• صفحه اصلی
  • ابزار
  • سوپر اپلیکیشن
  • موبایل
  • اخبار
  • گیمینگ
  • کامپیوتر
  • آنباکسینگ
لوگو سید علی ابراهیمیلوگو سید علی ابراهیمی
سید علی ابراهیمیسید علی ابراهیمی
  •    
  • پیامرسان
  • تلویزیون
  • ورزشی
  • پیشخوان
جست و جو
  • منو
    • چت بات
    • سوپر اپلیکیشن
    • نشانه گذاری ها
    • ابزار
    • کارت به کارت
    • پلتفرم خارجی
    • خرید
    • بازار مالی
  • دسته بندی ها
    • موبایل
    • اصطلاحات
    • اخبار
    • نرم افزار
    • گیمینگ
    • کامپیوتر
    • آنباکسینگ
    • گجت
    • بررسی موبایل
    • امنیت و شبکه
  • فرم ثبت نام و همکاری
سید علی ابراهیمی > بلاگ > اخبار > قطع اینترنت برای کنکور ! آیا زمان کنکور اینترنت قطع می شود ؟ قطع اینترنت در امتحان
اخبار

قطع اینترنت برای کنکور ! آیا زمان کنکور اینترنت قطع می شود ؟ قطع اینترنت در امتحان

زومیت
اخرین به روز رسانی: 1402/03/06
زومیت
اینترنت طبقاتی اینترنت طبقاتی چیست ؟ بررسی طرح اینترنت طبقاتی ! معرفی طرح صیانت جدید

معاون امنیتی انتظامی وزیر کشور گفت اگر خواسته‌ها برآورده نشد و نگرانی برای آزمون ایجاد شد مجبوریم اینترنت را قطع کنیم. با سید علی ابراهیمی  درمورد قطع اینترنت همراه باشید !

فهرست مطالب
قطع اینترنت ایران برای کنکورقطع اینترنت ایران توسط سازمان سنجشوزیر ارتباطات و قطع اینترنت برای امتحانات نهاییسابقه قطع اینترنت ایران برای کنکورساز و کار قطع اینترنت در مناطق برگزاری کنکور چگونه است؟پیامد های قطع اینترنت برای کنکور و امتحانات نهایینابسامانی در زندگیخشم و پرخاشگریمشکلات اقتصادی ناشی از قطع فضای مجازیواکنش اجتماعیآیا قطع اینترنت کل ایران برای جلوگیری از تقلب در کنکور ، منطقی است ؟چه تدابیر امنیتی دیگری می توان برای جلوگیری از تقلب در کنکور اتخاذ کرد؟

قطع اینترنت ایران برای کنکور

در نشستی که صبح امروز برای تبیین ابعاد اجرایی و حفاظتی برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۲ برگزار شد، سید مجید میراحمدی گفت: «در موضوع قطع اینترنت در آزمون سراسری مسئولان بر این باور هستند که سلامت آزمون حق افراد ذی‌نفع است. اما از طرفی استفاده از هم اینترنت حق سایر مردم است، در واقع باید با توجه به اهم و مهم بودن موضوعات، انتخاب کرد. اگر خواسته‌ها برآورده نشد و نگرانی برای آزمون ایجاد شد مجبوریم اینترنت را قطع کنیم.»

به گزارش ایسنا او در ادامه با اشاره به اهمیت کنکور سراسری برای دانش‌آموزان، اولیا و بستگان آن‌ها بر اهمیت کیفیت، سلامت و نظم در آزمون سراسری تأکید کرد. به گفته‌ی او برگزاری آزمون با امنیت، سلامت، کیفیت و استانداردهای لازم نشانه کارآمدی، توانمندی، اقتدار امنیتی و انتظامی کشور است: «بنابراین اینکه همه دستگاه‌های مسئول خود را در این امر برای کمک به سازمان سنجش و وزارت علوم موظف می‌دانند به دلیل همین اهمیت است.»

قطع اینترنت ایران توسط سازمان سنجش

میراحمدی اشاره کرد که وزیر علوم و رئیس سازمان سنجش برای تأمین امنیت کنکور درخواست کمک کرده‌اند تا دستورالعملی در شورای امنیت کشور در این زمینه مصوب و تکلیفی در همه دستگاه‌ها برای متکفل موضوع تعیین شود: «این موضوع مورد استقبال وزیر کشور قرار گرفت و دستورالعمل جانبی تهیه و تکلیف دستگاه‌ها مشخص شد.»

به گفته‌ی او سال قبل هم دستورالعملی در این زمینه تهیه شد و یکی از سالم‌ترین آزمون‌ها تجربه شد: «و این برای همه ما جای خوشحالی است. البته به این موضوع بسنده نشد و متناسب با تحولات و تغییرات در فرایند حفاظت از آزمون نیز تغییراتی ایجاد کردیم.»

معاون انتظامی امنیتی وزیر کشور در ادامه گفت تأمین امنیت آزمون مسئله‌ای نیست که ساده از آن عبور کنیم و دراین مورد خواسته‌های مسئولان سنجش برای اینکه چه اقدامات مکملی تضمین کننده سلامت و امنیت باشد را بررسی می‌کنیم: «از جمله مواردی که این روزها به آن پرداخته شده قطع یا عدم قطع اینترنت است. برای ما حقوق داوطلبان و خانواده آن‌ها مهم است و ما خود را مکلف و موظف می‌دانیم که از این حقوق پاسداری کنیم و با همین نگاه آنچه لازم است را انجام می‌دهیم.»

وزیر ارتباطات و قطع اینترنت برای امتحانات نهایی

وزیر ارتباطات سوم خرداد اعلام کرده بود سیاست وزارتخانه این است که اینترنت را برای هیچ کاری قطع نکند، اما: «البته ما تصمیم‌گیر نیستیم، شوراهای مرتبط هستند که در این خصوص تصمیم می‌گیرند.»

وزارت ارتباطات هنوز به اظهارات امروز رئیس سازمان سنجش و معاون انتظامی امنیتی وزیر کشور درباره قطعی اینترنت در زمان کنکور واکنشی نشان نداده است.

سابقه قطع اینترنت ایران برای کنکور

پیش از این زمانی که در مرحله‌ی اول آزمون سراسری ۱۴۰۲ اینترنت همراه قطع شد، بسیاری از کسب‌وکارها دچار مشکل شدند. گزارش‌های بسیاری از مردم در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نتوانسته بودند در ساعت‌های قطعی اینترنت از دستگاه‌های پوز فروشگاه‌ها استفاده کنند و در صف خرید معطل ماندند.

نانوایی‌هایی که مدت‌ها بود فقط به صورت کارت پول دریافت می‌کردند، در آن روز پول نقد گرفتند. این موضوع با توجه به اینکه دستگاه‌های عابربانک کمتر پول نقد ارائه می‌دهند برای بسیاری مشکل‌ساز شد.

همچنین برخلاف وعده‌ها که اینترنت همراه فقط در مناطقی که نزدیک به حوزه‌ی امتحانی باشد قطع می‌شوند، کاربران در مناطقی با فاصله زیاد از حوزه‌های امتحانی مثل فرودگاه امام هم با مشکل قطعی مواجه شدند.

ساز و کار قطع اینترنت در مناطق برگزاری کنکور چگونه است؟

در راستای تصمیمات اخذ شده برای قطع اینترنت همراه در مناطق برگزاری کنکور سراسری در روزهای پنجشنبه و جمعه، شیوه این کار به این شکل است که همه آنتن های BTS نزدیک حوزه های امتحانی در ساعتهای اعلام شده از سوی اپراتورهای موبایل، قطع می شود.

در این پیام که از سوی سازمان سنجش ارسال شده گفته شده که به منظور جلوگیری از سوء استفاده و تقلب برخی افراد سودجو و فرصت طلب و با ابلاغ شورای امنیت کشور، قطع اینترنت حوزه برگزاری آزمون سراسری منطقه سکونت شما در صبح روز پنجشنبه و جمعه این هفته قطع خواهد شد.

با اعلام خبر قطع اینترنت، درباره ساز و کار و چگونگی این قطعی، سوال و ابهاماتی برای مردم ایجاد شده است.

پیامد های قطع اینترنت برای کنکور و امتحانات نهایی

نابسامانی در زندگی

اینترنت در همه جای زندگی ما حضور دارد. اگر بخواهید صبح با تاکسی به محل کارتان بروید می‌توانید با اپلیکیشن‌هایی مانند اسنپ و تپسی به سادگی از درب منزل سوار خودرو شوید و به محل کارتان برسید. برای رفتن به مکان‌های ناآشنا به مسیریاب‌هایی مانند گوگل مپ نیازمندید. برای فرار از برنامه‌های خسته‌کنندهٔ صدا و سیما به یوتیوب یا سایت‌های نمایش فیلم سر می‌زنید. حتی دیگر آهنگ‌هایتان را در موبایل یا لپ‌تاپ ذخیره نمی‌کنید و از سرویس‌های موسیقی آنلاین استفاده می‌کنید. برای برگزاری کلاس، جلسهٔ مشاوره با روان‌شناس یا صحبت با خویشاوندان هم به پیام‌رسان‌ها وابسته هستید. از این‌ها که بگذریم برای پرداخت هزینه‌ها یا خرید شارژ باید به اینترنت دسترسی داشته باشید. هنگامی که تمام این فعالیت‌ها امکان‌پذیر نباشد ما دچار نابسامانی در زمینه‌های گوناگون زندگی می‌شویم. احساسی که در این شرایط تجربه می‌کنید چه بسا بدتر از زمانی است که برق منزل شما برای ساعاتی قطع شود. اگر شرایط قطع اینترنت از چند ساعت فراتر رود و روزهای پیاپی دنباله داشته باشد اثرات منفی روانی به طور چشمگیر افزایش می‌یابد.

خشم و پرخاشگری

هنگامی که نتوانیم کارهایمان را به درستی انجام دهیم یا رفاه ما به خطر بیافتد دچار خشم و پرخاشگری می‌شویم. فرض کنید به خاطر قطع اینترنت ناچار باشید به طور حضوری به بانک سر بزنید. و با انبوهی از مردم روبرو شوید که مشکلی مشابه شما داشته‌اند. تعداد زیادی از افراد با ناراحتی در صف دستگاه خودپرداز ایستاده‌اند. مدام به نفر جلویی گوشزد می‌کنند که کارش را زودتر انجام دهد. درون بانک نیز مردم چشم انتظارند تا نوبتشان شود و کار بانکیشان توسط کارمند بانک انجام شود. ممکن است با کارمندانی روبرو شوید که با بی‌حوصلگی و اهمال‌کاری، وظایفشان را به درستی انجام نمی‌دهند؛ برای وقت مردم ارزش قائل نیستند یا بدرفتاری می‌کنند. به این موارد قطع شدن ناگهانی سیستم‌های بانکی را نیز بیافزایید. حال شما فردی خواهید بود که دچار خشم و پرخاشگری ناشی از این نابسامانی شده است و نمی‌توانید خودتان را کنترل کنید. این تنها یکی از نمونه‌هایی است که با قطع اینترنت برای من و شما پیش می‌آید.

مشکلات اقتصادی ناشی از قطع فضای مجازی

در سال‌های گذشته بیش‌تر کسب و کارها با فضای مجازی گره خورده‌اند و حجم بالایی از سفارشاتشان به صورت آنلاین ثبت می‌شود. دبیر اتحادیه کسب‌وکارهای فضای مجازی در این‌باره می‌گوید که «درآمد 10 میلیون ایرانی وابسته به فضای مجازی است». قطع اینترنت به طور گسترده میلیون‌ها شهروند را با مشکلات شدید مالی روبرو می‌کند و ممکن است بسیاری از این افراد دچار ورشکستگی شوند. مشکلات اقتصادی نیز مشکلات روانی دیگر را برای افراد در پی خواهد داشت.

واکنش اجتماعی

هر آن‌چه گفته شد زمینه را برای افزایش خشم، ناراحتی و واکنش اجتماعی فراهم می‌کند. می‌دانیم که افراد در برابر محدودیت واکنش شدید نشان می‌دهند چون این موارد را حق طبیعی خود می‌دانند. هنگامی که افراد از حق طبیعی خود محروم شوند، احتمال واکنش شدید و خشم افزایش پیدا می‌کند.

آیا قطع اینترنت کل ایران برای جلوگیری از تقلب در کنکور ، منطقی است ؟

نه، قطع کلی اینترنت در ایران برای جلوگیری از تقلب در کنکور منطقی نیست. این اقدام دارای بسیاری از مشکلات امنیتی و اقتصادی است و ممکن است برای کاربران و سایر بخش های جامعه آسیب های جدی ایجاد کند.

علاوه بر این، قطع اینترنت انحصاری نیست و ممکن است دانش آموزان از راه های دیگری برای تقلب استفاده کنند. بهترین راه برای مقابله با تقلب در کنکور، تدابیر امنیتی مناسبی همچون استفاده از سیستم های شناسایی چهره، فیلترینگ محتوا و استفاده از سیستم های رایانه ای براینترنتی است که بتواند تقلب را به حداقل برساند، برگزاری آزمون ها در محیط های کنترل شده و بازبینی دقیق نتایج آزمون ها است. همچنین، باید به دانش آموزان آموزش داد که تقلب در آزمون ها اخلاقی نیست و ممکن است نتایج نامطلوبی را برای آنها به دنبال داشته باشد.

چه تدابیر امنیتی دیگری می توان برای جلوگیری از تقلب در کنکور اتخاذ کرد؟

برای جلوگیری از تقلب در کنکور، می‌توان تدابیر امنیتی زیر را اتخاذ کرد:

  1. استفاده از سیستم‌های شناسایی چهره: این سیستم‌ها با استفاده از فناوری شناسایی چهره، قادرند در هنگام ورود دانش‌آموزان به جلسه آزمون، هویت آنها را بررسی کنند و با لیست نام‌های دانش‌آموزان ثبت‌نام‌شده در آزمون مقایسه کنند.
  2. بکارگیری دوربین‌های مداربسته: دوربین‌های مداربسته در سالن آزمون نصب شده و با ضبط تصاویر ویدئویی، از تقلب در آزمون جلوگیریمی‌کنند.
  3. استفاده از فیلترینگ محتوا: با استفاده از نرم افزارهای فیلترینگ محتوا، محتوای مشکوک در رسانه‌های اجتماعی و اینترنت مانند تصاویر، فیلم‌ها و متون کنترل می‌شود.
  4. برگزاری آزمون در محیط کنترل شده: برگزاری آزمون در محیطی کنترل شده، مانند مراکز آزمون، کاهش میزان تقلب را به همراه دارد.
  5. بازبینی دقیق نتایج آزمون: با استفاده از نرم افزارهای بازبینی نتایج، نتایج آزمون‌ها دقیقاً بررسی شده و از اشتباههای احتمالی جلوگیری می‌شود.
  6. استفاده از سیستم های رایانه‌ای براینترنتی: با استفاده از سیستم‌های رایانه‌ای براینترنتی، بررسی نتایج آزمون با دقت بیشتر صورت می‌گیرد.
  7. آموزش دانش‌آموزان: آموزش دانش‌آموزان درباره اینکه تقلب در آزمون‌ها اخلاقی نیست و ممکن است برایشان تبعات نامطلوبی داشته باشد، می‌تواند از بروز تقلب در آزمون‌ها جلوگیری کند.
  8. همکاری با والدین و مربیان: همکاری با والدین و مربیان برای کنترل و پیگیری رفتار دانش‌آموزان به منظور جلوگیری از تقلب در آزمون‌ها بسیار موثر است. والدین و مربیان همچنین می‌توانند در این زمینه همکاری کنند و دانش‌آموزان را با اصول اخلاقی و عواقب تقلب آشنا کنند.

برچسب: اخبار, اینترنت, صیانت
زومیت 6 خرداد 1402
نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپر اپلیکیشن سید علی ابراهیمی

سوپر اپلیکیشن « سید علی ابراهیمی » - آخرین اخبار و ویدیو آموزشی حوزه تکنولوژی | ابزار کاربردی

تبلیغات

محتوای توصیه شده از سراسر وب

آخرین مقالات

گوشی شیاعومی روش های اسکرین شات در گوشی اندروید ! چطور اسکرین شات بگیریم ؟

روش های اسکرین شات در گوشی اندروید ! چطور اسکرین شات بگیریم ؟

اهورا نیازی اهورا نیازی 11 مهر 1402
بلاگ چیست ؟ آموزش ساخت بلاگ رایگان ! چطور بلاگ بسازیم ؟
گلس مات چیست ؟ مزایا پلس مات | معایب گلس مات

پربازدید ترین ها

گام به گام رایگان پادرس حل المسایل

گام به گام رایگان در گوشی ! جواب تمرین تمام دروس | حل المسایل رایگان

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 14 شهریور 1402
آنباکسینگ پوکو ایکس 3 جی تی | بررسی Poco X3 GT | بهترین گوشی گیمینگ
ریجستری آیفون 15 | بازگردانی آنتن آیفون 14 | ریجستر آیفون 14 | بازگردانی آنتن آیفون

موبایل

سیمکارت شاتل موبایل ؛ خرید شماره دلخواه و رند ! ویژگی های شاتل موبایل چیست ؟ سید علی ابراهیمی

شاتل موبایل چیست ؟ خرید شماره رند دلخواه | ویژگی های سیمکارت شاتل

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 17 خرداد 1402
اپچه : برنامه ساز رایگان اندروید | ساخت اپلیکیشن اندروید بدون برنامه نویسی
دی اکتیو اینستاگرام‌ ! چگونه پیج اینستاگرام‌ را دی اکتیو کنیم ؟

گیمینگ

ویدیو لایت گودکس R1 ! آنباکسینگ Godox R1 RGB | ال ای دی مگنتی گودکس سید علی ابراهیمی

ویدیو لایت گودکس R1 ! آنباکسینگ Godox R1 RGB | ال ای دی مگنتی گودکس

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 10 اردیبهشت 1402
بررسی مانیتور خمیده Optix G27CQ4 | مانیتور گیمینگ MSI
دی ان اس شکن برای گوشی ! استفاده از دی ان اس تحریم شکن ایرانی در موبایل

کامپیوتر

افزایش سرعت کامپیوتر ؛ افزایش رم مجازی در ویندوز | Virtual Memory سید علی ابراهیمی

افزایش سرعت کامپیوتر ؛ افزایش رم مجازی در ویندوز | Virtual Memory

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 25 خرداد 1402
هوش مصنوعی Content-Aware Fill چیست ؟ هوش مصنوعی فتوشاپ
مقایسه مرورگر ذره بین و گردو ! بهترین مرورگر ایرانی چیست ؟ مرورگر گردو

اخبار

مقایسه تردز و ویراستی و توییتر ! توییتر ایرانی بهتر است یا خارجی ؟ سید علی ابراهیمی

مقایسه تردز و ویراستی و توییتر ! توییتر ایرانی بهتر است یا خارجی ؟

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 25 تیر 1402
سامسونگ One UI 5 را معرفی کرد ! امکانات رابط کاربری One UI 5 Samsung
توبانک چیست ؟ افتتاح حساب توبانک ! آموزش ثبت نام توبانک ! دریافت وام توبانک

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

اینترنت طبقاتی چیست ؟ معایب اینترنت طبقاتی ! معرفی طرح اینترنت حرفه ای سید علی ابراهیمی
اخباراصطلاحاتکامپیوترگیمینگموبایلنرم افزار

اینترنت طبقاتی چیست ؟ معایب اینترنت طبقاتی ! معرفی طرح اینترنت حرفه ای

زمان مطالعه : 30 دقیقه
مرکز ملی فضای مجازی: عدم پاسخ متا به ایران شروعی برای فیلتر قانونی اینستاگرام است
اصطلاحات

بزرگترین کمپانی های صاحب پلتفرم ! معرفی مالک برترین پیامرسان های جهان

زمان مطالعه : 12 دقیقه
آموزش تست سرعت اینترنت با SpeedTest | سنجش سرعت اینترنت وایفای سید علی ابراهیمی
اصطلاحاتامنیت و شبکهکامپیوترگیمینگموبایلنرم افزار

آموزش تست سرعت اینترنت با SpeedTest | سنجش سرعت اینترنت وایفای

زمان مطالعه : 20 دقیقه
مرکز ملی فضای مجازی: عدم پاسخ متا به ایران شروعی برای فیلتر قانونی اینستاگرام است
اخباراصطلاحات

معرفی شرکت پلتفرم های داخلی و خارجی | مالک پیامرسان های ایرانی و بین المللی

زمان مطالعه : 11 دقیقه
لوگو سید علی ابراهیمی لوگو سید علی ابراهیمی
logo-samandehi

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • نشانه گذاری شده ها
  • بلاگ
  • سوپر اپلیکیشن

دسته بندی

  • موبایل
  • آنباکسینگ
  • اخبار
  • گیمینگ

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی سروش
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی