• صفحه اصلی
  • ابزار
  • سوپر اپلیکیشن
  • موبایل
  • اخبار
  • گیمینگ
  • کامپیوتر
  • آنباکسینگ
خواندن: IOS چیست ؟ معرفی سیستم عامل آی او اس ! مزایا IOS چیست ؟ معایب آی او اس
اشتراک گذاری
لوگو سفید سید علی ابراهیمی
سید علی ابراهیمیسید علی ابراهیمی
Aa
  •    
  • پیامرسان
  • تلویزیون
  • ورزشی
  • پیشخوان
جست و جو
  • منو
    • چت بات
    • سوپر اپلیکیشن
    • نشانه گذاری ها
    • ابزار
    • کارت به کارت
    • پلتفرم خارجی
    • خرید
    • بازار مالی
  • دسته بندی ها
    • موبایل
    • اصطلاحات
    • اخبار
    • نرم افزار
    • گیمینگ
    • کامپیوتر
    • آنباکسینگ
    • گجت
    • بررسی موبایل
    • امنیت و شبکه
یک حساب کاربری موجود دارید؟ ورود
ما را دنبال کنید
سید علی ابراهیمی > بلاگ > اصطلاحات > IOS چیست ؟ معرفی سیستم عامل آی او اس ! مزایا IOS چیست ؟ معایب آی او اس
اصطلاحاتموبایل

IOS چیست ؟ معرفی سیستم عامل آی او اس ! مزایا IOS چیست ؟ معایب آی او اس

سید علی ابراهیمی
اخرین به روز رسانی: 1401/12/18
سید علی ابراهیمی منتشر شده 18 اسفند 1401
IOS چیست ؟ معرفی سیستم عامل آی او اس ! مزایا IOS چیست ؟ معایب آی او اس
اشتراک گذاری

آی‌اواس (به انگلیسی: iOS) یک سیستم عامل تلفن همراه ساخته شرکت اپل است که در ابتدا برای آیفون و آی‌پاد تاچ بکارگیری شد، از آن زمان به بعد برای استفاده در سایر دستگاه‌های شرکت اَپل مانند آی‌پد و اَپل تی‌وی گسترش یافت. شرکت اَپل مجوز استفاده از آی‌اواس برای نصب بر روی سخت‌افزارهای شخص ثالث را نمی‌دهد.  با سید علی ابراهیمی برای بررسی سیستم عامل IOS و مزایا IOS همراه باشید .

فهرست مطالب
آی او اس چیست ؟ معرفی سیستم عامل IOS تاریخچه سیستم عامل IOSنخستین گوشی آیفون با سیستم عامل iOSدستیار صوتی شخصی Siriرابط کاربری آیفون چیست؟بزرگترین پیشرفت آی او اس – App Storeفضای ابری سیستم عامل iosآیا سیستم عامل iOS ویروسی می‌شود؟iOS مخفف چیست؟تفاوت iOS و اندروید نسخه های iOSنسخه های جدید سیستم عامل آی او اسمزایا IOS چیست ؟ نقاط قوت سیستم عامل آی او اساستفاده راحتگزینه‌ای مناسب برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌هاتولید گرمای کمترگوگل مپگیمینگبهترین پلتفرم برای کسب و کاررسانهعملکرد کلیامنیتپشتیبانی از چند زبانجیلبرک کردنتنوع برنامه‌هادوربین‌های بهترفرمان‌های حرکتیارتباط و همگام‌سازی بین دستگاه‌های دیگرعملکرد چندوظیفه‌ای (مالتی تسکینگ)معایب سیستم‌عامل iOSاپلیکیشن‌های گران‌قیمتدستگاه‌ها و دیوایس‌های محدوداوپن‌سورس (Open Source) نیستتایید اپلیکیشن‌هاطول عمر باتریبرنامه‌های سنگین و حجیمعدم پشتیبانی از NFC و Radioرابط کاربری اعتیادآورعوض کردن زنگ تماس

آی او اس چیست ؟ معرفی سیستم عامل IOS

ای او اس سیستم عاملیست که اپل تنها برای گوشی‌هایش طراحی کرده است. در واقع برای پاسخ به سوال سیستم عامل ios چیست تنها کافیست بدانیم که ای او اس مخفف چیست
Iphone Operating system : IOS یا به فارسی سیستم عامل آیفون که اوپن سورس نیست، یعنی هیچ شرکتی اجازه‌ی استفاده از آن را ندارد. از همین رو ای او اس را تنها در گوشی‌های آیفون می‌توان یافت.

 تاریخچه سیستم عامل IOS

این سیستم عامل با آیفون (به انگلیسی: iPhone) (تلفن همراه هوشمند شرکت اپل) در کنفرانس و نمایشگاه مک‌ورلد در ۹ ژانویه ۲۰۰۷، پرده‌برداری شد و در ماه ژوئن همان سال برای اولین بار منتشر شد. ای او اس در ۲۹ ژوئن ۲۰۰۷ همراه با اولین نسل آیفون ظهور کرد. پیش از زمان معرفی نسخه‌ی اولیه آی او اس، استیو جابز از آن باعنوان OS X (سیستم عامل X ) نام برد که در واقع تلاش داشت به متفاوت بودن سیستم عامل آیفون از گوشی‌های دیگر اشاره کند؛ ولی پس از معرفی رسمی و انتشار، عنوان رسمی (Iphone Operating system) Iphone OS را دریافت کرد و مدتی بعد در سال ۲۰۱۰ تصمیم بر این شد که نام سیستم عامل اپل را به IOS تغییر دهند.

نخستین گوشی آیفون با سیستم عامل iOS

به جرئت می توان گفت که نخستین آیفون منتشر شده در سال 2007، جهان تلفن های هوشمند را متحول کرد. پیش از آیفون، Research in Motion’s Blackberry پیشروترین گوشی هوشمند در فناوری موبایل بود.

با مرور برنامه های تلویزیونی و فرهنگی مربوط به اواسط دهه 2000 می توان به سادگی به اهمیت فرهنگی بلک بری در جهان آن زمان، پی برد. بلک بری کاربران را قادر ساخته بود تا علاوه بر تماس تلفنی، از طریق متن و ایمیل نیز با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. بلک بری به قدری پر کاربرد شده بود که نام مستعار کراک بری، به معنای رخنه کردن را به خود اختصاص داده بود. اما آیفونِ سال 2007، توانست بلک بری را منسوخ کند!

دستیار صوتی شخصی Siri

سیری (به انگلیسی: Siri) یک دستیار شخصی هوشمند و راهنما است که به عنوان یک نرم‌افزار کاربردی برای آی‌اواس اپل کار می‌کند. این نرم‌افزار کاربردی از رابط کاربری به زبان طبیعی برای پاسخ دادن به سوالات و ایجاد توصیه‌های کاربر استفاده می‌کند. به طوری که شما با حرف زدن از او درخواستی می‌کنید و او آن را انجام می‌دهد. برای مثال می‌گویید: نزدیکترین رستوران این حوالی کجاست؟ کمی آهنگ برایم پخش کن؛ و …. انجام این کارها به وسیله ارسال درخواست‌ها به یک مجموعه از خدمات وب صورت می‌گیرد. البته سیری در حال حاضر از زبان فارسی پشتیبانی نمی‌کند. سیری در نسخه جدید این سیستم عامل باهوش تر شده و می‌تواند حس و حال شمارا بررسی کند…

رابط کاربری آیفون چیست؟

در پاسخ به سوال رابط کاربری چیست؟ باید گفت به طور خلاصه رابط کاربری یا UI مخفف User Interface است و همان طور که از معنای این اصطلاح بر می‌آید، روش‌های ارتباطی کاربر با سخت‌افزار را می‌توان رابط کاربری نامید. رابط کاربری اپل هم روش‌هاییست که شما را قادر می‌سازد با آیفونتان ارتباط برقرار کنید.

بزرگترین پیشرفت آی او اس – App Store

اپ استور اولین بار با ای او اس ۲ معرفی شد که بدون شک می‌توان آن را بزرگترین پیشرفتی که تا کنون در سیستم عامل اپل صورت گرفته دانست که راه برنامه‌های شخص ثالث به درون آیفون را باز کرد.
در واقع از سال ۲۰۰۸ به بعد توسعه دهندگان برنامه‌های شخص ثالث اجازه داشتند با استفاده از ابزار sdk برنامه‌های بهینه شده و امنی را برای آیفون طراحی کنند (در مقیاسی که قبلاً در صنعت دستگاه های تلفن همراه مشاهده نشده بود) و با کسب مجوز از اپل برنامه‌ی خود را در app store بارگذاری کنند.

فضای ابری سیستم عامل ios

آی کلود و یا فضای ابری اپل در واقع یک سیستم برای ذخیره‌سازی به صورت ابریست که کاربران اپل برای ذخیره‌ی فایل‌های صوتی، تصویری، ویدئویی و حتی برای نگه داشتن اطلاعات مخاطبین و یا تقویم و ایمیل و… می‌توانند از آن بهره ببرند و هر زمان و در هر جایی که نیاز داشتند به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.

آیا سیستم عامل iOS ویروسی می‌شود؟

خیر، به علت منبع باز نبودن این سیستم عامل و امنیت بالای آن امکان ویروسی شدن آی او اس وجود ندارد.

iOS مخفف چیست؟

همانطور که بالاتر هم اشاره شد، عبارت iOS مخفف کلمه iphone OS است که به معنای سیستم عامل (OS) آیفون (iphone) می باشد که این سیستم عامل محبوب و خاص گوشی های موبایل، توسط شرکت بزرگ اپل، ارائه شده و انحصارا برای محصولات این شرکت، توسعه یافته است.

جالب است بدانید که در برنامه نویسی و توسعه سیستم عامل iOS از زبان هایی همچون سی، سی پلاس پلاس، سوئیفت، Objective-C و … استفاده شده است.

تفاوت iOS و اندروید

به طور قطع می توان گفت که iOS با سایر سیستم عامل های تلفن همراه در جهان، متفاوت است. این سیستم عامل، کلیه برنامه های موجود در دستگاه خود را در یک پوسته محافظ نگهداری می کند؛ به نحوی که نه تنها قابل اجرا بر روی دستگاه های دیگر نیستند، بلکه در یک دستگاه آیفون نیز برنامه ها دچار تداخل نمی شوند. این امر سبب می شود که اگر دستگاه به شکل تصادفی از طریق یکی از برنامه ها ویروسی شود، آسیبی متوجه سایر برنامه ها نگردد. این قابلیتی است که تنها در آی او اس وجود دارد.

نسخه های iOS

از سال 2007 تا کنون، نسخه های متعددی با ویژگی های به روز رسانی شده از آی او اس ارائه شده است که در ادامه به ذکر سال ارائه و شرح مختصری از ویژگی های هر کدام می پردازیم:

  • iOS1 (2007) : در این نسخه هنوز اپ استور ارائه نشده بود و ارائه برنامه ها از طریق سایت های دیگر ممکن بود.
  • iOS2 (2008) : مهم ترین ویژگی آی او اس2، افزودن اپ استور و کیت های توسعه نرم افزار SDK بود که امکان افزودن اپلیکیشن های بیشتر را ساده تر کرد.
  • iOS3 (2009) : در این نسخه، امکان ویرایش متون و جابجایی آن، امکان ارسال پیام چند رسانه ای و همچنین اپلیکیشن های Spotlight و Voice Memos برای نخستین بار افزوده شد.
  • iOS4 (2010) : در این نسخه، امکان پخش موسیقی در پس زمینه در هنگام استفاده از سایر برنامه ها و همچنین باز کردن برنامه ها در هنگام تماس تلفنی افزوده شد. همچنین امکان جابه جایی میان برنامه های باز از طریق دکمه Home فراهم گردید.
  • iOS5 (2011) : مهم ترین ویژگی های افزوده شده به این نسخه، iCloud و iMessage بودند. مرورگر Siri نیز برای نخستین بار در این نسخه راه اندازی شد.
  • iOS6 (2012) : افزودن Apple Maps بزرگ ترین تغییر این نسخه بود که با استقبال بسیاری مواجه شد. ارتقای بخش هایی مانند Facetime و Siri نیز از دیگر تغییرات این نسخه محسوب می شود.
  • iOS7 (2013) : در این نسخه، تغییرات مهمی از جمله ارائه CarPlay بدون نیاز به USB و انتقال فایل ها میان گوشی های آیفون از طریق AirDrop افزوده شد.

نسخه های جدید سیستم عامل آی او اس

iOS 8
سال انتشار: 2014
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: 2016
ویژگی‌های این نسخه: اپل موزیک، اپل پی (Apple Pay)، Homekit و Healthkit
عدم پشتیبانی از: آیفون 4

iOS 9
سال انتشار: 2015
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: 2018
ویژگی‌های این نسخه: قابلیت Night Shift، ویژگی Low Power Mode

iOS 10
سال انتشار: 2016
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: 2019
ویژگی‌های این نسخه: قابلیت آی‌مسیج بهبود یافته، اپلیکیشن Home
عدم پشتیبانی از: نسل پنجم آیپاد تاچ، آیفون 4S، آیپد 2، نسل اول آیپد مینی

iOS 11
سال انتشار: 2017
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: نامشخص
ویژگی‌های این نسخه: بهبود چشمگیر ویژگی‌های آیپد، واقعیت افزوده
عدم پشتیبانی از: آیفون 5، آیفون 5C، آیپد 4، آیپد 3

iOS 12
سال انتشار: 2018
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: نامشخص
ویژگی‌های این نسخه: ARKit 2، نوتفیکیشن‌های گروهی، اسکرین تایم، مموجی

iOS 13
سال انتشار: 2019
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: نامشخص
ویژگی‌های این نسخه: آپشن‌های جدید امنیت، ویژگی Dark Mode، بهبود اپلیکیشن‌های ریمایندر و نوت
عدم پشتیبانی از: آیپد (به دلیل ساخت سیستم عامل iPadOS)، نسل ششم آیپاد تاچ، سری آیفون 6، آیفون 5S

iOS 14
سال انتشار: 2020
سال به پایان رسیدن پشتیبانی از این ورژن: نامشخص
ویژگی‌های این نسخه: اپلیکیشن Translate، ویجت‌های هوم اسکرین، قابلیت App Clip، اپلیکیشن App Library
عدم پشتیبانی از: آیپد (به دلیل ساخت سیستم عامل iPadOS)، نسل ششم آیپاد تاچ

IOS چیست ؟ معرفی سیستم عامل آی او اس ! مزایا IOS چیست ؟ معایب آی او اس

مزایا IOS چیست ؟ نقاط قوت سیستم عامل آی او اس

استفاده راحت

سیستم‌عامل iOS رابط کاربری ساده‌ای دارد که به کاربران این امکان را می‌دهد تا به راحتی از گوشی‌های آیفون استفاده کنند. سیستم‌عامل iOS به کاربرپسند بودن (User-friendly) معروف است و به همین دلیل از اندروید محبوب‌تر است! اگر یک گوشی قدیمی آیفون داشته باشید و بخواهید به یک مدل جدیدتر مهاجرت کنید، تغییر زیادی در رابط کاربری و سیستم‌عامل احساس نمی‌کنید و می‌توانید با خیال راحت با گوشی جدید کار کنید و اطلاعاتتان را تمام و کمال به گوشی جدید انتقال دهید.

گزینه‌ای مناسب برای توسعه‌دهندگان اپلیکیشن‌ها

سیستم‌عامل اندروید روی طیف گسترده‌ای از گوشی‌ها با ابعاد مختلف نمایشگر عرضه شده و همین مسئله باعث می‌شود کار توسعه‌دهندگان اندروید خیلی سخت باشد و ندانند چطور باید اپلیکیشنی بسازند که برای تمام نمایشگرها مناسب باشد! اما iOS فقط روی گوشی‌های آیفون عرضه می‌شوند و تعداد آن‌ها محدود است و توسعه‌دهندگان می‌توانند راحت‌تر کار کنند.

تولید گرمای کمتر

آیفون‌های اپل که با سیستم‌عامل iOS کار می‌کنند، نسبت به گوشی‌های دیگر از برندهای مختلف، گرمای کمتری تولید می‌کنند و هنگام کار کردن با گوشی اذیت نمی‌شوید. برنامه‌های آیفون مصرف باتری کمی دارند و به همین دلیل دمای باتری را بالا نمی‌برند.

گوگل مپ

کاربران اپل همیشه گفتند تجربه فوق‌العاده و خوبی با گوگل مپ داشتند و با اینکه این برنامه تولید گوگل است و قاعدتا باید روی اندروید بهتر عمل کند، اما کاربران اندروید از بعضی ویژگی‌های گوگل مپ محروم هستند و کاربران آیفون هستند که تجربه تمام و کمال دارند.

گیمینگ

کاربران آیفون تجربه فوق‌العاده‌ای در حوزه بازی‌های موبایل و گیمینگ دارند. بازی‌هایی که برای آیفون و به طور تخصصی‌تر برای iOS ساخته می‌شوند، تولیدات شرکت‌های بزرگ و مطرح جهان هستند و تمام بازی‌ها از فیلترهای خاصی عبور می‌کنند و تیم‌های سخت‌گیر اپل آن‌ها را بررسی می‌کنند و به آن‌ها اجازه انتشار در اپ استور را می‌دهند. فقط بازی‌هایی اجازه انتشار پیدا می‌کنند که کدنویسی آن‌ها مشکلی نداشته باشد و کاملا روان اجرا شوند.

بهترین پلتفرم برای کسب و کار

برنامه‌های مختلفی در اپ استور وجود دارند که می‌توانند در مدیریت کسب و کار به شما کمک کنند. می‌توانید اسناد و مدارک مهم خود را به طور محرمانه و با امنیت بالا در آیفون یا آیپد ذخیره کنید. هم‌چنین می‌توانید با برنامه‌های مطرح کامپیوتر مثل Office365 که نسخه iOS آن بسیار کامل است، این اسناد و مدارک را ویرایش کنید یا نمایش دهید.

رسانه

با استفاده از سیستم‌عامل iOS می‌توانید تصاویر، ویدیوها، گیف‌ها و فایل‌های مختلف را روی دستگاه خود ذخیره و آن‌ها را برای دیگران ارسال کنید و کلی خوش بگذرانید. گوشی‌های آیفون فضای کافی در اختیار شما قرار می‌دهند. این گوشی‌ها سه پیکربندی ۶۴، ۱۲۸ و ۵۱۲ گیگابایتی برای فضای ذخیره‌سازی دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

عملکرد کلی

عملکرد کلی iOS بسیار خوب است. اگر چند بازی و برنامه در پس‌زمینه اجرا شوند، سرعت دستگاه شما ذره‌ای پایین نمی‌آید و دستگاه هیچ‌وقت هنگ نخواهد کرد. هم‌چنین نسخه‌های جدید iOS بهتر هم هستند و امکانات بیشتر و عملکرد بهتری را در اختیار شما قرار می‌دهند.

امنیت

از آنجایی که برنامه‌های اپ استور فرآیندهای سختی را برای تایید شدن طی می‌کنند و فقط بهترین و باارزش‌ترین برنامه‌ها اجازه انتشار پیدا می‌کنند، امنیت این سیستم‌عامل قابل مقایسه با اندروید یا سیستم‌عامل‌های دیگر نیست! با دانلود و نصب برنامه‌ها از اپ استور، در معرض خطر قرار نمی‌گیرید و بر خلاف اندروید، احتمال اینکه آیفونتان ویروسی شود خیلی کم است! برای امنیت بیشتر، می‌توانید از فناوری تشخیص چهره و حسگر اثر انگشت (در مدل‌های قدیمی‌تر) استفاده کنید.

پشتیبانی از چند زبان

با خرید آیفون می‌توانید هر زبانی را که در سیستم‌عامل iOS قرار دارد انتخاب کنید. این سیستم‌عامل از زبان‌های مختلفی پشتیبانی می‌کند. در حال حاضر این پلتفرم از ۲۱ زبان پشتیبانی می‌کند که از آن‌ها می‌توان به اسپانیایی، پرتغالی و چینی اشاره کرد.

جیلبرک کردن

«جیلبرک کردن» (Jailbreaking) فرآیندی است که در آن می‌توانید محدودیت‌ها و موارد امنیتی iOS را کاهش دهید و برنامه‌ها را بدون تایید و احراز هویت اپ استور دانلود کنید. این کار با اینکه آزادی عمل بیشتری به کاربران می‌دهد اما امنیت گوشی را تا حد زیادی پایین می‌آورد و آن را آسیب‌پذیر می‌کند.

تنوع برنامه‌ها

در حال حاضر بیش از دو میلیون برنامه در اپ استور اپل وجود دارد و می‌توانید هر تعداد برنامه را که می‌خواهید دانلود کنید. تمام برنامه‌هایی که در اپ استور وجود دارند، تجربه کاربری خوبی در اختیار کاربران قرار می‌دهند. می‌توانید از میان برنامه‌های پولی و رایگان، گزینه‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید.

دوربین‌های بهتر

یکی از مزایای سیستم‌عامل iOS این است که استفاده از دوربین، در مقایسه با اندروید و سایر سیستم‌عامل‌ها، تجربه کاربری بهتری در اختیار کاربران قرار می‌دهد. در آیفون می‌توانید تنظیمات دوربین را تغییر دهید و عکس‌هایی که می‌گیرید ویرایش کنید و دوربین این گوشی قابلیت اسکن QR Code را هم دارد. دوربین‌ها در iOS در مقایسه با اندروید انرژی کمتری مصرف می‌کنند و عملکرد سریع‌تری دارند.

فرمان‌های حرکتی

فرمان‌های حرکتی زیادی وجود دارند که iOS از آن‌ها پشتیبانی می‌کند. برای مثال، می‌توانید گوشی را تکان دهید تا نوشته یا عملی که اخیرا انجام دادید، undo کنید و آن را کنسل کنید.

ارتباط و همگام‌سازی بین دستگاه‌های دیگر

با استفاده از سیستم‌عامل iOS می‌توانید آیفون خود را به AirPlay، Apple TV و HDTV و سایر برنامه‌های استریم ویدیو متصل کنید. هم‌چنین همگام‌سازی آیفون با دیگر دستگاه‌های ساخت کمپانی اپل بسیار عالی و جامع است و کمتر پلتفرمی چنین سطحی از یکپارچگی را ارائه می‌دهد.

عملکرد چندوظیفه‌ای (مالتی تسکینگ)

کسانی که در دنیای گوشی‌های موبایل باشند، می‌دانند iOS یکی از بهترین و کارآمدترین سیستم‌عامل‌ها در سراسر جهان است که توانایی زیادی در مالتی‌تسکینگ دارد. کاربران می‌توانند به موزیک گوش دهند، بازی کنند، با دوستان خود چت کنند و یا به ویرایش اسناد، مدارک، تصاویر و ویدیو بپردازند.

معایب سیستم‌عامل iOS

اپلیکیشن‌های گران‌قیمت

برنامه‌های حرفه‌ای و خوبی که در اپ استور اپل وجود دارند بسیار گران هستند و اکثر برنامه‌ها از ابزارک‌ها پشتیبانی نمی‌کنند. اگر برنامه‌های آیفون را با اندروید مقایسه کنیم، باید بگوییم بیشتر برنامه‌های اندروید رایگان هستند و البته این نکته را هم فراموش نکنید که این برنامه‌ها معمولا کیفیت و امنیت کمتری نسبت به برنامه‌های آیفون دارند.

دستگاه‌ها و دیوایس‌های محدود

سیستم‌عامل iOS فقط روی دستگاه‌های ساخت اپل اجرا می‌شود و کاربران باید به طراحی و رابط کاربری آن عادت کنند. همان‌طور که می‌دانید اندروید روی طیف گسترده‌ای از دیوایس‌ها اجرا می‌شود و هر برند و تولیدکننده‌ای رابط کاربری خودش را روی آن اجرا می‌کند و همین باعث می‌شود ظاهر و شخصی‌سازی آن بهتر و بیشتر باشد.

اوپن‌سورس (Open Source) نیست

سیستم‌عامل iOS اوپن‌سورس نیست و به این معنی که نمی‌توانید آن را سفارشی کنید و نمی‌توانید آن را روی دیگر دستگاه‌های اپل اجرا کنید. اگر بخواهید با اندروید مقایسه کنید، این سیستم‌عامل روی دستگاه‌های مختلفی اجرا می‌شود و البته این بی‌بند و باری باعث می‌شود امنیت گوشی‌های اندرویدی به شدت کم باشد.

تایید اپلیکیشن‌ها

توسعه‌دهنده‌ها و بازی‌سازها برای تایید و انتشار برنامه‌ها و بازی‌های خود در اپ استور اپل راه سختی در پیش دارند. توسعه‌دهنده‌ها باید حداقل ۷ روز صبر کنند تا برنامه‌ها و بازی‌های آن‌ها تایید شود و بیشتر مواقع هم تایید نمی‌شوند! اندروید در ۲۴ ساعت برنامه‌ها را تایید و منتشر می‌کند، اما همین مورد باعث می‌شود کیفیت برنامه‌ها و امنیت آن‌ها به شدت پایین باشد!

طول عمر باتری

اگر با اینترنت 3G یا 4G کار کنید، باتری گوشی‌تان به سرعت خالی می‌شود. این مسئله به این دلیل است که برنامه‌هایی مثل اینستاگرام و پینترست داده‌های زیادی مبادله می‌کنند و همین باعث می‌شود باتری خیلی زود تخلیه شود.

برنامه‌های سنگین و حجیم

برنامه‌هایی که در iOS وجود دارند، حجیم هستند و فضای زیادی اشغال می‌کنند. بیشتر بازی‌هایی که برای این سیستم‌عامل عرضه شدند، بالای یک گیگابایت حجم دارند.

عدم پشتیبانی از NFC و Radio

سیستم‌عامل iOS از NFC و رادیو پشتیبانی نمی‌کند. فناوری NFC به شما این امکان را می‌دهد تا بین گوشی و دستگاه‌هایی که نزدیک هم هستند ارتباط برقرار کنید و بیشتر برای پرداخت‌های بدون کارت اعتباری در فروشگاه‌ها استفاده می‌شود. اما iOS از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کند. هم‌چنین اگر بخواهید به رادیو گوشی دهید، باید از برنامه‌های شخص ثالث استفاده کنید و رادیوی داخلی در این آیفون‌ها وجود ندارد. در اندروید، رادیو یکی از برنامه‌های داخلی است.

رابط کاربری اعتیادآور

رابط کاربری محصولات اپل بسیار اعتیادآور است. اگر مدتی از سیستم‌عامل iOS و دستگاه‌هایی مثل آیفون، آیپد و ساعت هوشمند اپل استفاده کنید، نمی‌توانید از سیستم‌عامل و دستگاه دیگری استفاده کنید. چون رابط کاربری این دستگاه‌ها بسیار اعتیادآور است و البته این سیاست عمدی اپل بوده است.

عوض کردن زنگ تماس

اگر کار کردن با iOS را در حد حرفه‌ای بلد نباشید، احتمالا می‌دانید که تغییر زنگ تماس و زنگ هشدار آیفون‌ها سخت است. اکثر کاربران از زنگ‌های پیش‌فرض و مجموعه محدود زنگ‌های آیفون استفاده می‌کنند. البته با برنامه‌های شخص ثالث و آیتونز به راحتی می‌توانید زنگ‌های جدید به آیفون خود اضافه کنید، اما عده زیادی فرآیند آن را بلد نیستند و به همین دلیل بیخیال زنگ‌های جدید می‌شوند.

برچسب: اصطلاح, بررسی موبایل, گوشی
سید علی ابراهیمی 18 اسفند 1401
این مقاله را به اشتراک بگذارید
Facebook توییتر Whatsapp Whatsapp تلگرام لینک را کپی کنید چاپ
آیا از این مقاله راضی بودید ؟
عشق2
خوشحال1
چشمک0
خواب آلود0
گریه کردن0
عصبانی0
توسط سید علی ابراهیمی
دنبال کردن:
فعال رسانه ای و بلاگر حوزه تکنولوژی و نرم افزار
مقاله قبلی gta5 نصب GTA 5 فارسی در گوشی اندروید ! چگونه در گوشی جی تی ای نصب کنیم ؟
مقاله بعدی کاغذ دیجیتال چیست ؟ راهنما خرید کاغذ دیجیتال ؟ مزایا ePaper چیست ؟ سید علی ابراهیمی کاغذ دیجیتال چیست ؟ راهنما خرید کاغذ دیجیتال ؟ مزایا ePaper چیست ؟
نوشتن دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

سیستم عامل چیست ؟ انواع سیستم عامل ! مقایسه OS ها ! بهترین سیستم عامل

سیستم عامل چیست ؟ انواع سیستم عامل ! مقایسه OS ها ! بهترین سیستم عامل

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 9 اسفند 1401
نصب GTA 5 فارسی در گوشی اندروید ! چگونه در گوشی جی تی ای نصب کنیم ؟
ترجمه متن عکس با مترجم گوگل | چگونه متن عکس را ترجمه کنیم ؟
رفع لگ و افزایش RAM شیاعومی ؛ رم مجازی گوشی | memory extinction
تست اجرا بازی های سنگین در گوشی اپل iphone 14 plus | بررسی آیفون ۱۴ پلاس
7 اپلیکیشن مخصوص تولید محتوا در گوشی | آموزش تولید محتوا در موبایل ! سید علی ابراهیمی

7 اپلیکیشن مخصوص تولید محتوا در گوشی | آموزش تولید محتوا در موبایل !

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 2 فروردین 1402
بهترین بتل رویال ایرانی ! مقایسه میدان نبرد با جنگ سالار و حلقه نبرد ! بازی ایرانی سید علی ابراهیمی

بهترین بتل رویال ایرانی ! مقایسه میدان نبرد با جنگ سالار و حلقه نبرد ! بازی ایرانی

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 1 فروردین 1402
تسهیلات ویپاد : دریافت وام ویپاد ! تسهیلات بدون ضامن بانک پاسارگاد | ویپاد چیست ؟ سید علی ابراهیمی

تسهیلات ویپاد : دریافت وام ویپاد ! تسهیلات بدون ضامن بانک پاسارگاد | ویپاد چیست ؟

سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی 29 اسفند 1401
لوگو سفید سید علی ابراهیمی لوگو سفید سید علی ابراهیمی
نماد ستاد ساماندهی وزارت ارشاد
نماد اعتماد ای نماد
فوتر جشنواره وب
تعرفه نیم بها
قبلی
بعدی

دسترسی سریع

  • درباره ما
  • نشانه گذاری شده ها
  • بلاگ
  • سوپر اپلیکیشن

دسته بندی

  • موبایل
  • آنباکسینگ
  • اخبار
  • گیمینگ

 

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
روبیکا گپ ویراستی سروش ایتا چنزی آپارات بله
مایکت هورسا هورسا : شبکه اجتماعی ایرانی ! مزایا هورسا چیست ؟ معایب Hoorsa | بررسی هورسا آیگپ ویکی هد سید علی ابراهیمی سید علی ابراهیمی