دنیایی که ما توش زندگی می کنیم، پر از محدودیته. تا حالا فکر کردین که اپلیکیشن های مختلف از چه راهی پول در میارن تا بتونن به ما خدمات بدن؟ حالا ما چجوری می تونیم از اون خدمات به بهترین شکل استفاده کنیم؟ یا اصلا شما تا حالا از نسخه ی پولی یه اپلیکیشن استفاده کردید؟ این مقاله ی سید علی ابراهیمی یه کم جنس متفاوت تری نسبت به بقیه ی مقاله هاش داره و می خوایم اطلاعات بیشتری راجع به اپلیکیشن های پرمیوم رو بگیم. اگه شما هم درباره ی گیفت کارت ها یا redeem کردن سوالی دارید حتما تا انتهای این مقاله همراه سید علی ابراهیمی باشید.
گیفت کارت چیست؟
برای این که ما بتونیم از قابلیت ها و امکانات اپلیکیشن ها و سرویس های مختلف استفاده کنیم، نیاز داریم که هزینه ی اون رو پرداخت کنیم. کمک ما اومدن تا اون میزان اعتباری که میخوایم برای فعال کردن قابلیت ها پولی بازی و برنامه ها رو بپردازیم.
گیفت کارت به نوعی یک کارت هدیه یا کارت اعتباری است که با وارد کردن شمارهها و حروف روی کارت در سایتهای مورد نظر خود، میتوانید از امکانات مختلف این سایتها بهرهمند شوید. گیفت کارتها به صورت دیجیتالی و فیزیکی عرضه میشوند و باید کد پشت این کارتها را در قسمت Redeem سرویس مورد نظر خود وارد کنید.
تاریخچه گیفت کارت
ولین کارت هدیه در سال 1994 توسط شرکت Blockbuster Entertainment معرفی گردید. کارتهای هدیه Blockbuster، در آغاز برای جایگزین شدن با گواهینامههای ارائه شده به همراه پرینترها و دستگاههای کپی رنگی که به تازگی معرفی شده بودند، ایجاد شدند و این باعث شروع جستجو و تحقیقات برای جایگزینی gift card شد.
اولین معاملات توسط gift card بوسیلهی Nabanco of Sunrise در فلوریدا انجام گردید. Nabanco توسعه دهندهی اولین پلت فرم برای پردازش gift card هایی است که از زیرساختهای موجود برای پرداخت استفاده میکنند.
انواع گیفت کارت چیست ؟
این کارت ها همانطور که از نامش پیداست مخصوص هدیه دادن است و قابل پس دادن یا انتقال دادن به دیگران نیست. گیفت کارت برای هر کمپانی یا استور مخصوص، نام مخصوص به خود را دارد. برای مثال گیفت کارت آیتونز قابل استفاده در استور آیتونز یا اپ استور بوده، گیفت کارت گوگل پلی یا اندروید مارکت در استور گوگل پلی، گیفت کارت مایکروسافت در استور مایکروسافت، گیفت کارت آمازون در استور آمازون، گیفت کارت پلی استیشن در استور سونی و …
گیفت کارت آیتونز
گیفت کارت آیتونز itunes gift card یا گیفت کارت اپل از محبوب ترین گیفت کارت ها در دنیای امروز است که در آپ استور آیتونز ، آی بوک استور، مک آپ استور قابل استفاده استو بیشترین کاربرد را بر روی دستگاه های اپل مانند: آیفون، آیپد، آیپاد، مک دارد.
در مقادیر ۱۰ دلاری ، ۱۵ دلاری، ۲۵ دلاری، ۵۰ دلاری ، ۱۰۰ دلاری و در برخی موارد مقادیر سفارشی فروشگاه ها و بالاتر از ۵۰۰دلار و یا حتی ۱۰۰۰ دلار عرضه می شود.
گیفت کارت آیتونز امریکا محبوب ترین و پرطرفدارترین گیفت کارت های آیتونز می باشد که حتی افراد از دیگر کشورها مثل کانادا، انگلستان، استرالیا، و حتی ایران ترجیح می دهند گیفت کارت آیتونز آمریکا را خریداری و شارژ نمایند.
گیفت کارت گوگل پلی
گوگل پلی قابل استفاده در دستگاه های اندرویدی هستند و میتوان به عنوان بزرگترین استور اندرویدی جهان از آن یاد کرد. شما با خرید گیفت کارت های گوگل پلی میتواند هر بازی، اپ یا برنامه های غیر رایگان موجود در گوگل پلی استور یا خرید های داخل برنامه ای مانند یک جم در بازی clash of clans اعتبار خود را شارژ کنید.
گیفت کارت های گوگل پلی مانند گیفت کارت آیتونز برای خرید کالاهای دیجیتالی نظیر برنامه، بازی، فیلم، موزیک ، کتاب در گوگل پلی استور به کار می رود و با قیمت های ۱۰ دلاری، ۱۵ دلاری، ۲۵ دلاری، ۵۰ دلاری و ۱۰۰ دلاری عرضه می شوند.
این کارت ها هم به صورت فیزیکی و هم الکترونیکی در دسترس هستند و فعلا در آمریکا و انگلستان عرضه می شوند پس برای خرید گیفت کارت گوگل پلی باید آدرس جیمیل یا گوگل شما از امریکا یا انگلستان باشد.
گیفت کارت پلی استیشن پلاس و پلی استیشن مخصوص پلی ۳و۴
برای دسترسی به بازی ها و قابلیت های جدید استور سونی ، نیاز به گیفت کارت پلی استیشن است. این گیفت کارت ها امریکایی هستند و با قیمت ۱۰ دلار، ۲۰دلار، ۵۰ دلار و ۱۰۰ دلار به صورت یک ماهه ، سه ماهه، یکساله(۱۲ماهه) عرضه می شوند.
گیفت کارت های مایکروسافت مخصوص کاربرانی است که از ویندوزفون استفاده می کنند. این افراد با استفاده از گیفت کارت های مایکروسافت می توانند حساب خود را شارژ کنند و از آپ استور مایکروسافت خرید خود را انجام دهند.
گیفت کارت های مایکروسافت برای کشورهای مختلف عرضه می شود که ایرانیان میتوانند از گیفت کارت های مایکروسافت امریکایی در ایران استفاده کنند. این گیفت کارت ها در مقادیر ۱۰ دلاری، ۱۵ دلاری، ۲۵ دلاری، ۵۰ دلاری قابل خریداری است.
گیفت کارت ایکس باکس
گیفت کارت های ایکس باکس را باید از اپ استورهای مایکروسافت تهیه کرد تا بتوان از امکانات و محصولات خاص ایکس باکس استفاده کرد. به همین منظور اکانت های گلد ایکس باکس که امریکایی هستند به فروش می رسند. اکانت گلد ایکس باکس در مدت های یک ماهه ، سه ماهه، ۱۲ ماهه به فروش میرسد.
گیفت کارت های ایکس باکس با قیمت های ۵ دلار، ۱۰ دلار، ۲۰ دلار، ۲۵ دلار در فروشگاه ها موجود می باشد. با استفاده از گیفت کارت های ایکس باکس می توانید اخرین بازی ها و سرگرمی ها را از فروشگاه های ویندوز دریافت کنید و زمانی که حساب خود را شارژ کردید برای بازی ها، نقشه ها، محتوای تلویزیونی ، موسیقی، اپلیکشن و … که در فروشگاه های انلاین مایکروسافت موجود هستند را تهیه کنید.
گیفت کارت آمازون
همانطور که میدانید آمازون یک کتابخانه بسیار بزرگ است که میتوان گفت همه منابع در آن یافت می شود به همین دلیل گیفت کارت آمازون amazon gift card مورد علاقه بسیاری از دانشجویان و مترجمان است. بسیاری از دانشجویان برای خرید کتب درسی خود گیفت کارت آمازون را تهیه و اکانت شخصی خود را شارژ می کنند و می توانند به راحتی کتاب های خود را به صورت الکترونیکی دریافت کنند.
آمازون همچنین یک اپ استور بازی و برنامه دارد که میتوان با خرید گیفت کارت های آمازون و شارژ حساب خود از این اپ استور استفاده کرد.
گیفت کارت های امازون با قیمت های ۱۰دلار، ۲۵ دلار، ۵۰ دلار، ۱۰۰ دلار در بازار موجود هستند و در برخی موارد به سفارش فروشگاه ها با مقادیر بالاتری در فروشگاه های امازون قابل عرضه است.
گیفت کارت steam
اگر گیمیر باشید حتما نام استیم یا steam را شنیده اید. شرکت valve یک شرکت گسترش دهنده بازی های کامپیوتری امریکایی است که با بازی های half-life, counter-strik, team fortress, day of defeat و … به شهرت رسید.
گیفت کارت های steam به عنوان کد برای فعال سازی بازی ها استفاده می شود و شما با خرید این گیفت کارت ها و افزایش اعتبار خود می توانید برای بازی های استیم ، نرم افزار استفاده کنید.
گیفت کارت spotify
کاربران می توانند به راحتی با استفاده از اسپاتیفای به سرویس پخش انلاین موسیقی دسترسی داشته باشند و با تهیه گیفت کارت spotify و شارژ حساب خود میلیون ها موسیقی ، پادکست ،موزیک ویدیو از تمامی هنرمندان را دانلود نمایند. تنها لازم است که توسط ایمیل یا اکانت فیسبوک خود در این سیستم ثبت نام کنند. این پلتفرم بر روی گوشی های هوشمند اندروید و ios و دسکتاپ قابل اجراست.
راه های استفاده از گیفت کارت
اگر شما gift card تهیه کرده اید باید نحوه استفاده از آن را هم یاد بگیرید:
- هنگام خرید کارت شرایط و قوانین ، تاریخ انقضا کارت و همچنین مبلغ درجه شده روی کارت را توجه کنید.
- اگر به نظر می رسد که اعتبار کارتتان تمام شده است یا مبلغی از آن کسر شده است با شرکتی که کارت را تهیه کرده اید تماس بگیرید ، شاید بتوانید کارت را پس داده و پول خود را بگیرید.
- از فروشنده کارت بخواهید که رسید یا شماره کارت به شما بدهد و این اطلاعات را در جای مطمئن نگهداری کنید.
- این کارت ها همانند پول نقد برای شما هستند پس مواظب آن باشید تا گم یا دزدیده نشود.
استفاده از نسخه ی کرک شده اپلیکیشن ها درسته؟
اگه موضوع کپی رایتینگ و بدافزار ها رو در نظر نگیریم، این موضوع وجود داره که نسخه های کرک شده برای اندروید جوابه و برای آیفون داستان وجود داره. از طرفی وقتی یه اپلیکیشنی آپدیت میشه و یه سری امکانات جدید ارائه میده، طول میکشه که نسخه ی کرک شده ی اون بیاد.
اپلیکیشن ها چجوری کسب درآمد می کنن؟
اولین چیزی که میخوام بگم موضوعیه که شاید خیلی وقته که سوال شمام بوده. این مسئله که اصلا اپلیکیشن ها چجوری کسب درآمد میکنن؟ چند حالت برای این موضوع وجود داره. اولین مدل اینه که اپلیکیشن خودش پولی عرضه میشه که با فروش برنامه، پول دستشون میرسه و بعد از اون اپلیکیشن رو به شما میدن. دومین راه درآمد اینه که توی اپلیکیشن تبلیغ نشون بدن. یعنی اول کار، شما اپلیکیشن رو رایگان نصب می کنی و به امکاناتش دسترسی داری ولی پشت سر هم بهتون تبلیغ نشون میده. اگه بخواید دقیق نگاه کنید، بابت پخش اون تبلیغی که شما می بینید پول می گیرن.
روش سوم اینه که میاد امکانات و قابلیت ها رو به شما می فروشه. مثلا توی کالاف دیوتی شما اسکین های مختلف رو باید بخرید یا مثلا باید هزینه کنی و CP بگیری تا یه سری از چیز هارو باز کنی. توی InShot برای این که transition، افکت های مختلف و بقیه ی چیزهایی که قفل هستن رو بتونی باز کنی و ازشون استفاده کنی، باید هزینه کنی. پس این سه حالت مدل های درآمدیه که هر اپلیکیشنی داره.
مشکل استفاده از نسخه ی کرک شده اپلیکیشن ها
اخطار! اگه گوشی اندرویدی داشته باشید، میگید برای استفاده از اپلیکیشن پولی از نسخه ی کرک شده ی اون استفاده می کنم. این کار برای ما ایرانی ها که قانون کپی رایت اصلا تعریف نشده برامون، معمولا استفاده میشه. بارها گفتم که این نسخه های کرک شده، با این که بد افزار دارن یا هزار تا مشکل دیگه میتونن به وجود بیارن اما به هر حال نسخه ی رایگانیه که استفاده می کنی دیگه. یه ایراد دیگه ای هم که دارن اینه که اگه مثلا یه سری از قابلیت ها اضافه بشه و آپدیت براش بیاد، تا نسخه ی کرک شده ی اون در دسترس قرار بگیره یه ذره طول میکشه.
برای استفاده از نسخه ی کرک شده منبع و بدافزارش مهمه. حالا اگه اندروید دارید وقتی اینا رو بذاریم کنار، تا یه حدی تقریبا از این داستان ها توی بعضی از اپلیکیشن ها مشکلی ندارید ولی اگه آیفون داشته باشید داستان پیچیده تر میشه. توی همون اندروید هم انقدر ساده نیست استفاده از نسخه ی کرکیه. پس حالا برای این که ما بتونیم از قابلیت ها و امکانات اپلیکیشن های مختلف استفاده کنیم، تکلیف چیه؟ یا اصلا اپلیکیشن نه، تو میخوای از سرویس های مختلف استفاده کن. اون سرویس ها رو که نمیشه دیگه کرک کنید.
گیفت کارت، راه حل افزودن امکانات بیشتر اپلیکیشن ها
برای حل مشکل استفاده از امکانات و سرویس های پولی اپلیکیشن های مختلف راه حل استفاده از گیفت کارته. گیفت کارت اسمش روشه یعنی کارت هدیه. ولی میدونی در حقیقت از همون اول بهش گیفت کارت می گفتن و الانم مرسوم شده و استفاده میشه. شاید فکر کنید Gift card حتما یه کارته! قبلا اینجوری بود و نسخه ی کارتیش توی ایران هنوزم هست ولی دیگه داره کم کم داره روش تغییر می کنه و وقتی گیفت کارت می خرید فقط بهتون یه کد میدن. این کد، کار شما رو راه میندازه. حالا چجوری میشه از گیفت کارت استفاده کرد؟ چجوری میشه بهترین شکل استفاده رو داشت؟ مثلا شما وقتی برید توی کالاف دیوتی، یه Shop اون گوشه اش داره. روی اون که بزنید می تونید مستقیم CP بخری یا این که از حساب گوگل پلی یا اپ استور استفاده کنید. باید بگم که خرید مستقیم سی پی و خرید های درون برنامه ای موضوع این مقاله نیست.
یکی از راحت ترین راه ها همون خرید درون برنامه ایه ولی نمیشه این کار رو با خیلی از اپلیکیشن ها و سرویس ها کرد. به طور مثال شما کالاف دیوتی رو خرید درون برنامه ای انجام بدید بهتر از اینه که برید gift card گوگل پلی یا اپ استور بخرید ولی اگه بخوای مثلا اشتراک iCloud بگیری، این داستان دیگه برات نمیتونه اتفاق بیفته و مجبوری بری gift card بخری. اگه ما توی ایران نبودیم، دسترسی داشتیم به سیستم های پرداخت جهانی و می تونستیم با کارت خودمون اطلاعات حسابمون رو وارد کنیم، بعد از اون کد پویامون رو بزنیم و خریدمون رو به راحتی انجام بدیم.
خرید گیفت کارت در ایران
الان با توجه به شرایط ایران باید گیفت کارت بخریم. gift card خریدن خودش داستان های مختلف داره. خود اپل و گوگل، گیفت کارت می فروشن و یکی از کارهاشون همین فروش گیفت کارته. ما که مستقیم به خاطر مسئله ی پرداخت نمی تونیم بخریم. پس باید با واسطه این کار رو انجام بدیم. این یه موضوع، موضوع دیگه گوگل پلی هم الان تحریم داره و خرید گیفت کارت گوگل پلی خودش ماجرا داره. یعنی اگه شما بخواید gift card گوگل پلی بخری، باید IP ثابت آمریکا داشته باشی و ریجنتم فقط باید برای آمریکا باشه که بتونی تازه شانس 50 درصد خرید gift card گوگل پلی رو به دست بیاری.
این داستان ها همیشه تو خرید گیفت کارت هست ولی اون جوری هم نیست که خیلی پیچیده، سخت و سنگین باشه. شما از هر جایی gift card بخرید، یه کد بهتون میده. این کد البته داستان داره که جلوتر بهش می رسیم. اون کد رو می تونید برید توی آیکلود یا روی اپ استورتون Redeem کنید یا اصلا کد نتفیلیکس رو برید Redeem کنید. یا اصلا اشتراک گیفت کارت های مختلفه اپلیکیشن های مختلف مثلا مثل Spotify یا هر چیز دیگه رو می تونید برید Redeem کنید. شما فقط نیاز به یه کد دارید. gift card نداریم و در واقع گیفت کد داریم.
Redeem کردن توی 5 ثانیه!
حالا اگه فکر می کنید ریدیم کردن خودش مسئله ی بزرگیه، توی 5 ثانیه نشونتون میدم که چقدر آسون و راحته. مثلا شما یه گیفت کارت خریدید و وارد App Store میشید. اون بالا روی اپل آیدیتون، عکستون هست. بالا روی Account میزنید. اینجا یه گزینه داره Redeem Giftcard یا Redeem a Code . کد رو که بهتون گفتم. واردش که بشید چون گیفت کارت ها واقعا gift card هستن و بارکد دارند می تونید اسکنش کنید. یه گزینه داره Use Camera که ما باهاش کاری نداریم. Enter Code Manually رو میزنید و اینجا می تونید اون کدی که دارید رو وارد کنید. به همین سادگی! کد که وارد بشه، حساب شما شارژ میشه و بعدش از شارژ حساب می تونید استفاده کنید.
خرید گیفت کارت برای بازی
گیفت کارت های بازی، بهترین هدیه برای کسانی هستند که همواره درگیر بازیهای ویدئویی بوده و ساعتهای زیادی از روز خود را صرف تجربه گیم پلی انواع مختلف ژانرها میکنند. این گیمرها از کنسولها، پی سی و در برخی موارد از موبایلهای هوشمند و گیمینگ استفاده میکنند. عملیات پرداخت و خرید برخی آیتمها و ویژگیها یا خود بازیها در دنیای دیجیتال امروزی با استفاده از گیفت کارت های بازی انجام میشود.
گیفت کارت ها انواع مختلفی دارند که در ادامه با چند مورد از محبوبترین و پرفروشترین آنها آشنا خواهیم شد. اساساً گیفت کارت در حال حاضر بهترین روش برای خرید بازیها و نسخه دیجیتالی آنها، فعالسازی بازیها، خرید و پرداخت درون برنامهای، خرید آیتمها و… به خصوص برای کاربران ایرانی است.
چالشهای پیش و روی گیمرهای ایرانی
همواره در مورد گیمرها و فعالان حوزه دیجیتال در ایران دغدغه تحریم وجود دارد. به طور معمول امکان خرید gift card های بازی در ایران وجود ندارد، زیرا ما برای انجام این کار نیاز به حساب ارزی و بینالمللی، کارتهای اعتباری ویزا و مستر و… خواهیم داشت.
سایتهای واسط در زمینه عرضه گیفت کارت های بازی فعالیت میکنند. البته به شما حق میدهیم در این مورد کمی دچار تردید شوید، اما با کمی تحقیق میتوانید از یک فروشگاه اینترنتی معتبری مانند ایران موجو در زمینه گیفت کارت پلتفرمهای بازی خرید داشته باشید. این روشهای خرید بر خلاف پرداختهای غیرمستقیم و شارژ اکانت توسط شرکتهای واسط بهمراتب هزینه کمتری برای شما در برخواهند داشت.
روش کار کردن گیفت کارت
این که اپ استورتون شارژ بشه یا گوگل پلیتون با هر دردسری شارژ بشه، شما دیگه توی هر اپلیکیشنی بخواید خرید درون برنامه ای هم انجام بدید، می تونید از حسابی که روی App Store یا Google Play هست استفاده کنید. فقط یک بار رمزتون رو ازتون می گیره و یا چهرتون رو تشخیص میده و اون پولی رو که باید توی اپلیکیشن پرداخت بشه، از حساب اپ استور یا گوگل پلیتون کم میشه و به همین راحتی فرآیند اتفاق میفته. یا اصلا gift card رو، اون کده رو میتونی مستقیم بری روی iCloud پیاده کنی و Redeem کنید که اشتراک آیکلود بتونی بگیری. iCloud و Google Drive سرویس های ابری هستن که اگه مشکل حافظه با گوشیتون دارید، می تونید اشتراکشون رو بگیرید. مثلا اشتراک 20، 50، 100 گیگ در ماه و فایل هاتون رو تو فضای ابری که بهتون میده، ذخیره کنید.
البته بگم این سرویس هایی که گفتم هر کدوم اولش یه کم اشتراک بهتون میدن. مثلا آیکلود 5 گیگ اولش بهتون میده یا گوگل درایو 18 گیگ اولش بهتون میده. ولی اگه بخواید اون رو ارتقا بدید باید هزینه کنید. برای هزینه کردن کافیه اون کد رو ببرید توی iCloud یا Google Drive رو Redeem کنید و از طریق همون مستقیم با گیفت کارت های گوگل پلی و اپ استور شارژش کنید و از حافظه ی ابری استفاده کنید که حافظه ی گوشیتون کمتر پر بشه.
دسترسی بیشتر با فعال کردن بخش پولی اپلیکیشن ها
یه نکته ای رو بهتون بگم. دسترسی داشتن به امکانات پولی اپلیکیشن ها یه چیزیه که توی بخش های مختلف میتونه به شما کمک کنه. اگه گیمر باشید میدونید که خرید CP یا مثلا خرید UC کالاف دیوتی و پابجی میتونه بهتون اسکین های مختلفی بده. اصلا ترفندهایی که گیمرها خیلی دوست دارن اون یه طرف. روی اپلیکیشن ها به خصوص اگه توی یه سری از حوزه ها کار کنید، میتونه حتی برگ برنده ی شما باشه. این بستگی به خود شما داره و من اصلا نمیگم که حتما از تیکه ی پولی اپلیکیشن ها استفاده کنید. ولی مثلا الان دیگه همه از سیستم رایگان Inshot دارن استفاده میکنن. شما با پرداخت یه هزینه ی جزئی می تونید مثلا توی چند ماه مشخص، به اون بخشی دسترسی داشته باشید که آدم های دیگه دسترسی ندارن و این میتونه به یونیک بودن شما کمک کنه.
خرید آسان گیفت کارت
به هر دلیلی اگه خواستید گیفت کارت بخرید که استفاده کنید از امکانات مجزا و قابلیت های جذابی که هر اپلیکیشن یا سرویسی بهتون میده، پیشنهاد میکنم که یه سر به ایرانی کارت بزنید. قبلا راجع به آی گیم توی ویدیوهای موبونیوز صحبت کردیم. آی گیم هم خرید درون برنامه ای داره که قبلا بهتون گفتیم. هم توش گیفت کارت های مختلف داره که قیمتشون مناسبه و مهم تر از همه پشتیبانی فوق العاده ای هم داره. مثلا Gift Card اپ استور رو بخوای بگیری، توی تایم خیلی کمی بهتون تحویل میدن.
نکاتی که هنگام خرید گیفت کارت یا کارت هدیه باید به آن ها توجه نمایید
- از جایی خرید کنید که میشناسید و مورد اطمینان است. از خریدن کارت هدیه از سایتها بصورت آنلاین خودداری کنید. چون ممکن کارت تقلبی باشد و یا از راه تقلب بدست آمده باشد.
- قبل از خرید دستور العمل آن را بخوانید. آیا برای خرید کارت پول کافی دارید؟ اگر کارت را بوسیلهی تلفن و یا آنلاین خریداری کنید میتوانید هزینهی ارسال آن را بدهید؟ اگر شرایط و ضوابط جایی که از آن خرید میکنید را دوست ندارید از جایی دیگر خرید کنید.
- دقت کنید که بعد از خرید کارت چه مبلغی از حساب شما کسر میگردد.
- قبل از خرید کارت آن را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که هیچ کدام از برچسبهای محافظتی آن کنده نشده باشد.
- اطمینان حاصل کنید که Pin کدی که در پشت کارت درج شده خراشیده نشده باشد و معلوم نباشد. کارتهای آسیب دیده را به فروشندهی آن برگردانید.
- مواظب باشید که کارت را از صاحب اصلی آن خریداری کنید. کارت گم شده یا دزدیده شده نباشد.
- شرایط مالی خرده فروش را درنظر بگیرید: اگر شما کارت را از مرکزی خریدهاید که اعلام ورشکستگی نموده است و در حال تعطیل شدن کسب و کارش است؛ ممکن است کمتر از آنچه خریدهاید کارت ارزش داشته باشد.
- محل فروش کارت نزدیک یک فروشگاه باشد. ممکن است پیداکردن مکان دیگری که این کارت را قبول کند، اندکی سخت باشد. ممکن است رقیبان شرکتی که اعلام ورشکستگی نموده است کارت آن را بپذیرند؛ تماس بگیرید و این شرکتها را پیدا کنید.
کلام آخر
گیفت کارت در واقع یه کد برای دسترسی به کل امکانات اپلیکیشن هاست. سعی کردم کل قضیه ی گیفت کارت ها رو بگم. نحوه ی خریدن گیفت کارت و ریدیم کردن رو هم توی این مقاله به صورت جامع توضیح دادم. باید در نظر داشته باشید که اپلیکیشنی که داره به من و شما خدمات میده از یه راهی باید پول در بیاره. اگه پول در نیاره، خدماتی به ما نمی تونه ارائه بده. توی کل دنیا از نظر اخلاقی و بیزنسی این موضوع تعریف شده اس که برای اپلیکیشن ها هزینه میکنن. ما اگه بخوایم هزینه کنیم دو تا مشکل داره. اول این که قضیه ی کپی رایت رو نادیده میگیریم. دومی این که پرداختی ها برامون مشکله که برای این موضوع igame رو پیشنهاد می کنم که مشکل پرداخت تا حد زیادی حل میشه.
اگه فکر می کنید نکته ای راجع به استفاده از اپلیکیشن ها و گیفت کارت ها رو نگفتم، حتما برامون بنویسید. شما از گیفت کارت ها استفاده کردید؟ اگه تجربه ای درباره ی استفاده از گیفت کارت ها دارید برامون بنویسید.