• صفحه اصلی
  • ابزار
  • سوپر اپلیکیشن
  • موبایل
  • اخبار
  • گیمینگ
  • کامپیوتر
  • آنباکسینگ
خواندن: بررسی مشخصات گوشی شیاعومی Mix Fold 2 | آنباکسینگ میکس فولد 2
اشتراک گذاری
لوگو سفید سید علی ابراهیمی
سید علی ابراهیمیسید علی ابراهیمی
Aa
  •    
  • پیامرسان
  • تلویزیون
  • ورزشی
  • پیشخوان
جست و جو
  • منو
    • چت بات
    • سوپر اپلیکیشن
    • نشانه گذاری ها
    • ابزار
    • کارت به کارت
    • پلتفرم خارجی
    • خرید
    • بازار مالی
  • دسته بندی ها
    • موبایل
    • اصطلاحات
    • اخبار
    • نرم افزار
    • گیمینگ
    • کامپیوتر
    • آنباکسینگ
    • گجت
    • بررسی موبایل
    • امنیت و شبکه
  • فرم ثبت نام و همکاری
ما را دنبال کنید
سید علی ابراهیمی > بلاگ > بررسی موبایل > بررسی مشخصات گوشی شیاعومی Mix Fold 2 | آنباکسینگ میکس فولد 2
بررسی موبایلگجتموبایل

بررسی مشخصات گوشی شیاعومی Mix Fold 2 | آنباکسینگ میکس فولد 2

آصف قربانی
اخرین به روز رسانی: 1402/04/08
آصف قربانی
بررسی مشخصات گوشی شیاعومی Mix Fold 2 | میکس فولد 2

شیائومی میکس فولد 1 که سال 2021 وارد بازار شد یه گوشه چشمی از توانایی های شیائومی برای تولید گوشی های Foldable رو به رخ کشید. ولی چون mix fold 1 فقط تو بازار چین عرضه شد، خیلی سر و صدا نکرد و تو هیاهو هنرنمایی گوشی های تاشو سامسونگ تو بازار جهانی گم شد. البته شیائومی پا پس نکشیده و کمتر از 24 ساعت بعد از معرفی Z Fold 4 سامسونگ، دومین گوشی تاشوی خودش رو در تابستان 1401 معرفی کرد. در ادامه با مشخصات گوشی Xiaomi Mix Fold 2 آشنا میشیم.

فهرست مطالب
مزایا شیاعومی میکس فولد 2 چیست ؟معایب شیاعومی میکس فولد 2 چیست ؟مشخصات گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2بررسی طراحی و کیفیت ساخت شیائومی Mix Fold 2؛ باریک و سبک وزن!پشت گوشی شیاعومی میکس فولد 2آنباکسینگ میکس فولد 2نمایشگر خمیده میکس فولد 2حاشیه گوشی شیاعومی میکس فولد 2لولا گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2طراحی ارگونومیک گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2بررسی کیفیت صفحه نمایش شیائومی Mix Fold 2نمایشگر گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2مشخصات باتری و شارژدهی Xiaomi Mix Fold2؛ سرعت شارژ خوبسرعت شارژ گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2بررسی عملکرد دوربین شیائومی میکس فولد 2دوربین اصلی گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2دوربین سلفی میکس فولد 2فیلمبرداری با گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2بررسی عملکرد پردازشی Xiaomi Mix Fold 2؛ سریع، بروز و پر قدرتمشخصات نرم افزار و رابط کاربری شیائومی Mix Fold 2بررسی کیفیت اسپیکر شیائومی Mix Fold 2بررسی ارزش خرید Mix Fold 2 شیائومی

جانشین بروز شده Mix Fold با کلی ارتقا تو بخش طراحی، دوربین و عملکرد پردازشی، البته بازم فقط برای بازار چین! با بررسی گوشی شیائومی Mix Fold 2 با سید علی ابراهیمی همراه باشید .

مزایا شیاعومی میکس فولد 2 چیست ؟

به طور کلی، مزایا گوشی Mix Fold 2 شیائومی شامل صفحه نمایش پرنور آن می شود که از نرخ نوسازی 120 هرتز پشتیبانی می کند. همچنین این محصول به تراشه 5G قدرتمندی مجهز شده است. عملکرد دوربین ها نیز بی نظیر بوده است. عمر بالای باتری و پشتیبانی از شارژ سریع هم جزو نقاط قوت این گوشی به حساب می آید.

معایب شیاعومی میکس فولد 2 چیست ؟

از معایب گوشی میکس فولد 2 شیائومی می توان به وزن نسبتا بالای آن اشاره کرد که در استفاده های طولانی مدت ممکن است آزاردهنده باشد. همچنین این گوشی پرچمدار بدون جک 3.5 میلی متری صدا ارائه شده است. نبود دوربین ماکرو هم از دیگر نقاط ضعف آن محسوب می شود.

مشخصات گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

مشخصات شیائومی میکس فولد 2
صفحه نمایش 8.02 اینچ Foldable LTPO2 OLED
120 هرتز
+HDR10
1 میلیارد رنگ
دالبی ویژن
رزولوشن 2160 × 1914 پیکسل
حداکثر روشنایی 1000 نیت
————————
صفحه نمایش کاور:
6.56 اینچ AMOLED
120 هرتز
+HDR10
دالبی ویژن
رزولوشن 2520 × 1080 پیکسل
حداکثر روشنایی 1000 نیت
نسبت تصویر 21:9
محافظت با گوریلا گلس ویکتوس
ابعاد و وزن باز شده:
5.4 × 144.7 × 161.1 میلی‌متر
بسته شده:
11.2 × 73.9 × 161.1 میلی‌متر
262 گرم
رم 12 گیگابایت
حافظه ذخیره‌سازی 256/512 گیگابایت – 1 ترابایت
دوربین سلفی 20 مگاپیکسل عریض 27 میلی‌متری
حداکثر کیفیت ویدئو: 1080p با 30/60 فریم بر ثانیه
دوربین اصلی  50 مگاپیکسل دوربین اصلی عریض با f/1.8 و OIS به فوکوس خودکار تشخیص فاز دوال پیکسل
8 مگاپیکسل تله‌فوتو با f/2.6، فوکوس خودکار تشخیص فاز دوال پیکسل و زوم اپتیکال 2 برابری
13 مگاپیکسل اولتراواید 123 درجه با f/2.4
قابلیت‌های دوربین: HDR، پانوراما، فلش LED دوگانه، لنزهای لایکا، gyro-EIS
حداکثر کیفیت ویدئو: 8K با 30/24 فریم بر ثانیه
تراشه اسنپدراگون 8 پلاس نسل 1
4 نانومتری
GPU: آدرنو 730
سیستم عامل اندروید 12
MIUI Fold 13
باتری 4500 میلی‌آمپر ساعت
سرعت شارژ شارژ سریع 67 وات
گواهی IP ندارد

بررسی طراحی و کیفیت ساخت شیائومی Mix Fold 2؛ باریک و سبک وزن!

شیائومی تو بخش طراحی یه پیشرفت درست و حسابی داشته. و با بزرگ ترین و در عین حال سبک وزن ترین گوشی تاشوی موجود در بازار طرفیم! البته این زیبای سبک وزن تقریبا با رقیبش یعنی Z Fold4 سامسونگ هم وزنه و 262 گرم وزن داره. ولی ابعاد خیلی بزرگ تر در کنار ضخامت کمتر باعث میشه که این گوشی یکم حس بهتری توی دست داشته باشه.

پشت گوشی شیاعومی میکس فولد 2

پشت گوشی طراحی تیپیکال بقیه گوشی های فولد موجود در بازار رو به ارث برده و از یه بدنه شیشه ای در سمت چپ و یه نمایشگر بزرگ به شدت کم حاشیه در سمت راست که با یه لولای به شدت نرم و روان به همدیگه متصل شدن، تشکیل شده. سمت چپ قاب پشتی از جنس شیشه با طراحی کاملا مات و جذابی ساخته شده.

خبر خوب اینجاست که اگه سراغ رنگ طلایی این گوشی برید، هیچ رد و اثری از اثر انگشت روی قاب پشتی به چشمتون نمیاد. بالای این بدنه مات یه بیرون زدگی مستطیل شکل دیده میشه که از سه تا دوربین و فلش دوگانه میکس فولد 2 میزبانی می کنه. لوگوی لایکا هم خبر از همکاری مشترک و ادامه دار شیائومی تو بخش دوربین با این کمپانی شناخته شده داره و قراره همون اتفاقات جذابی که تو دوربین بقیه پرچمدارها و قاتل پرچمدارهای سال 2022 شیائومی دیدیم، روی این گوشی هم رقم بخوره.

آنباکسینگ میکس فولد 2

نمایشگر خمیده میکس فولد 2

سمت راست قاب پشتی از یه نمایشگر نسبتا کم حاشیه میزبانی می کنه که لبه هاش یکم خمیدگی داره. دوربین سلفی هم تو یه پانچ هول کوچیک بالای همین نمایشگر دیده میشه. حواستون به این دوربین کوچولو باشه که جلوتر باهاش کار داریم.
و اما برسیم به اصل داستان، جایی که شما این گوشی رو باز می کنین و یه نمایشگر بزرگ 8.02 اینچی منتظرتونه. این نمایشگر حاشیه ها کم و متناسبی داره. قسمت لولا همچنان زیر نور قابل تشخیصه ولی به طور کلی اثر خاصی روی کیفیت عملکرد و یا حسی که از کارکردن با این گوشی میگیرین، نمیذاره.
یادتونه گفتیم دوربین سلفی قاب پشتی رو تو ذهنتون نگه دارین؟

دقیقا همینجا باهاش کار داریم، چرا که بر خلاف رقبا و حتی نسل قبلی همین گوشی، خبری از دوربین داخل این نمایشگر بزرگ نیست! یعنی اگه قصد سلفی گرفتن داشته باشین، نمایشگر داخلی گوشی کمکی نمیتونه بهتون بکنه و باید دست به دامن همون نمایشگر پشتی بشین! از شیائومی بعید بود برای یه گوشی تقریبا 1400 دلاری که رقبای سر سختی هم تو این بازار داره همچین حرکتی بزنه. البته یکی از اصلی ترین مزیت های گوشی های تاشو اینه که میتونین با دوربین اصلی هم عکس سلفی بگیرین، شاید بشه به همین دل خوش کرد.

حاشیه گوشی شیاعومی میکس فولد 2

دور تا دور گوشی رو فریم آلومینیومی مات در بر گرفته. سمت راست گوشی دکمه کم و زیاد کردن صدا و دکمه پاور رو میبینیم. حسگر اثر انگشت هم با دکمه پاور ادغام شده و سرعت و دقت به شدت بالایی داره. زیر گوشی درگاه تایپ سی، میکروفون و یه خروجی اسپیکر بزرگ دیده میشه که در واقع دوتا اسپیکر رو تو خودش جای داده. سمت چپ گوشی کویره و هیچ خبری نیست. بالای گوشی هم یه اسپیکر بزرگ دیگه درست مثل زیر گوشی در کنار سنسور مادون قرمز (IR Blaster) و خشاب سیم کارت دیده میشه. لوگوی هارمن کاردون هم بالای گوشی خودنمایی می کنه و اسپیکر های Mix Fold 2 توسط این شرکت تنظیم شدن. خشاب سیم کارت این گوشی از دو تا سیم کارت به طور همزمان میزبانی می کنه و مثل تمامی پرچمدارهای موجود در بازار خبری از پشتیبانی از رم میکرو نیست.

بررسی مشخصات گوشی شیاعومی Mix Fold 2 | میکس فولد 2

لولا گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

یکی از مهمترین بخش هایی که توی طراحی گوشی های Foldable برامون مهمه، لولای این گوشی هاست، خبر خوب اینجاست که این گوشی لولای به شدت نرمی داره و موقع باز و بسته کردنش کاملا احساس امنیت خواهید داشت. اما مثل سامسونگ این امکان رو بهتون نمیده که بتونین گوشی رو تا یه زاویه مشخصی خم یا تا کنین و مثل Z Fold 4 حالت لپ تاپی باهاش کار کنین. وقتی ولش می کنین خودش باز یا کاملا بسته میشه.

طراحی ارگونومیک گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

شیائومی تو بخش طراحی یه سری نقص ها رو به خوبی پیدا کرده و پوشش داده و با یه طراحی ارگونومیک تر، بهینه تر و خوش دست تر طرفیم.

تو بخش طراحی نبودن دوربین سلفی تو نمایشگر داخلی یه نقطه ضعف بزرگ تو بخش طراحی گوشی شیائومی Mix Fold 2 به حساب میاد و اگه بخواین از این گوشی برای شرکت تو جلسات آنلاین استفاده کنین، براتون چالش بر انگیز میشه. یکی دیگه از نقاط ضعف این گوشی تو بخش طراحی بحث مقاومته که یکی از حساس ترین بخش ها تو گوشی های تاشو به حساب میاد. خبری از گواهی های IPX برای مقاومت در برابر پاشش آب یا گرد و خاک روی این گوشی نیست که میشه در مقایسه با سامسونگ زد فولد 4 که IPX8 داره و میشه روی مقاومتش در برابر پاشش آب تا حدودی حساب باز کرد، یه نقطه ضعف به حساب میاد.

البته هم قاب پشتی هم نمایشگر ها به گوریلا گلس ویکتوس پلاس مجهز شده که خبر خیلی خوبیه و میتونین انتظار یه مقاومت خیلی خوب در برابر خط و خش رو داشته باشین. این گوشی با ابعاد بزرگتری که داره و همچنین ضخامت کمترش نسبت به رقبای تاشو و لولای امنش، حس خیلی خوبی رو بهتون منتقل می کنه و اگه دنبال یه گوشی تاشوی بزرگ و در عین حال سبک وزن باشین، Xiaomi Mix Fold 2 قطعا میتونه جزو اولویت هاتون قرار بگیره.

بررسی کیفیت صفحه نمایش شیائومی Mix Fold 2

شیائومی تو بخش نمایشگر عملا چیزی برای میکس فولد 2 کم نذاشته. نمایشگر بیرونی این گوشی یه پنل CrystalRes AMOLED با اندازه 6.5 اینچ و رزولوشن 1080 و رفرش ریت 120 هرتزیه که کیفیت و روشنایی خیلی خوبی داره. حاشیه های این نمایشگر خیلی کمه و میتونین حداکثر استفاده ممکن رو از این نمایشگر بزرگ ببرین.

نمایشگر گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

نمایشگر داخلی Mix Fold 2 هم مثل نمایشگر بیرونی از یه پنل CrystalRes AMOLED با اندازه 8.02 اینچ تشکیل شده. این نمایشگر با رزولوشن 1914 در 2160 پیکسلیش و رفرش ریت 120 هرتزی یه تجربه کاملا روان و لذت بخش رو در اختیارتون قرار میده و کیفیت و جزئیات خیلی خوبی رو میتونین از این نمایشگر بزرگ انتظار داشته باشین. روشنایی هر دوتا نمایشگر این گوشی میتونه به حداکثر 1300 نیت برسه و تو فضای باز به راحتی میتونین با این گوشی کار کنین.

مشخصات باتری و شارژدهی Xiaomi Mix Fold2؛ سرعت شارژ خوب

یکی از عقب گرد های میکس فولد 2 نسبت به نسل قبلیش رو تو بخش باتری میتونیم ببینیم. جایی که ظرفیت باتری تقریبا 500 میلی آمپر کمتر شده و Mix Fold 2 به یه باتری لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4500 میلی آمپر ساعت مجهز شده. این افت ظرفیت خیلی روی شارژدهی باتری اثر نذاشته و شیائومی میکس فولد 2 تو عملکرد معمولی و نسبتا کم و اگه خیلی بهش فشار نیارین شاید بتونه یک روز کامل شارژدهی کنه. ولی اگه یکم بیشتر ازش کار بکشین؛ وسط روز نیاز به شارژ کردنش پیدا می کنین.

سرعت شارژ گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

تو بخش شارژ شدن این گوشی از فست شارژ 67 واتی پشتیبانی می کنه که باعث میشه یه مرحله از رقیب سامسونگی خودش جلو بیافته و فول شارژ شدن باتری این گوشی کمتر از 40 دقیقه زمان می بره که عملکرد خوبی به حساب میاد. درسته که خبری از قابلیت شارژ بی سیم روی این گوشی نیست، ولی شیائومی همچنان به تجربه کاربری و امکانات جانبی که باید در اختیار کاربرانش قرار بده اهمیت میده و میتونین آداپتور فست شارژ 67 واتی رو در کنار یه کابل تایپ سی تو جعبه این گوشی پیدا کنین.

بررسی عملکرد دوربین شیائومی میکس فولد 2

یکی از بزرگترین ایراداتی که تا مدت ها طرفداران شیائومی به گوشی های پرچمدار این برند می گرفتن، تو بخش دوربین بود و شیائومی تصمیم گرفت با پیروی از هواوی همکاری مشترکی رو با Leica از سال 2022 شروع کنه و گوشی های سری 12S اولین محصولات حاصل از این همکاری تونستن نتایج خیلی خوبی رو از خودشون نشون بدن!
شیائومی Mix Fold 2 هم یه بخشی از این همکاری مشترک شده و میشه اثرات مثبتش رو به خوبی توی خروجی عکس های که با این گوشی ثبت میشه، مشاهده کرد. شیائومی بخش دوربین برای این گوشی سه تا دوربین 50 مگاپیکسلی اصلی، 13 مگاپیکسلی اولترا واید و 8 مگاپیکسلی تله فوتو با قابلیت زوم اپتیکال 2 برابری در نظر گرفته. همونطور که تو بخش طراحی هم اشاره کردیم، این گوشی بر خلاف تمامی رقبای موجود در بازار فقط به یدونه دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی مجهز شده که اون هم تو نمایشگر بیرونی قرار گرفته.

دوربین اصلی گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی عکس هایی با کیفیت ثبت می کنه و عکس ها جزئیات، روشنایی و کنتراست خوبی دارن. لایکا قابلیت عکس برداری با دو پالت رنگی Vibrant و Authentic رو بهتون میده. اگه به ثبت عکس هایی با رنگ های زنده علاقه دارین، پالت Vibrant میتونه یه خروجی دلچسب در اختیارتون قرار بده و اگه به ثبت عکس هایی با توناژ رنگی و محیط کلاسیک علاقه دارین، پالت Authentic برای شما ساخته شده.

دوربین اولترا واید 13 مگاپیکسلی یه افت کیفیت خیلی محسوس نسبت به دوربین اصلی داره، اما زاویه نسبتا خوبی رو پوشش میده و میشه برای ثبت عکس از منظره روش حساب باز کرد. عکس ها طیف رنگی طبیعی و روشنایی خوبی دارن ولی تو ثبت جزئیات ممکنه بهترین عملکرد رو تو این گوشی پیدا نکنین. عکس های پرتره با دوربین اصلی کیفیت عالی دارن و تفکیک سوژه از پس زمینه با دقت خیلی خوبی انجام میشه.
دوربین تله فوتوی 8 مگاپیکسلی هم میتونه با زوم اپتیکال 2 برابری جزئیات خوبی رو ثبت کنه و یه همراه قابل اتکا برای کسایی که یکم چشماشون ضعیفه، باشه. ولی به طور کلی کیفیتش با سامسونگ Z Fold 4 اصلا قابل مقایسه نیست و هم از نظر میزان زوم اپتیکال هم کیفیت عکسها، سامسونگ برنده رقابت میشه.

دوربین سلفی میکس فولد 2

دوربین سلفی 20 مگاپیکسلی هم کارش رو به خوبی انجام میده و میتونین سلفی های جذابی باهاش ثبت کنین. شیائومی با حذف دوربین سلفی از نمایشگر داخلی ریسک خیلی بزرگی کرده و یکی از بزرگ ترین مزیت های این دوربین برای گوشی های تاشو یعنی شرکت کردن تو جلسات تصویری رو از بین برده. خبر خوب اینجاست که همچنان میشه با دوربین های اصلی عکس سلفی گرفت و عکس های سلفی با دوربین اصلی کیفیت فوق العاده ای دارن.

فیلمبرداری با گوشی تاشو شیاعومی میکس فولد 2

تو بخش فیلمبرداری اتفاق عجیبی نمیفته و با یه عملکرد کاملا معمولی طرفیم. دوربین اصلی Mix Fold 4 میتونه 8K با 24 فریم بر ثانیه و 4K با 30/60 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنه. کیفیت ویدئوهای 8K خیلی تعریفی نیست و جزئیات خیلی خوبی رو بهتون نمیده ولی شرایط تو ویدئو های 4K بهتر میشه و میتونین انتظار ویدئو هایی با کیفیت با داینامیک رنج بالا، رنگ های طبیعی و جزئیات خوبی رو داشته باشین. لرزش گیر اپتیکال دوربین اصلی هم کارش رو به خوبی انجام میده و تصاویر با ثبات بیشتر و لرزش کنترل شده ثبت میشن.
دوربین اولترا واید میتونه 4K با 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری کنه و میشه گفت عملکرد خیلی خوبی از خودش نشون میده. کیفیت ویدئو ها میتونه به راحتی با دوربین اصلی رقابت کنه و ویدئو هایی با جزئیات، روشنایی و شارپنس خوب رو بهتون تحویل میده.
دوربین تله فوتو هم قابلیت فیلمبرداری 4K داره و میتونه شریک نسبتا خوبی برای کارآگاه بازیاتون بشه. البته که خیلی نمیشه روی کیفیت ویدئو ها حساب باز کرد ولی در حد ثبت به سری جزئیات مثل تابلوی مسیر یا ساختمون ها میتونه کار راه انداز باشه.
شیائومی و لایکا تلاششون رو برای ارتقای کیفیت دوربین های گوشی های پرچمدار به کار بردن، ولی به نظر میرسه شیائومی برای دوربین Mix Fold 2 خیلی وقت و انرژی صرف نکرده و تصمیم گرفته یه حد وسطی رو بگیره که در حد پرچمدار براتون کار کنه، ولی بین رقباش خیلی حرفی برای گفتن نداشته باشه.

بررسی عملکرد پردازشی Xiaomi Mix Fold 2؛ سریع، بروز و پر قدرت

وظیفه مدیریت امور پردازشی میکس فولد 2 به پردازنده پرچمدار کوالکام یعنی Snapdragon 8+ Gen 1 سپرده شده. این گوشی تو سه نسخه با 12 گیگ رم و 256/512 و 1 ترابایت حافظه داخلی وارد بازار شده. در مورد عملکرد پردازشی این گوشی مختصر و مفید میشه گفت، هر آنچه همه خوبان دارند، ایشون هم یک جا داره. عملکرد پایدار، مصرف بهینه باتری، مولتی تسکینگ بدون محدودیت و….. . تنها یه ایراد میشه تو بخش پردازشی از Mix Fold 2 گرفت، داغ شدن گوشی بعد از تقریبا 40 دقیقه استفاده سنگینه که نشون میده سیستم خنک کننده تعبیه شده خیلی خوب عمل نمیکنه.

قسمت بالایی قاب پشتی، تو محدوده دوربین ها خیلی داغ میشه و نگه داشتن گوشی توی دست رو براتون یکم سخت می کنه. بالا رفتن حرارت روی عملکرد پردازشی این گوشی تاشوی دوست داشتنی اثری نداره و به کارش به خوبی و روانی ادامه میده. اما باید دید آیا تو استفاده بلند مدت هم همین روال رو حفظ می کنه یا نه.

مشخصات نرم افزار و رابط کاربری شیائومی Mix Fold 2

شیائومی میکس فولد 2 با رابط کاربری اختصاصی MIUI Fold 13 بر پایه اندروید 12 وارد بازار شده. شیائومی تو بخش نرم افزار پیشرفت خیلی خوبی نسبت به نسل قبلی Mix Fold داشته و امکانات بیشتری رو برای این فبلت در نظر گرفته. از قابلیت Multi Tab که بهتون امکان اجرای حداکثر 6 برنامه به طور همزمان روی نمایشگر داخلی Mix Fold 2 رو میده تا امکان فست سوئیچ بین منوهای شخصی سازی شده در نمایشگر بیرونی و داخلی.

البته اگه بخوایم عملکرد شیائومی رو به نسبت سایر رقباش مثل Vivo یا سامسونگ که توی بازار جهانی حضور دارن، بسنجیم، شیائومی خیلی محدود تره و شاید اون تجربه کاربری لذت بخشی رو که ازش انتظار دارین نتونه به طور کامل بهتون القا کنه. اگه از طرفداران شیائومی باشین، این موضوع هیچ اثری توی تجربه کاربریتون نخواهد داشت و از لحظه به لحظه گشت و گذار تو محیط کاربری این گوشی لذت می برین. تو بخش بروزرسانی هم، شیائومی قول انتشار 3 سال بروزرسانی برای Xiaomi Mix Fold 2 رو داده که شامل دو بروزرسانی اندروید و 3 سال آپدیت امنیتی میشه.

بررسی کیفیت اسپیکر شیائومی Mix Fold 2

تو بخش اسپیکر با یکی از بهترین مجموعه اسپیکر هایی که میتونین رو گوشی های تاشو پیدا کنین، طرفیم. شیائومی میکس فولد 2 از سیستم پخش صدای استریو استفاده می کنه و صدا از 4 تا اسپیکر که دوتاش بالای گوشی و دو تای دیگه زیر گوشی قرار گرفته، پخش میشه. اسپیکر های Xiaomi Mix Fold 2 توسط شرکت Harman Kardon تنظیم شده و خروجی صدایی شفاف با بیس و تفکیک خیلی خوب بهتون تحویل میده.

خبری از جک 3.5 میلی متری صدا و مشتقاتش روی این گوشی نیست. ولی شیائومی یه پکیج کامل تحویلتون میده و تو جعبه این گوشی یه دانگل جک 3.5 قرار داره و با استفاده ازش میتونین این گوشی رو به هر نوع هندزفری یا اسپیکری که دوست دارین متصل کنین.

بررسی ارزش خرید Mix Fold 2 شیائومی

شیائومی بعد از تولید دو نسل از گوشی های تاشو هنوز قصد ورود به بازار جهانی گوشی های تاشو رو نداره و به آزمون و خطا تو بازار چین ادامه میده. Mix Fold 2 بدون اغراق پیشرفت های خیلی مثبت و محسوسی نسبت به نسل قبلیش، تو بخش طراحی، نمایشگر و نرم افزار داشته. از طرفی تو بخش باتری با باتری کم ظرفیت تر و شارژدهی کمتر طرفیم و تو بخش دوربین (فیلمبرداری) خروجی ها اون کیفیتی که انتظار میره رو ندارن و از رقباش ضعیف تر عمل کرده.

عملکرد پردازشی این گوشی طبق نتایج منتشر شده از تست ها از رقباش بهتره و با 12 گیگ رم نمیذاره از بابت افت فریم یا لگ و باگ، آب تو دلتون تکون بخوره. اما داغ کردنش تو استفاده طولانی مدت ممکنه یکم اذیتتون کنه. اگه از طرفداران شیائومی باشین و تجربه کار کردن با Mix Fold رو از سال 2021 داشته باشین، ارتقا به این نسخه جدید به شدت بهتون پیشنهاد میشه و حسابی از کار کردن با این گوشی لذت خواهید برد. ولی اگه تابحال سراغ گوشی های تاشو نرفتید، Xiaomi Mix Fold 2 میتونه تو اولویت های سوم به بعد یه شانسی داشته باشه!

برچسب: آنباکسینگ, بررسی موبایل, شیاعومی
آصف قربانی 8 تیر 1402
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Facebook توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام ایمیل چاپ
آیا از این مقاله راضی بودید ؟
عشق0
خوشحال0
چشمک0
خواب آلود0
گریه کردن0
عصبانی1
توسط آصف قربانی
آصف قربانی ( Asef Ghorbani ) برنامه نویس و طراح اپلیکیشن . فعال در حوزه تکنولوژی و نرم افزار از ساری. دانشجو رشته نرم افزار از دانشگاه امام محمد باقر.
مقاله قبلی ثبت فروشگاه در روبیکا ! آموزش روبیکا ! ثبت فروشگاه روبینو سید علی ابراهیمی ثبت فروشگاه در روبیکا ! آموزش ساخت فروشگاه در روبینو ! آموزش روبیکا
مقاله بعدی دریافت تیک آبی روبیکا ! چطور در روبینو تیک آبی بگیریم ؟ درخواست تیک آبی روبیکا سید محمد علی ابراهیمی دریافت تیک آبی روبیکا ! چطور در روبینو تیک آبی بگیریم ؟ درخواست تیک آبی روبیکا
نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپر اپلیکیشن سید علی ابراهیمی

سوپر اپلیکیشن « سید علی ابراهیمی » - آخرین اخبار و ویدیو آموزشی حوزه تکنولوژی | ابزار کاربردی

تبلیغات

محتوای توصیه شده از سراسر وب

آخرین مقالات

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟ سید علی ابراهیمی

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 1 مهر 1402
آموزش ساخت custom URL یوتیوب | کاستوم یو آر ال یوتیوب
چگونه در ویندوز Dark Mode فعال کنیم ؟ آموزش فعالسازی حالت تاریک windows

پربازدید ترین ها

ردمی نوت 11 : نقد و بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11 شیائومی

ردمی نوت 11 : نقد و بررسی مشخصات گوشی Redmi Note 11 شیائومی | آنباکسینگ

محدثه ترابی محدثه ترابی 12 شهریور 1402
گام به گام رایگان در گوشی ! جواب تمرین تمام دروس | حل المسایل رایگان
آنباکسینگ پوکو ایکس 3 جی تی | بررسی Poco X3 GT | بهترین گوشی گیمینگ

موبایل

قطع پیام تبلیغاتی ! کد قطع پیامک تبلیغاتی ! قطع تبلیغ ایرانسل و همراه اول سید علی ابراهیمی

قطع پیام تبلیغاتی ! کد قطع پیامک تبلیغاتی ! قطع تبلیغ ایرانسل و همراه اول

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 8 فروردین 1402
غیرفعالسازی آهنگ پیشواز همراه اول ؛ چگونه آهنگ پیشواز همراه اول را لغو کنیم ؟
تفاوت UI و UX چیست ؟ فرق رابط کاربری و تجربه کاربری | UI چیست ؟

گیمینگ

بهترین DNS ایرانی ! دی ان اس گیمینگ شکن ! رفع تحریم ضد ایرانی با shecan سید علی ابراهیمی

شکن : بهترین DNS ایرانی ! دی ان اس شکن ! سرویس رفع تحریم شکن

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 8 فروردین 1402
پینگ چیست ؟ مفهوم Ping در شبکه به چه معناست ؟ کاربرد پینگ چیست ؟ کاهش پینگ
عیب یابی مودم وایفای ! تعمیر روتر | چطور مودم را تست کنیم ؟ رفع مشکل وایفای

کامپیوتر

ساخت ویدیو با هوش مصنوعی ! تبدیل عکس به ویدیو با هوش مصنوعی سید علی ابراهیمی

ساخت ویدیو با هوش مصنوعی ! تبدیل عکس به ویدیو با هوش مصنوعی

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 10 خرداد 1402
آموزش افزایش کیفیت تصاویر با روش‌های مختلف | چگونه کیفیت عکس را افزایش دهیم ؟
مقایسه جاوا و پایتون ! java بهتره یا python ؟ مزایا جاوا چیست ؟ مزایا پایتون چیست ؟

اخبار

آینده بازار موبایل ؛ آیا دوران گوشی هوشمند تمام شده ؟

آینده بازار موبایل ؛ آیا دوران گوشی هوشمند تمام شده ؟

موبونیوز موبونیوز 2 مرداد 1402
وزیر ارتباطات: پیگیر حذف اپلیکیشن‌ ایرانی از Play Store هستیم !
موارد فیلتر شده در سایر کشور ها ! فیلترینگ در اروپا و آمریکا

شما همچنین ممکن است دوست داشته باشید

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟ سید علی ابراهیمی
اخباربررسی موبایلموبایل

چرا گوشی ایرانی نخریم ؟ معایب گوشی ایرانی چیست ؟

زمان مطالعه : 15 دقیقه
چطوری تبلیغات شیاعومی رو قطع کنم ؟ رفع تبلیغات گوشی شیائومی ! حذف تبلیغ شیاعومی تاریخچه شیاعومی
اصطلاحاتموبایل

فضای دوم شیاعومی چیست ؟ فعالسازی Second Space در گوشی شیاعومی | 2 کاربره

زمان مطالعه : 12 دقیقه
بهترین تلویزیون ایرانی چیست ؟ مقایسه تلویزیون جی پلاس و اسنوا و سام | برند ایرانی
آنباکسینگاخباراصطلاحاتگجت

اسنوا چیست ؟ معرفی برند ایرانی Snowa ! محصولات اسنوا چیست ؟ برند اسنوا

زمان مطالعه : 27 دقیقه
آنباکسینگ رینگ لایت ۳۰ تومنی ! بهترین رینگ لایت اقتصادی برای سلفی موبایل
آنباکسینگ

آنباکسینگ رینگ لایت موبایل ! بهترین رینگ لایت اقتصادی برای سلفی موبایل

زمان مطالعه : 8 دقیقه
لوگو سفید سید علی ابراهیمی لوگو سفید سید علی ابراهیمی
نماد ستاد ساماندهی وزارت ارشاد
نماد اعتماد ای نماد
فوتر جشنواره وب
تعرفه نیم بها

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • نشانه گذاری شده ها
  • بلاگ
  • سوپر اپلیکیشن

دسته بندی

  • موبایل
  • آنباکسینگ
  • اخبار
  • گیمینگ

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی سروش
روبیکا گپ ویراستی ایتا آپارات بله
شبکه اجتماعی تکسا هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی