بزرگترین کمپانی های صاحب پلتفرم ! معرفی مالک برترین پیامرسان های جهان
در ویدیو بالا بزرگترین کمپانی های جهان معرفی شده است . در ادامه این مقاله به بررسی بزرگترین کمپانی های حوزه تکنولوژی که صاحب پلتفرم هستند می پردازیم ! با سید علی ابراهیمی همراه باشید !
چندین کمپانی بزرگ در حال حاضر در صنعت پیامرسانی فعالیت میکنند و هر یک از آنها رقابت برای جایگاه برتر دارند. برخی از بزرگترین کمپانیهای صاحب پلتفرم پیامرسانی جهان عبارتند از:
- فیسبوک: شرکت فیسبوک، صاحب پلتفرم پیامرسانی مسنجر (Messenger)، واتساپ (WhatsApp) و اینستاگرام (Instagram) است.
- تلگرام: تلگرام یک پیامرسان خصوصی و امن است که در سال ۲۰۱۳ توسط دو برادر روس به نامهای پاول و نیکولای دوروف تأسیس شد.
- وایبر: وایبر یک پیامرسان صوتی و تصویری است که در سال ۲۰۱۰ توسط دو برادر اسرائیلی به نامهای طلعت و تالمو تأسیس شد.
- اسکایپ: اسکایپ یک پیامرسان و تلفنهای اینترنتی است که در سال ۲۰۰۳ توسط دو برادر سوئدی به نامهای نیکلاس زنستروم و جاناس فریس تأسیس شد و در سال ۲۰۱۱ توسط مایکروسافت به قیمت ۸٫۵ میلیارد دلار خریداری شد.
- لاین: لاین یک پیامرسان چندرسانهای است که در سال ۲۰۱۱ توسط ناودات هوانگ ژئنلین در ژاپن تأسیس شد.
- واتساپ: واتساپ یک پیامرسان خصوصی است که در سال ۲۰۰۹ توسط جان کوآکلی و برایان آکتون تأسیس شد و در سال ۲۰۱۴ توسط فیسبوک با قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری شد.
معرفی کمپانی متا پلتفرم
متا پلتفرم با نام تجاری متا یک شرکت امریکایی است که در سال 2004 توسط مارک زاکربرگ و 4 نفر دیگر تاسیس شد . این شرکت تا قبل 2021 با نام تجاری فیسبوک فعالیت میکرد .
از محصولات متا می توان به واتساپ ، اینستاگرام ، مسنجر ، فیسبوک اشاره کرد . درامد سالانه متا 85 میلیارد دلار تخمین زده شده . تعداد کارکنان متا 52 هزار نفر است . بیشترین ضرر متا در 2021 بود که یک قطعی 6 ساعته ، منجر به ریزش 16 میلیارد دلار از سهام متا شد .درمورد خرید تیک آبی اینستاگرام بیشتر بدانید !
متا پلتفرم چیست ؟
متاپلتفرم (Meta Platforms) رسماً با نام شرکت فیسبوک شناخته میشود که یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری اطلاعات جهان است. متاپلتفرم در سال ۲۰۲۱ تصمیم به تغییر نام از فیسبوک به متاپلتفرم گرفت. این شرکت در زمینههای مختلفی همچون شبکه اجتماعی، پیامرسانی، واقعیت مجازی، واقعیت افزوده، تحقیقات و… فعالیت میکند. برخی از محصولات شرکت شامل فیسبوک، مسنجر، اینستاگرام، واتساپ، هوریزون و … هستند. متاپلتفرم توسط مارک زوکربرگ تأسیس شده و مقر آن در منطقه خلیج سن فرانسیسکو قرار دارد.
شرکت توییتر چیست ؟
پرطرفدار ترین شبکه اجتماعی جهان یا همان توییتر ، که متعلق به شرکت توییتر است . توییتر در 2006 ت توسط جک دورسی تاسیس شد . درامد توییتر 3 میلیارد دلار است و تعداد کارکنان توییتر 4600 نفر هستند . توییتر با جاوا و روبی ساخته شد . تویتتر در سال 2022 توسط ایلان ماسک خریداری شد که با حواشی زیادی همراه بود . مثل تیک تایید آبی برای اکانت عیسی مسیح !البته خیلی از کارمندان توییتر از الان ماسک بدلیل تعدیل نیرو 75 درصدی ناراضی هستند و گفتند توییتر تا مدتی دیگر بیشتر دوام نخواهد اورد. درمورد خرید تیک آبی توییتر بیشتر بدانید !
معرفی توییتر
توییتر (Twitter) یک پلتفرم شبکه اجتماعی آنلاین است که به کاربران این امکان را میدهد تا با ارسال پستهای کوتاه به نام “توییت”، اطلاعات، فکر و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارند. هر توییت حداکثر میتواند شامل 280 کاراکتر باشد. توییتر در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و به سرعت جایگاه خود را در بازار شبکههای اجتماعی پیدا کرد. هدف اصلی توییتر، فراهم کردن یک پلتفرم جهت ارتباط، انتقال اخبار و اطلاعات به صورت سریع و مستقیم بوده است. از آنجا که توییتر به عنوان یکی از مهمترین منابع خبری در دنیا شناخته میشود، دولتها، رسانهها و شرکتها از آن برای ارتباط با مردم و انتشار خبرهای جدید استفاده میکنند. مقر توییتر در شهر سان فرانسیسکو در ایالات متحده آمریکا قرار دارد.
معرفی کمپانی تلگرام
پرطرفدار ترین پیامرسان در ایران در توسط پاول دروف روسی در 2013 تاسیس شد . تلگرام 350 کارمند دارد که با امکنات و آپدیت های مدام توانستند 500 میلیون کاربر جذب کنند . تلگرام با سی پلاس پلاس نوشته شده . تنها پلتفرم خارجی معروف خارجی که سی دی ان های خود را در ایران اورد ، تلگرام بود . که پس از عدم همکاری امنیتی با ایران در 1396 ، مجبور به ترک و فیلتر در ایران شد . تلگرام اکنون در چین ایران و هند مسدود است .
تلگرام چیست ؟
تلگرام (Telegram) یک پیامرسان فوری و ارسال کننده پیام با قابلیت رمزگذاری است که در سال ۲۰۱۳ توسط دو برادر روس به نامهای پاول و نیکولای دوروف تأسیس شد. تلگرام به عنوان یک رقیب قوی برای پیامرسانهای دیگر مانند واتساپ، سیگنال و وایبر شناخته میشود.
تلگرام از تکنولوژی رمزگذاری غیر قابل تفسیر (End-to-End Encryption) برای ارتباطات بین کاربران خود استفاده میکند که به امنیت بسیار بالایی در انتقال پیامها منجر میشود. همچنین تلگرام از کانالها، گروهها، باتها، حالت ناشناس و… برای کاربران خود پشتیبانی میکند.
تلگرام در بسیاری از کشورها محدودیتهایی برای دسترسی به آن اعمال شده است، اما با وجود این، تلگرام به عنوان یکی از پیامرسانهای محبوب جهان به شمار میرود. درمورد خرید تیک آبی تلگرام بیشتر بدانید !
شرکت گوگل | از بزرگترین کمپانی ها
تقریبا همه ما امروزه به شکل نامشهودی داریم از گوگل استفاده میکنیم . زیرا گوگل یک شرکت فعال در حوزه فناوری اطلاعات ، نرم افزار و سخت افزار است که اکثر ابزار هایی که ما از آن استفاده میکنیم ، حداقل یک ربط بزرگ به گوگل دارد . این شرکت توسط لری پیچ و برین در سال 1997 تاسیس شد .
درامد سالیانه این کمپانی 66 میلیارد دلار است که نتیجه زحمات 114 هزار کارمند آن است . از محصولات گوگل میتوان به گوگل کروم ، سیستم عامل اندروید و گوشی پیکسل ، یوتیوب ، جیمیل اشاره کرد .
معرفی گوگل
گوگل (Google) یک شرکت فناوری اطلاعات و خدمات اینترنتی است که در سال ۱۹۹۸ توسط لری پیج و سرگئی برین در دانشگاه استنفورد تأسیس شده است. گوگل به عنوان یکی از بزرگترین شرکتهای جهان در زمینه جستجوی اینترنتی، نقش مهمی در فضای دیجیتال دارد. در حال حاضر، گوگل بسیاری از خدمات آنلاین را ارائه میدهد، از جمله:
- موتور جستجوی گوگل
- سرویس ایمیل گوگل (Gmail)
- سیستم عامل اندروید برای تلفنهای همراه و تبلتها
- سرویسهای ابری گوگل (Google Drive, Google Docs و …)
- سرویسهای تبلیغاتی گوگل (Google Ads, AdSense و …)
- سرویسهای جغرافیایی گوگل (Google Maps, Google Earth و …)
گوگل با جستجوی سریع و دقیق و فراهم آوردن اطلاعات در هر زمینهای، بسیاری از کاربران اینترنت را برای خود جذب کرده است. به دلیل بزرگی و تأثیرگذاری گوگل در دنیای دیجیتال، این شرکت به طور مداوم تحت نظر قانونگذاران و حفاظت از حریم خصوصی کاربران قرار دارد.
معرفی کمپانی مایکروسافت | از بزرگترین کمپانی ها
مایکروسافت به دلیل سرمایه گذاری بیش از یک تریلیون دلار امروزه با ارزش ترین شرکت فناوری در دنیا است، همچنین یکی از گرانترین شرکت ها و برند ها در دنیا می باشد.
این شرکت بزرگ در سال 1975 توسط بیل گیتس و پل آلن تاسیس شد. آن ها پیشنهاد کردند که از نرم افزار های بسته بندی شده برای رایانه های خانگی استفاده کنید تا تجربه استفاده از رایانه های شخصی ساده تر، کاربر پسند و شهودی باشد. بنابراین سیستم عامل ویندوز متولد شد. بر اثر این اتفاق مایکروسافت موفقیتی باور نکردنی و سود کلانی بدست آورد.
از آن زمان این شرکت خدمات و بازارهای خود را گسترده کرده است. امروزه مایکروسافت سیستم عامل هایی را برای رایانه ها، سرورها، تلفن ها، ابزارهای هوشمند، ابزارهای مدیریت و توسعه، بازی ها و موارد دیگر ارائه می دهد
درامد سالانه 125 میلیارد دلار و تعداد کارمندان 148 هزار نفر از مشخصات این کمپانی است.
مایکروسافت چیست ؟
مایکروسافت (Microsoft) یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری اطلاعات جهان است که در سال ۱۹۷۵ توسط بیل گیتس و پل الن تأسیس شد. مایکروسافت به طور عمده در زمینه تولید نرمافزارهای رایانهای، سختافزارها و خدمات ابری فعالیت دارد. برخی از محصولات معروف مایکروسافت عبارتند از:
- سیستم عامل ویندوز
- نرمافزار آفیس (Office)
- سرویسهای ابری آزور (Azure)
- مرورگر وب اجباری اجباری مایکروسافت اجباری اجباری اجباری (Internet Explorer)
- مرورگر وب جدید مایکروسافت اجباری اجباری اجباری (Microsoft Edge)
مایکروسافت با بازاریابی قوی و تولید محصولات با کیفیت، به یکی از برترین شرکتهای فناوری اطلاعات در جهان تبدیل شده است. با این حال، شرکت مایکروسافت نیز به دلیل بزرگی و تأثیرگذاری خود، به طور مداوم تحت نظر قانونگذاران و حفاظت از حریم خصوصی کاربران قرار دارد.
وایبر چیست ؟ معرفی وایبر
وایبر (Viber) یک پیامرسان فوری و ارسال کننده تماس با قابلیت رمزگذاری است که در سال ۲۰۱۰ توسط یک شرکت اسرائیلی به نام Viber Media Inc. تأسیس شد. وایبر همانند بسیاری از پیامرسانهای دیگر، به کاربران این امکان را میدهد تا با ارسال پیامهای متنی، تصویری، صوتی و ویدئویی با دوستان و خانواده خود در ارتباط باشند. این پیامرسان در حال حاضر در بیش از ۱۹۰ کشور جهان کار میکند و بیش از ۱ بیلیون نفر از آن استفاده میکنند.
وایبر از تکنولوژی رمزگذاری End-to-End Encryption برای ارتباطات بین کاربران خود استفاده میکند که به امنیت بسیار بالایی در انتقال پیامها منجر میشود. همچنین وایبر به کاربران این امکان را میدهد تا با استفاده از شماره تلفن خود، با دوستان و خانواده خود که در دفترچه تلفن آنها نیز شماره تلفن وایبر وجود دارد، در ارتباط باشند.
در کنار امکانات پیامرسانی، وایبر به کاربران خود این امکان را نیز میدهد تا با استفاده از آن تماس صوتی و تصویری بگیرند. همچنین وایبر به کاربران خود امکان ایجاد گروههای چت با دوستان و خانواده را نیز میدهد.
آیا این مقاله برای شما جال بود ؟ از شما دعوت به دیدن به مقاله معرفی مالک پیامرسان های ایرانی و خارجی می نماییم !