در مورد کیفیت نمایشگر باید گفت زیاد تعریفی نیست چون هم پنل LCD هستش، هم رزولوشن 720! نتیجه نباید توقع خیلی زیادی از کیفیت این نمایشگر داشته باشید اما روشنایی قابل قبولی در اختیار شما قرار میده روشناییش حتی زیر نور خورشید هم بد نیست ولی زاویه ها توی رنگ ها تاثیر میزاره. در مجموع میشه گفت متناسب با قیمت این گوشی توی بخش نمایشگر هم نمره خوبی رو میگیره!

مشخصات باتری و شارژدهی P10

جی پلاس از باتری لیتیوم پلیمر با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت استفاده کرده. میتونیم بگیم یکی از نقاط ضعف اصلی Gplus P10 همین بخش باتری میتونه باشه. همچنین این گوشی از قابلیت شارژ سریع هم پشتیبانی نمیکنه و برای شارژ کردن این باتری باید از آداپتور داخل جعبه که 7.5 وات توان داره استفاده کنید. عملکرد شارژدهی نسبتا ضعیفه و میتونه شما رو یه نصف روز همراهی کنه! در ضمن با توجه به اینکه شارژ سریع توی این گوشی وجود نداره تقریبا 2 ساعت زمان میبره تا باتری گوشی به صورت کامل شارژ بشه! در مجموع توی بخش باتری نمیشه نمره خوبی رو به جی پلاس پی 10 داد!

امنیت GPlus P10

استفاده از حسگر اثر انگشت توی این بازه قیمتی واقعا خوبه! حسگر اثر انگشت خازنی که توی قاب پشتی قرار داره و دسترسی خوبی رو به کاربر میده. سرعت کاملا معمولی و خوبی رو هم داره. همچنین جی پلاس از سیستم تشخیص چهره دو بعدی هم بای بخش امنیت این گوشی استفاده کرده. البته عملکرد سیستم تشخیص چهره توی نور کم زیاد تعریفی نیست و توی نور معمولی هم تقریبا با یک ثانیه تاخیر قفل گوشی رو باز میکنه! البته باید به این نکته توجه کنیم وجود حسگر اثر انگشت و سیستم تشخیص چهره توی این بازه قیمتی واقعا خیلی خوبه!

مقایسه گوشی جی پلاس پی 10 با رقبا

گوشی Gplus P10 نوکیا C10 نوکیا C3
تاریخ معرفی ۱۲ فروردین ۱۴۰۰ ۱۴ مرداد ۱۳۹۹
ابعاد ۱۴۷ در ۷۱.۴ در ۸.۹ میلی‌متر ۱۶۹٫۹ در ۷۷٫۹ در ۸٫۸ میلی‌متر ۱۵۹٫۹ در ۷۷ در ۸٫۷ میلی‌متر
وزن ۱۵۰ گرم ۱۹۱ گرم ۱۸۴٫۵ گرم
سیم‌کارت دو سیم‌کارت دو سیم‌کارت دو سیم‌کارت
صفحه نمایش ۶.۱ اینچ ۶.۵۲ اینچ – IPS LCD ۵٫۹۹ اینچ – IPS LCD
سیستم‌عامل اندروید ۱۰ اندروید ۱۱ نسخه Go اندروید ۱۰
تراشه UNISOC SC9863A Unisoc SC7331E Unisoc SC9863A
کارت حافظه بله بله بله
حافظه داخلی ۳۲ گیگابایت ۱۶ و ۳۲ گیگابایت ۱۶ و ۳۲ گیگابایت
رم ۲ گیگابایت ۱ و ۲ گیگابایت ۲ و ۳ گیگابایت
دوربین پشت 13 مگاپیکسل، 5 مگاپیکسل و 2 مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل ۸ مگاپیکسل
دوربین جلو ۸ مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل ۵ مگاپیکسل
باتری ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۳۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت ۳۰۴۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژ سریع
رنگ مشکی، آبی خاکستری و بنفش آبی و طلایی

مشخصات دوربین جی پلاس P10

Gplus P10 از سه تا سنسور برای بخش دوربین استفاده میکنه! سنسور اصلی 13 مگاپیکسل، سنسور اولترا واید 5 مگاپیکسل و سنسور تشخیص عمق میدان 2 مگاپیکسل.  در مورد مجموعه دوربین این گوشی هم نباید خیلی توقع داشته باشید!

سنسور واید جی پلاس پی 10

عکس های ثبت شده با سنسور اصلی یا همون سنسور واید 13 مگاپیکسلی زیاد تعریفی نیست. اگر بتونید شرایط نوری خیلی خوبی رو فراهم کنید میتونید عکس ها نسبتا خوبی رو با این سنسور اصلی ثبت کنید. شارپنس، داینامیک رنج عکس ها اصلا خوب نیست اما وایت بالانس عکس ها قابل قبوله!

سنسور اولترا واید جی پلاس پی 10

عکس های اولترا واید کیفیت به مراتب کمتری رو نسبت به عکس های سنسور اصلی دارن. اصلی ترین مشکل عکس های اولترا واید داینامیک رنگ خیلی بد عکس هاست! اگر توی تصویر نقطه تاریکی داشته باشید عملا اون نقطه به صورت کاملا سیاه ثبت میشه!

سنسور تشخیص عمق جی پلاس پی 10

سنسور 2 مگاپیکسلی تشخیص عمق میدان به شما کمک میکنه تا عکس های پرتره نسبتا خوبی رو ثبت کنید. کیفیت عکس ها پرتره چنگی به دل نمیزنه اما بیشتر مواقع سوژه رو به خوبی از بکگراند تشخیص میده و بک گراند رو به صورت مصنوعی مات میکنه!

فیلم برداری جی پلاس پی 10

این گوشی از کیفیت فیلمبرداری 1080p@30fps پشتیبانی میکنه و در مورد کیفیت فیلمبرداری هم باید گفت فقط میتونید تصاویر رو ضبط کنید و نباید زیاد توقع کیفیت داشته باشید! سرعت تغییر فوکوس خیلی کنده و زمانی که نور مناسب وجود نداشته باشه اصلا نمیتونه روی سوژه فوکوس کنه! در مورد لرزشگیر هم میشه گفت اصلا چیزی به اسم لرزشگیر توی دوربین این گوشی وجود نداره!

دوربین سلفی جی پلاس پی 10

سنسور سلفی 5 مگاپیکسلی این گوشی هم فقط زمانی میتونه عکس های سلفی قابل قبولی رو ثبت کنه که شرایط نوری به شدت مناسب باشه. البته توی این شرایط نوری مناسب هم عکس های سلفی داینامیک رنج خوبی ندارن و سایه روشن های تصویر رو به کل حذف میکنن.

در مجموع باید گفت وجود سه تا سنسور و قابلیت عکاسی پرتره اونم توی این بازه قیمتی میتونه خوب باشه و وقتی شما زیر 2 میلیون تومن برای گوشی هزینه میکنید نباید توقع چیز عجیب و غریبی رو داشته باشید و دوربین این گوشی میتونه کار شما رو راه بندازه اما کیفیت تصاویر اصلا تعریفی نیست!

سخت افزار و پردازنده P10

جی پلاس از پردازنده یونیساک برای این گوشی استفاده کرده. پردازنده ای که توی دنیای پردازنده ها زیاد مطرح نیست! این پردازنده توی محیط کاربری این گوشی عملکرد خوب و قابل قبولی داره که زیاد اذیت کننده نیست. اما اگر قصد بازی کردن با این گوشی رو داشته باشید باید گفت این گوشی اصلا برای بازی کردن ساخته نشده. مثلا به محض اینکه وارد بازی کالاف دیوتی میشید گوشی هنگ میکنه یا خیلی کند میتونه بازی رو اجرا کنه. شما میتونید با کیفیت پایین بازی رو اجرا کنید که توی همین کیفیت پایین هم بازی کردن با این گوشی آزار دهندست! در نتیجه یکی دیگه از نقاط ضعف این گوشی، پردازنده اون محسوب میشه!

جی پلاس P10 ! بررسی گوشی ایرانی Gplus p10 | جی پلاس پی 10

مشخصات نرم افزار و رابط کاربری P10

جی پلاس از اندروید 10 برای سیستم عامل این گوشی استفاده کرده. در مورد رابط کاربری باید بگیم که هیچ رابط کاربری اختصاصی وجود نداره و از همون اندروید خام به عنوان رابط کاربری استفاده شده! محیط کاربری به شدت سبک و روونه اما تقریبا هیچ قابلیت شخصی سازی وجود نداره! همین سبک بودن باعث میشه موقع کار کردن با گوشی زیاد لگ و باگ نداشته باشه!

بررسی اسپیکر جی پلاس P10

جی پلاس پی 10 همونطور که توی بخش طراحی اشاره کردیم از یه اسپیکر برای پخش صدا استفاده میکنه. شاید باورتون نشه اما کیفیت صدای کاملا خوب و قابل قبولی رو توی این بازه قیمتی در اختیار شما میزاره اما بلندی و تفکیک صدایی زیاد خوبی نداره! همچنین بخاطر مدل طراحی اگر اسپیکر به سمت بیرون باشه بلندی صدا به مراتب کمتر میشه!

جمع بندی بررسی گوشی جی پلاس پی 10

GPLUS P10 در حال حاضر زیر 2 میلیون تومن قیمت داره درحالی که بعید میدونم توی این بازه قیمتی بتونید گوشی هوشمندی با همین امکانات حداقلی پیدا کنید. این گوشی متناسب با قیمتی که داره توی بخش طراحی، نمایشگر و اسپیکر عملکرد کاملا قابل قبولی رو داره اما از نظر سخت افزاری زیاد نمیشه روی این گوشی حساب باز کرد. جی پلاس پی 10 میتونه برای آموزش آنلاین یا به عنوان گوشی دوم که قابلیت استفاده از دو سیم کارت رو در اختیار شما بزاره، استفاده بشه. ممنون که تا انتهای این مطلب همراه ما بودید!

مزایا گوشی جی پلاس پی 10 چیست ؟

  •  طراحی و کیفیت ساخت
  • سیستم امنیت کامل
  • اسپیکر قابل قبول
  • نمایشگر خوب

معایب گوشی جی پلاس پی 10 چیست ؟

  •  شارژدهی و باتری ضعیف
  •  دوربین نسبتا معمولی
  •  پردازنده ضعیف
مزایای Gplus P10 چیست؟ چرا این گوشی رو بخریم؟

Gplus P10 طراحی و کیفیت ساخت واقعا خوبی داره، نمایشگر و اسپیکر هم عملکرد مناسبی رو ارائه میدن. همچنین این گوشی از حسگر اثر انگشت که سرعت مناسبی هم داره بهره میبره که با توجه به این بازه قیمتی عالیه .

معایب جی پلاس پی 10 چیست؟ چرا این گوشی رو نخریم؟

از جمله معایب این گوشی میشه به پردازنده و باتری ضعیف و کیفیت پایین دوربین اشاره کرد که البته با قیمتی که Gplus P10 داره کاملا منطقیه و نمیشه انتظار بیشتری داشت.

آیا Gplus P10 از رم میکرو پشتیبانی میکنه؟

بله، خشاب سیم کارت پی 10 جی پلاس قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت و کارت حافظه جانبی به صورت همزمان رو داره.

مقایسه جی پلاس و جی ال ایکس

امروزه گوشی های هوشمند اندروید در انواع رده با قیمت های متفاوت به بازار عرضه می‌شوند که در این مقاله دو گوشی ایرانی ، گوشی GLX و گوشی GPlus را مورد بررسی قرار می‌دهیم تا بدانید جی پلاس بهتره یا جی ال ایکس ؟ برای مقایسه گوشی GLX و Gplus همراه سید علی ابراهیمی باشید !

جی پلاس چیست ؟

برند ایرانی Gplus چند وقتی میشه که به صورت جدی وارد بازار گوشی ایران شده. این برند گوشی های کاملا اقتصادی تولید میکنه اما به تازگی گوشی Gplus Z10 رو معرفی کرده که جز گوشی های میان رده اقتصادی دسته بندی میشه. جی پلاس زد ۱۰ در حال حاضر تقریبا ۴ میلیون تومن قیمت داره و توی این بازه قیمتی رقبای سرسختی از برند سامسونگ و شیائومی وجود داره که باید باهاشون رقابت کنه.

جی ال ایکس چیست ؟

شرکت ارتباط همراهِ گویا اَروَند طراح و تولیدکننده تلفن همراه هوشمند و تبلت با برند جی‌ال‌ایکس (GLX) و جنرال لوکس (General Luxe)، به‌عنوان اولین شرکت تولیدکننده‌ی تلفن همراه ایرانی از سال ۱۳۸۶ کار خود را به‌صورت رسمی در شهر خرمشهر و در منطقه آزاد تجاری-صنعتی اروند با تولید گوشی ساده و گوشی کلاسیک آغاز نمود.

معرفی برند ایرانی جی پلاس : Gplus چیست ؟ محصولات جی پلاس چیست ؟

معرفی برند ایرانی Gplus

برند جی پلاس یا گلدیران، به تازگی محصولات مختلف خود را به نمایش گذاشته است. در همین حال مشتری های زیادی را جذب خود کرده است. از سویی دیگر به علت تحریم های بسیار سنگین آمریکا، از ورود لوازم خانگی های خارجی جلوگیری شده است.

برای معرفی بیشتر، شرکت گلدیران که نماینده برند Gplus است. با تدبیری مقتدرانه تمام لوازم های خانگی از جمله یخچال، ماشین لباس شویی و… به کمک این برند وارد بازار می شود. قیمت این محصولات بسیار مقرون به صرفه تر از محصولات خارجی است.

معرفی برند ایرانی GLX

سال 1390 در کوششی برای همگام شدن با برترین‌های این تکنولوژی شروع به تولید اولین تلفن‌های هوشمند ایرانی با سیستم عامل اندروید نمود و در سال ۹۱ نیز با تولید تبلت، خود را در این عرصه مطرح و تبلت ایرانی جت را تولید نمود.

از سال 91 با پیشرفت چشمگیری اقدام به رونمایی از گوشی¬های پرچمدار خود نمود و مصمم شد سالی یک یا دو مدل گوشی پرچمدار که با تکنولوژی جهانی برابری داشته و از نظر کیفیت و قیمت قابل رقابت باشد به بازار عرضه نماید. در سال 1395 در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، گامی مثبت در جهت پیشبرد صنعت و اقتصاد کشورمان برداشته شد.

جی پلاس در مقابل جی ال ایکس

طبقه بندی

گوشی های هوشمند از لحاظ سخت افزاری و قدرت پردازشی به 3 دسته پایین رده ، میان رده و بالارده یا همان پرچم دارها تقسیم می‌شوند که گوشی های میان رده پرفروش ترین آن ها است.
موبایل های میان رده اگر چه مانند گوشی های بالارده از قدرت سخت افزاری خیلی قوی برخوردار نیستند ولی آنقدر هم از آنها ضعیف نیستند و قیمت مناسب آنها نسبت به پرچم دارها باعث شده است موبایل های میان رده فروش بیشتری داشته باشند.

گوشی های میان رده

اکثریت گوشی های میان رده مانند A30 از قدرت سخت افزاری مناسبی برخوردار هستند که میتوان به مواردی هم چون دوربین با کیفیت، صفحه نمایش IPS LCD با شفافیت بالا و قدرت پردازشی مناسب اشاره کرد.
در این میان دو برند در بازار گوشی ایران با هم رقابت میکنند که یکی GLX و دیگری G Plus می‌باشد.
هر دو برند دارای گوشی های میان رده و پایین رده بوده که با قیمت های مناسبی به فروش می‌رسند.

مقایسه جی پلاس و جی ال ایکس ! GLX یا Gplus ؟ گوشی جی پلاس بهتره یا GLX ؟

جی ال ایکس

از سال 1386 شرکت ارتباط همراه گویا اروند انواع مختلف تبلت ، گوشی های ساده و کلاسیک و انواع گوشی های هوشمند را با برند GLX روانه بازار کرده است.
این شرکت در سال 1386 بعد از بنیان گذاری در خرمشهر به طور رسمی شروع به طراحی گوشی های ساده و کلاسیکی کرد و در سال 1390 شروع به طراحی گوشی های هوشمند با سیسستم عامل اندروید کرد.
گوشی های GLX در طبقه بندی پایین رده و میان رده قرار دارند ولی هنوز تا به حال از گوشی های بالارده رونمایی نکرده است و این گوشی ها نسبت به مشخصات سخت افزاری که دارند، با قیمت مناسب به فروش می‌رسند.
از گوشی های برند GLX با رده های مختلف میتوان به موارد زیر اشاره کرد:

1. گوشی های ساده و کلاسیک : N10 ، P3 ، X Power 2 ، General Lux 2 و …
2. گوشی های هوشمند پایین رده : Z1 ، A9 star ، Arya Plus و …
3. گوشی های هوشمند میان رده : Shahin 2 ، M1 ، M3 و جی ال ایکس شاهین 3 که اخیرا بررسی کردیم .

جی پلاس

جی‌ پلاس نتیجه تجربیات گلدیران در مسیر موفقیت‌ های 30 ساله این شرکت است.
در واقع گلدیران این‌‎بار یک برند ایرانی را به صورت انحصاری با بهترین قیمت تولید و به بازار عرضه کرده که اهداف بزرگی را دنبال می‌کند.
علاوه بر گوشی های هوشمند G Plus این برند محصولاتی هم چون لباسشویی ، تلویزیون ، یخچال ، لوازم خانگی و دیجیتالی را با قیمتی بسیار مناسب با گارانتی و خدمات دهی پس از فروش ارائه می‌دهد.
تا به حال از gplus دو نسخه گوشی میان رده با نام های Q10 و T10 به بازار عرضه شده است که علاوه بر قدرت سخت افزاری و نرم افزاری خوبی که دارند با قیمتی بسیار مناسب به فروش می‌رسند. همچنین گوشی های جی پلاس Q20 و gplus x20 و جی پلاس z10 را اخیرا بررسی کردیم .

مقایسه گوشی جی پلاس و جی ال ایکس

گوشی های برند ایرانی جی پلاس معمولا گوشی های پایین رده و اقتصادی هستند مانند گوشی جی پلاس کیو 20 . البته اخیرا gplus دست به ساخت گوشی های نسل 2 جی پلاس کرده و داره به سمت گوشی های میان رده میره .

اما از اون طرف ، برند ایرانی جی ال ایکس بیشتر ماها اونو به گوشی های ساده و قدیمی دکمه ای میشناسیم که درسته . زیرا گوشی های هوشمند لمسی زیادی نداره. چندتا تبلت داره و چند گوشی . البته گوشی GLX شاهین 3 یک گوشی پرچمدار ایرانی محسوب میشه ! درسته ! همونطور که فهمیدید جی ال ایکس مستقیم رفته سر غول اخر و میدونه که بازار گوشی های اقتصادی ایرانی دست جی پلاس هست . بخاطر همین میخواد جای پاشو تو گوشی های بالا رده و قدرتمند سفت کنه .

درسته تعداد گوشی های کمه ، ولی همونقدری که است ، داره پرچمدار میزنه !

جی پلاس بهتره یا جی ال ایکس ؟ گوشی جی ال ایکس بخریم یا جی پلاس ؟

اگه به دنبال یک گوشی اقتصادی ایرانی هستید ، یا میخواهید برای دانش آموزتون گوشی تهیه کنید یا اگخ مصرف شما از گوشی در حد کار های رومزه و شبکات اجتماعی و وب گردی هست ، گوشی های اقتصادی برند جی پلاس برای شما بهترین گوشی اقتصادی است . و دستتون در انتخاب گوشی های متنوع و زیبا gplus بازه .

اما اگه مصرف شما از گوشی در گیمینگ یا امور سنگین مانند ادیت هست یا زیاد با گوشی کار میکنید یا دنبال دوربین بهتر هستید و دلتون میخواد گوشی ایرانی داشته باشید ، گوشی GLX برای شما بهترین گوشی ایرانی است .

مقایسه امتیاز های گوشی ایرانی GLX و Gplus

همونطور که میدونید تعداد گوشی های هوشمند جی پلاس از جی ال ایکس بیشتره . بخاطر همین تجربه و پشتیبانی بهتری در این زمینه داره . سطح تکنولوژی های استفاده شده در گوشی های جی پلاس بدلیل تجربه بیشتر نسبت به جی ال ایکس ، بیشتر و بهینه تره . از طرفی ظاهر گوشی جی پلاس واقعا زیبا و خوش دسته که هرکی ندونه فکر میکنه گوشی چندین میلیونی دارید !

گوشی جی پلاس بخریم یا گوشی جی ال ایکس ؟

ب توجه به تمام تفاسیری که شد ، من گوشی ایرانی جی پلاس رو به GLX ترجیح میدم و حس میکنم آینده بهتری داره در این زمینه . در ضمن جی پلاس فقط در زمینه گوشی فعال نیست و در سایر حوزه ها هم فعالیت داره . مثل لوازم خانگی ، صوت و تصویر و … که ویدیو بررسی مانیتور جی پلاس 245LN و 245JN هم ساختم که خودم در استفاده از این ها واقعا راضی بودم !

مخصوصا از پشتیبانی و گارانتی جی پلاس . در کل جی پلاس مثل برند شیاعومی هست و در تمام زمینه های فعاله و پر قدرت داره پیش میره !

مقایسه جی پلاس و جی ال ایکس ! GLX یا Gplus ؟ گوشی جی پلاس بهتره یا GLX ؟ سید علی ابراهیمی

جمع بندی کلی درمورد مقایسه جی پلاس و جی ال ایکس | مقایسه GLX و Gplus

هردو این برند ایرانی های خوشنام ، در اوایل کار خود هستند و تا حمایتی از طرف ما صورت نگیره ، قطعا تشویق نمیشن که گوشی های بالا رده و بهتری بزنن و پیشرفت گوشی ایرانی رو نمیبینم ! بنظر من تمام این گوشی ها با توجه به قیمت اقتصادیشون واقعا گزینه خوبی برای خرید گوشی اقتصادی ایرانی محسوب میشن ارزش خرید دارن . من همینجا اعلام میکنم که گوشی بعدی من ، قطعا یک گوشی ایرانی خواهد بود .

بنظر شما کدام گوشی ایرانی بهتر است ؟ گوشی جی پلاس بهتره یا جی ال ایکس ؟

برچسب: آنباکسینگ, بررسی موبایل, سید علی ابراهیمی, کالا ایرانی
سید علی ابراهیمی 30 فروردین 1402
نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپر اپلیکیشن سید علی ابراهیمی

سوپر اپلیکیشن « سید علی ابراهیمی » - آخرین اخبار و ویدیو آموزشی حوزه تکنولوژی | ابزار کاربردی

تبلیغات

محتوای توصیه شده از سراسر وب

آخرین مقالات

گوشی شیاعومی روش های اسکرین شات در گوشی اندروید ! چطور اسکرین شات بگیریم ؟

روش های اسکرین شات در گوشی اندروید ! چطور اسکرین شات بگیریم ؟

اهورا نیازی اهورا نیازی 11 مهر 1402
بلاگ چیست ؟ آموزش ساخت بلاگ رایگان ! چطور بلاگ بسازیم ؟
گلس مات چیست ؟ مزایا پلس مات | معایب گلس مات

پربازدید ترین ها

گام به گام رایگان پادرس حل المسایل

گام به گام رایگان در گوشی ! جواب تمرین تمام دروس | حل المسایل رایگان

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 14 شهریور 1402
آنباکسینگ پوکو ایکس 3 جی تی | بررسی Poco X3 GT | بهترین گوشی گیمینگ
ریجستری آیفون 15 | بازگردانی آنتن آیفون 14 | ریجستر آیفون 14 | بازگردانی آنتن آیفون

موبایل

جنگ سالار ؛ بهترین بتل رویال ایرانی ! بررسی بازی ایرانی Warlord سید علی ابراهیمی

جنگ سالار ؛ بهترین بتل رویال ایرانی ! بررسی بازی ایرانی Warlord

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 14 اسفند 1401
تفاوت اینترنت و اینترنت ملی چیست ؟ مقایسه اینترنت بین المللی و اینترنت داخلی
دارک وب چیست ؟ چطور وارد Dark Web شویم ؟ تفاوت دارک وب و دیپ وب

گیمینگ

بهترین دسته بازی ! بهترین گیم پد برای گیمر ها | چه دسته بازی بخرم ؟

بهترین دسته بازی ! بهترین گیم پد برای گیمر ها | چه دسته بازی بخرم ؟

زومیت زومیت 3 مهر 1402
یوتیوب بدون فیلترشکن | تماشای یوتیوب بدون وی پی ان !
بهترین تنظیمات گیمینگ ویندوز ! بهینه سازی ویندوز برای بازی ! رفع لگ بازی کامپیوتر

کامپیوتر

هارد adata ای دیتا هارد دیسک چیست ؟ انواع هارد HDD ! بهترین هارد | طرز کار Hard Drive Disk

هارد دیسک چیست ؟ انواع هارد HDD ! بهترین هارد | طرز کار Hard Drive Disk

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 15 شهریور 1402
۶ نشانه خرابی پاور کامپیوتر ! علایم خرابی منبع تغذیه چیست ؟ تعمیر پاور کیس
2 روش رفع ریپورت تلگرام 100٪ تضمینی | چگونه ریپورت Telegram را رفع کنیم؟

اخبار

صیانت خارجی ؛ موارد فیلتر شده در سایر کشور ها ! فیلترینگ در خارج سید علی ابراهیمی

صیانت خارجی ؛ موارد فیلتر شده در سایر کشور ها ! فیلترینگ در خارج

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 8 فروردین 1402
آزمون و خطا برای فیلترینگ طبقاتی | اینترنت طبقاتی چیست ؟ طرح صیانت جدید !
حذف اپلیکیشن های ایرانی از پلی استور چه عواقبی خواهد داشت؟

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

بلاگ چیست ؟ آموزش ساخت بلاگ رایگان ! چطور بلاگ بسازیم ؟ سید علی ابراهیمی
اصطلاحاتکامپیوترموبایلنرم افزار

بلاگ چیست ؟ آموزش ساخت بلاگ رایگان ! چطور بلاگ بسازیم ؟

زمان مطالعه : 23 دقیقه
ناتینگ فون بخریم یا نه ؟ بررسی برند ناتینگ فون | Nothing Phone سید علی ابراهیمی
آنباکسینگاصطلاحاتبررسی موبایلموبایل

ناتینگ فون بخریم یا نه ؟ بررسی برند ناتینگ فون | Nothing Phone

زمان مطالعه : 17 دقیقه
راهنما خرید CPU کامپیوتر ! معیار خرید پردازنده کامپیوتر | نکات خرید CPU سید علی ابراهیمی Seyed Ali Ebrahimi
آنباکسینگاصطلاحاتکامپیوترگجتگیمینگ

راهنما خرید CPU کامپیوتر ! معیار خرید پردازنده کامپیوتر | نکات خرید CPU

زمان مطالعه : 40 دقیقه
راهنما خرید رم کامپیوتر | معیار خرید RAM کامپیوتر ! نکات مهم خرید رم سید علی ابراهیمی
اصطلاحاتکامپیوترگجتگیمینگ

راهنما خرید رم کامپیوتر | معیار خرید RAM کامپیوتر ! نکات مهم خرید رم

زمان مطالعه : 22 دقیقه
لوگو سید علی ابراهیمی لوگو سید علی ابراهیمی
logo-samandehi

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • نشانه گذاری شده ها
  • بلاگ
  • سوپر اپلیکیشن

دسته بندی

  • موبایل
  • آنباکسینگ
  • اخبار
  • گیمینگ

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی سروش
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی